Freserveien 6

Nyere fin 2-roms hjørneleilighet. Romslig vestvendt balkong ca 14 kvm. Heis. Garasje. IN-ordning. Ingen dok.avgift!

Velkommen på visning i Freservien 6!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 600 000

BRA / P-rom
45 m² / 42 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9031061640432 breddegrad, 10.7867838731244 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 115 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 600 000
Andel fellesgjeld kr 1 500 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 4 115 554
Felleskostnader kr 6 597 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 42 m²
Bruksareal (BRA) 45 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Freserveien 6
Kommune Oslo
Byggeår 2014
Energimerket Lys grønn C

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende verdivurdering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beliggenhet

Det ligger en stor KIWI butikk, treningssenter, apotek, frisør og flere andre servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. Her er en helt ny bydel under utvikling, sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. Hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga. Fellesarealene er flott opparbeidet med parkmessig preg, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for alle barn.

I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

I Kværnerbyen bor man med gangavstand - og enda kortere sykkelavstand - til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika hvor det er etablert mange tusen nye arbeidsplasser, og byens nye finansielle tyngdepunkt befinner seg her. I tillegg til den nye Operaen som står ferdig, er det planlagt nytt Deichmanske Bibliotek som åpnes for publikum i 2020 (ref. Oslo kommune Deichmann Bjørvika), parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. I Middelalderparken vil det i tillegg til det eksisterende vannspeilet (som viser hvor høyt vannet sto i Middelalderen) bli opparbeidet en egen badestrand mot fjorden. Sørenga er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling. Fra Friluftshuset leier DNT ut kajakker og de arrangerer kajakkurs og kajakkturer. Sørenga sjøbad er et nytt flytende badeanlegg helt sør på Sørenga. Flott badeplass med masse kveldssol. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler

Bebyggelse

Tilsammen er det planlagt ca. 1.600 boliger i Kværnerbyen. I dag er ca 1200 ferdigstilt og innflyttet. Det er åpnet to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser

Adkomst

Buss 32 går fra Voksen Skog via Røa, Lysaker og Aker Brygge før den har endeholdeplass i Kværnerbyen. Reisetid fra Oslo S er ca. 5 minutter (Nationaltheateret 8-10 minutter). Andre bussruter er tilgjengelig fra Galgeberg (rute 20, og 37, 100 og 110) og Konowsgate (rute 34, 70 og 74). Trikk 18 og 19 i Oslo gate. Nærmeste T-bane er Ensjø som ligger nord-vest for Kværnerbyen. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg.

Det finnes to ulike typer bysykkelstativ i Kværnerbyen; vanlige bysykler og elektriske bysykler.

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Bygget er oppført med bæresystem hovedsakelig i betong med utvendig tekket med panel og plater. Vinduer med isolerglass fra byggeår, karm og ramme i tre. Balkongdør med isolerglass fra byggeår, karm og ramme i tre. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Lys pen 2-roms hjørneleilighet med god takhøyde og effektiv planløsning. Store vindusflater som gir godt med dagslys.

Inneholder romslig entré med adkomst til innvendig bod med god plass til yttertøy.

Soverom med plass til dobbeltseng og godt med garderobeskap.

Flott flislagt bad med varmekabler og downlights. Dusj med innsvingbare dusjvegger, vegghengt klosett, servant i innredning og vegghengte skap, speil og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin på badet følger med boligen.

Stue og kjøkken i åpen løsning med tidsmessig kjøkkeninnredning med moderne fronter. Selger opplyser å ha de hvite frontene til underskap på kjøkken dersom evt kjøper heller ønsker det. Integrerte hvitevarerer (integrert platetopp og komfyr) samt oppvaskmaskin følger ved salg. Ventilator koblet til ventilasjonsanlegg.

Adkomst fra stue/kjøkken til vestvendt balkong på ca. 14 kvm. Ifølge selger er det mulighet for å innglasse balkongen.

Kabel-tv med internett fra GET.

Felles optisk brannvarsling, samt sprinkler anlegg i leilighetene.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten med tilluft kanaler i oppholdsrom samt avtrekkskanal fra kjøkkenvifte og bad.

Bod på ca. 5,9 kvm, merket "122".

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden: http://www.pelton.no/ hvor generell informasjon fra styret til andelseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll som kan lastes ned på våre sider: https://nye.obos.no/. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

Se borettslagets hjemmeside http://www.pelton.no/ for mer informasjon.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Standard

Det er gjennomgående registrert TG1 i Tilstandsrapport av takstmann Jan Berby.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Boligselskapet har avtale med Techem AS (tidligere Inergi AS) om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Inergi AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Inergi AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd á kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig

Tomten

Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker, sittegrupper, trær, hellelagte gangstier, lekeplass m.m. Like utenfor borettslaget, men fremdeles i Kværnerbyen, finner du ett vannspeil med sittegrupper og her renner det en stilig vannkanal gjennom området. Når det er kaldt nok er det skøytebane der om vinteren for barna.

Parkering

Det medfølger garasjesplass markert med nr. 104 til leiligheten i felles anlegg under bygget i følge opplysninger fra forretningsfører er disse oppført i borettslagets vedtekter. Garasjeplassen kan leies ut internt i borettslaget iht. borettslagets vedtekter (5). I følge selger er det mulighet for å montere lading til elbil gjennom styret. For mer informasjon se borettslagets vedtekter som kan lastes ned fra finn.no. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Gateparkering etter stedets regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS 22865500

Borettslaget

Pelton Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 913 042506. Borettslaget ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune og har følgende adresse:
Freserveien 2 -12.
Smeltedigelen 4 - 6.
Borettslaget består av 135 andelsleiligheter. Tomten er på 3887,3 kvm.
Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 236 - 230. Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/ plasser, stenbelagte araler, gressplen, beplantning, trær, sittegrupper m.m.

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
2019 Etablert infrastruktur lading
2019 Rehabilitering grøntområdene/uteområdene

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forkjøpsrett

Avklares raskt og parallelt. Se www.obos.no eller kontakt megler for ytterligere info. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

14.04.2021

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i If skadeforsikring - polisenummer 1472048. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 935 288,-
Som sekundærbolig: kr 3 367 035,-

Eiendomsskatt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2019 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-ogavift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.597,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader kr 2273 ,- kabel-/TV-anlegg, internett, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift/vedlikehold.
Kapitalkost. lån 2 HAND2 kr 2.168,-
Kapitalkost. lån 1 HAND1 kr 1.645,-
Garsje kr 200,-
A-konto oppvarming kr 311,-

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-avtale). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Avdragsfrihet tom. 01.11.2024, ihht. informasjon fra årsberetningen (se s. 16 og 17 i årsberetningen) er det potensiell økning i fellekostnader fra 01.11.2024 med ca kr. 2.750, men iht. opplysninger fra forretningsfører er estimert endring etter avdragsfrihet kr. 3.180,- (kapitalkostnader lån 1). Det vil si at felleskostnadne kan økes fra 4 429,- til 7 609,- pr. mnd 01.11.2024. dersom styret bestemmer dette.

Lånevilkår

Fellesgjeld, kapitalkostnader og eventuell avdragsfrihet:
Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: HAND1, annuitetslån
Saldo: kr 184.471.376,-
Løpetid: 33 år 8 md.
Adragsfrihet til og med: 01.11.2024
Rentesats: 1,35%, flytende rente
Andel av saldo: kr 1.410.000,-
Estimert endring etter avdragsfrihet: kr 3.180,-

Lånetype: HAND2, annuitetslån
Saldo: kr 6.672.393,-
Løpetid: 3 år 8 md.
Rentesats: 1,35%, flytende rente
Andel av saldo: kr 90.562,-

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-avtale). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall .30. mai og 30. november på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Ved innfrielse av andel fellesgjeld på dette lånet vil man få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag kr 3.813,-) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Felleskostnadene vil da utgjøre kr 2.784,- ifølge info fra forretningsfører. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (boligdel Hus D) - 2014.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (boligdel Hus C) - 2014.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (boligdel Hus B) - 2014.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (boligdel Hus A) - 2014.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Ferdigattest - 2019.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (næringsdel Hus D) - 2014.pdf
Smeltedigelen 4-6 Freserveien 2-12 - Boligblokker - Brukstillatelse (næringsdel Hus C) - 2014.pdf
Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Diverse

Vaktmester
Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste gjennom Vaktmester Andersen AS.

Bestilling av nøkler
Ekstranøkler kan bestilles hos styret på e-post. Ved bestilling oppgis leilighetnummer (f.eks. A9012), nøkkelnummer, antall nøkler som ønskes samt adresse de skal sendes til. Nøklene sendes fra leverandørene i postoppkrav.

Oppvarming og varmtvann
Boligene varmes opp med fjernvarme og det er Hjulet Eierseksjonssameie som har inngått avtale med Hafslund Varme AS om leveranse.

Avtale om energiservice
Boligselskapet har, via avtale inngått av Hjulet Eierseksjonssameie, avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. Dette innebærer måling og avlesing av fjernvarme og vannforbruk m.m. i den enkelte boenhet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til forretning/bolig. Det ligger en pågående byggesak i Freserveien 1 - Etablering av nytt avløpsrør, ombygging og restaurering av koblingspunkt, overløp og kummer (201701357). Samt en pågående byggesak i Væringkleiva 6 - Sammenslåing av leiligheter og innvendig ombygging (201708839). Det ligger også en pågående plansak i Turbinveien 28. Oppføring av boliger (201904699). Samt pågående byggsak i Turbinveien 32 - Bruksendring fra kontor til 7 boenheter (201909069).

Totale kostnader

2 600 000,- (Prisantydning)
1 500 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 100 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 115 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (09.03.21) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Oppdragsnummer

701210028