Etterstadsletta 15A

Gjennomgående lys 3-roms med vestvendt balkong ca 8 kvm. Moderne kjøkken. Stort bad. Ingen dok.avgift!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,958,504

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 4,900,000

Fellesgjeld: NOK 42,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 16,504

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 3,250

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS

 • Forsikring

  Borettslagets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

 • Ligningsverdi

  Ligningsverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 1 200 048,-
  Som sekundærbolig: kr 4 320 174,-

 • Eiendomsskatt

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2019 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-ogavift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

 • Felleskostnader

  3 250,-
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.250,- pr. md. inkl. kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, festeavgift, kabel-TV, bredbånd, vaktmestertjeneste, trappe/gangvask, nedbetaling av fellesgjeld.

 • Garantiordning

  Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Totale kostnader

  4 900 000,- (Prisantydning)
  42 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 942 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 504,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 958 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Leiligheten er gjennomgående med mye naturlig lys og har en god og effektiv planløsning som består av:

  Entré med plass til yttertøy.

  Flislagt bad med varmekabler og downlights. Badet har dusj med dusjdør, toalett, servant med søyle, innfliset speil og opplegg for vaskemaskin. Bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2001-2003, men det ble foretatt reparasjon av varmekablene i 2013, samt nye fliser på gulv (flis på flis) iht. tilstandsrapporten.

  To soverom av god størrelse.

  Romslig kjøkken med plass til spisebord. Ny moderne kjøkkeninnredning i 2018 med grå speilfronter og laminat benkeplater. Integrert induksjonstopp, stekeovn med pyrolysefunskjon, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap og kullfiltervifte. Komfyrvakt er installert. Alle hvitevarer fra 2018 med unntak av stekeovn som er fra 2020. Ny skyvedør på kjøkkenet i 2018.

  Stue med store vindusflater som gir gode lysforhold. Plass til sofagruppe og spisebord.

  Vestvendt balkong på ca. 8 kvm. Balkongene ble bygget i 2004/2005.

  Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på ca. 6 kvm og ca. 2,5 kvm og en loftsbod på ca. 6 kvm (gulvareal på ca. 12 kvm). Målbart areal er mindre enn gulvarealet p.g.a. skråtaket i følge tilstandsrapporten.

  Det er 5 fellesvaskerier i borettslaget. Borettslaget har avtale med Trappevask Service AS om renhold av fellesarealene. Vaktmester ivaretar den daglige drift og løpende vedlikeholdet i borettslaget.

  Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema, eltakst og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden: www.vibbo.no/31 hvor generell informasjon fra styret til andelseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll som kan lastes ned på Finn.no. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

  Se borettslagets hjemmeside www.vibbo.no/31 for mer informasjon

  Hvitevarer på kjøkkenet er integrert og følger med. Vaskemaskin på bad følger ikke med. Vi tar med oss tre vegghengte hyller og gitaroppheng fra stue (henger på nord- og østvegg).

 • Beliggenhet

  Eiendommen med attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert borettslag på Etterstad. Det har vært betydelig oppgraderinger av uteområdet. Store trær og grøntarealer omgir området som også har sittegrupper, lekeplasser og turterreng i umiddelbar nærhet. Skjermede og barnevennlige omgivelser, med store, parkmessige fellesarealer og gode muligheter for uteaktivitet.

  Ellers er det strandvolleyball-bane, fellesgriller og stor ny lekeplass med benker og bord i parken. Flotte turstier i umiddelbar nærhet langs Alnaelva og Svartdalsparken, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I nærheten er det også store friluftsområder, slik som Østensjøvannet og hele Østmarka. Friarealene på Valle Hovin og Middelalderparken, samt den populære badeplassen på Sørenga, ligger også i relativt kort avstand fra leiligheten. Etterstad kolonihage er like ved. Området er sentralt, samtidig som det ligger godt tilbaketrukket i idylliske omgivelser. Du kommer deg til sentrum med kollektivtrafikk på 15 minutter. Tar du beina fatt, tar det deg 40 minutter.

  Servicetilbud:
  I nærheten ligger idylliske Vålerenga og Kampen med sjarmerende trehusbebyggelse, og godt tilbud av kaféer og restauranter, så som Galgen, Smia kunstgalleri og Kampen Bistro. Rema 1000 og Kiwi ligger innen gangavstand. I tillegg finnes det nærbutikker ved rundkjøringen/avkjøringen på Etterstad og i Etterstadsletta 61. Nærmeste handlesenter er Fyrstikktorget og Bryn Senter, hvor det er en rekke butikker og servicetilbud. Kort vei til Brynseng og Vålerenga skoler, samt mange barnehager. Bydelen har store idrettsanlegg, Valle Hovin og Jordal, som har aktiviteter som ishockey, håndball og fotball. Det er besluttet utvikling av volleyballbane samt ballbane i nærområdet. Sats treningssenter på Kampen. Svømmehall på Tøyenbadet som er planlagt ferdig sommeren 2024.

  Offentlig kommunikasjon:
  Området har svært godt kollektivtilbud, knutepunkt på Helsfyr, med buss, t-bane og flybuss samt taxiholdeplass. Kort vei til både 21- og 37-bussen, med hyppige avganger døgnet rundt.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Tak antas å være tekket med takstein. Alle tak ble rehabilitert i perioden 1994 - 2000. Konstruksjon i murverk. Fasader er platelagt. Balkongdør produsert i 2013. Isolerglassvinduer produsert i 2013. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Kjøkkeninnredningen er ny i 2018. Kjøkkenet er flyttet. Arbeidene er ikke byggesøkt Plan- og bygningsetaten, noe som skulle vært utført.

 • Areal

  Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av takstmann :

  TG3, Store eller alvorlige avvik: Våtrom > Overflater vegger > Bad: Overflaten har omfattende skader. Noe misfarging i fuger er registrert. Det er åpning i veggkonstruksjonen mellom dusjen og vaskemaskinen. Åpningen blir synlig når vaskemaskinen trekkes frem. Her vil fuktig luft trenge inn i konstruksjonen, noe som ikke skal skje. Utførte fuktsøk garanterer ikke for fuktig luft som ellers har trukket inn i konstruksjonen. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000.

  TG2, Avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. I tillegg er det registrert noe misfarging. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er påvist fuktskjolder/svelling i skapinnredning. Det ble registrert skapet har fuktmerker nederst. Videre er det sprekkdannelser i toalettets nedre del. Våtrom > Ventilasjon > Bad: Det er avvik: Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er avvik: Avtrekk mangler. Kjøkkenet har kun tilførsel av luft via spalte i vinduet. Det opprinnelige kjøkkenet hadde også ventil i ytterveggen. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er avvik: Fordeleropplegget over himling skulle vært plassert i et lukket/tett skap (fordelerskap), med drens ned til badet. Tilfredsstillende drens ville vært rist i takluken. Videre skulle vannledningene være merket med en fordelingsoversikt (som i et sikringsskap). Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er avvik: Tilstandsgrad settes ut fra mangelfull ventilasjon i badet og i kjøkkenet, se disse momentene. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

 • Utstyr

  Integrert induksjonstopp, stekeovn med pyrolysefunskjon, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme på bad.

 • Tomten

  Andel i felles festet tomt for borettslaget på 44 841,1 m2. Borettslaget har hyggelige fellesarealer som er pent opparbeidet med bl.a. store grøntområder, sittebenker og lekeplass.

 • Parkering

  Borettslaget har innført parkeringsbevis for beboere og gjester. Borettslaget har ladestasjoner med kapasitet til samtidig lading av 26 biler, hvorav 16 med hurtiglading. Ladekort kan skaffes via borettslaget. Forøvrig gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

 • Borettslaget

  Etterstad Nord Borettslag består av 282 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950200030, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
  Etterstadsletta 7-41
  Gårds- og bruksnummer :
  237 8
  Første innflytting skjedde i 1949.

  Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
  2020 Fornyelse av sikringsskap. Installasjon av OBOS-nøkkel i alle oppganger.
  2018-2019 Nye vinduer i fellesarealer.
  2017 Nytt låsesystem.
  2016 Nye lamper i oppgang med ledlys.
  2011-2012 Nye parkeringsplasser.
  2011 Nytt søppelanlegg.
  2009 Nye dører kjeller og loft.
  2008 Nye dører i tavlerom.
  2007 Nye postkasser.
  2004-2005 Nye større balkonger med markiser og utelys.
  2003 Maling av vinduer og takutspring.
  2001-2003 Skiftet alle rørgjennomføringer. Rehabilitert badene.
  2001 Skiftet ut callinganlegget.
  1994-2000 Alle tak rehabilitert.
  1991 Skiftet det elektriske anlegget.
  1987 Rehabilitering av fasadene/inngangsdørene.

  Generalforsamlingen vedtok på generalforsamling 04.06.2013 følgende i forhold til utbygging av loft: "Borettslaget åpner for at beboere i 4-roms leilighet i øverste etasje kan kjøpe tørkeloft over sin leilighet for utbygging. Utbygging kan skje i henhold til veileder utarbeidet av OBOS Prosjekt. Prisen ved kjøpe er kr 10 000,- pr kvadratmeter, og felleskostnadene vil øke i forhold til leilighetens areal. Under bygging skal det tas hensyn til øvrige beboere i oppgangen på alle måter som er forenlig med å gjennomføre utbygging. Boder skal ikke berøres, bortsett fra at det på noen steder kan bli aktuelt å flytte bod nærmest tørkeloft. Veileder kan ved behov endres av styret. Styret kan endre prisen hvis prisutviklingen ellers skulle tilsi dette.

  For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt bare for de som aksepterer og undertegner egne regler for dette (henvendelse vaktmester). Se borettslagets husordensregler som kan lastes ned på Finn.no. Husordensregler kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Etterstadsletta 15 A - B - Nye balkonger på boligblokk - ferdigattest - 2006.pdf
  ETTERSTADSLETTA 7-41, utskifting av dører og vinduer - arkivkort (uattestert) - 1978.pdf
  ETTERSTADSLETTA 15 17 19, våningshus - eksdok(attestert) -1951.pdf

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg.

  Pågående plansak i Etterstadsletta 5 - Detaljregulering for Etterstad VGS (201905606) og Etterstadsletta 5 - Ombygging og rehabilitering av bygg D med mellombygg - Etterstad videregående skole (201908722). I forbindelse med nevnte plansak i Etterstadsletta 5 man må påregne redusert fremkommelighet, støy og støv til byggeprosjektet er ferdig. Det ligger også en pågående byggesak i Etterstadsletta 5 - Oppføring av trafo tilbygg til parkeringshus (201906136). For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten.oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

  Det ligger en pågående plansak/forslag i Etterstadsletta 2 - Bydrift/reguleringsplass buss, bolig, næring, idrett (202111590). Tiltaket er ment å sikre reguleringsplass for buss. Ved bygging må det også her påregnes økt trafikk, støy, støv og evt. noe tap av utsikt.

  Det ligger en pågående byggesak i Etterstadsletta - Utvidelse av fortau og etablering av ladeinfrastruktur (202020477). Det ligger også en pågående plansak i Etterstadsletta 48 med flere. Saken gjelder driftsbase for t -bane, bolig, næring, gangbro. Området er utpekt som "Kollektivknutepunkt - område med potensial for bymessig utvikling" samt "Utviklingsområde i ytre by" i Kommuneplanens arealstrategi mot 2030 (202005767).

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest og reguleringskart)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701220038

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  23.05.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja.

 • Lånevilkår

  Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

  Lånetype: EIKA03, annuitetslån
  Saldo: kr 7.421.855,-
  Løpetid: 8 år 9 md
  Rentesats: 2,25%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 25.249,-

  Lånetype: HUS602, annuitetslån
  Saldo: kr 3.884.616,-
  Løpetid: 1 år 6 md
  Rentesats: 0,89%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 13.215,-

  Lånetype: OBBK, annuitetslån
  Saldo: kr 792.853,-
  Løpetid: 2 år
  Rentesats: 2,25%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 2.696,-

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål