Gjennomgående og lys 3 roms med 9 kvm innglasset balkong og utvidet bad.

Christoffer Hellums vei 19

Innflytningsklar 3 roms i 2. etasje. 9 kvm vestvendt balkong. Fyring inkl. Kort vei til t-bane, buss og butikker.

Priser

Totalpris: kr 3 657 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 500 000

Fellesgjeld: kr 142 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 024

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beskrivelse

HYGGELIG OG STEMNINGSFULL 3 ROMS I 2. ETASJE MED GOD ATMOSFÆRE - 9 KVM INNGLASSET BALKONG!

Entrè: Et koselig og innbydende rom som er fint til å ønske venner og familie velkommen. Ny calling med videoskjerm.

Bad: Badet er rehabilitert i regi av brl., ferdigstilt ca i 2006. Badet ble utvidet i samme momanget. Det er tidløst valg av fliser både på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Senket tak med down-lights. Toalett, servant med innredning og dusj med dør som åpnes i front. .En god start på dagen begynner på et varmt og delikat bad, det har du her.

2 gode soverom: Begge soverommene er av god størrelse. Det minste rommet kan også nyttes som hovedsoverom om det er behov for det. Soverom 2 benytter selger i dag som kontor.

Kjøkken: Det er veldig fint med eget kjøkkenrom og spiseplass for familier til å kunne ha frokost og de daglige måltider. Dette er et godt planlagt og utnyttet kjøkken. Hvitevarer som kjøleskap og oppvaskmaskin vil følge.

Stue: Stuen er romslig og lett å møblere. Her kan dere fint ha både salong og spisestue. Stor vindusflate og dør ut mot balkongen. Vinduer og dør er fra 2016.

Balkongen: Ca 9 kvm overbygget og skjermet balkong. Doble fløydører ut mot balkongen. Her kan du lage din egen koselige oase og nyte både solrike dager og lune kvelder.

Høydepunkter:
- Lave omkostninger ved kjøp.
- Rask avklaring av forkjøpsretten.

- Fyring inkludert i felleskostnadene.
- 1 bod på loftet (skråtak) og 1 bod i kjelleren. Selger leier i dag en ekstra bod i kjelleren for kr. 112,- pr mnd. Det er ikke avklart om den ekstra boden kan følge.
- Canal Digtal/Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd.
- Tilgang til fellesvaskeri, åpent 7 dager i uken fram til kl. 2200.

I tillegg har du:
- Muligheten for å gå til barnehager, skoler, nærbutikk og nærsenter.
- 5 min å gå til svømmehall.
- 5 min å gå til barneskole og barnehage.
- Større senter i Kalbakkveien med både legevakt, kiropraktor, apotek, Rema 1000, Meny med ferskvaredisk med kjøtt og fisk, flere treningssentere og spisesteder.
- Nordtvet gård, Nordtvet bibliotek og koselige Nordtvet gartneri i gangavstand.
- 8 min å gå til bussholdeplass med flere alternativer - buss 31 går hele døgnet.
- 8 min å gå til t-bane med hyppige avganger.

Kalbakken er et flott sted å bo, her trives de fleste - både små og store, her er lekeplasser og sittegrupper. Dette er en leilighet hvor du kan flytte rett inn, eller sette ditt eget preg på det du måtte ønske.

Beliggenhet

Christoffer Hellums vei 19 ligger på Kalbakken ca 10 km nordøst for Oslo sentrum med avkjøring fra Trondheimsveien i populære Engsletta borettslag. Et veldrevet, utvendig rehabilitert borettslag sentralt på Kalbakken med kort vei til skole og barnehage. Kjøpesenter på Kalbakken med godt utvalg av daglivare forretninger, apotek, Pizzeriaer. Bare Trening og Elixia treningssentre med mer. Forøvrig ligger Nordtvet bad i nærområdet med svømmehall. Nærmeste større senter på Linderud, alternativt Grorud Senter.

Med bare få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Kalbakken og Rødtvet T-banestopp med bane nr. 4 og 5 mot Vestli og mot Nydalen og sentrum med hyppige avganger på dagtid (ca. 16 min. til Oslo sentrum). Fra Kalbakkveien og fra Sagstuveien går flere bussalternativer. Fra Trondheimsveien går flybussen til Gardemoen og buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover. Det er fine turmuligheter i nærområdet hvor det nå også utbedres turveier langs Grorudelva som går opp i naturskjønne områder i Lillomarka hvor det er skiløyper og lysløyper med flotte turområder sommer som vinter.

Med bare 10 minutters gange finner man Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken er like stor som Frognerparken og har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er innlemmet i parken

Her er mange muligheter for både store og små som liker å trene. Idrettslaget Grei har kunstgressbane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll. På sommerstid er det mulighet for å benytte badevann som Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann. På vinteren er det merkede lysløyper og flotte ski- og akemuligheter. Nordtvet gård er en populær besøksgård i nærområdet og blir besøkt av både barnehager og skoler og som ellers er et fint innslag i nærområdet.

Bebyggelse

Området Kalbakken er utbygget mellom 1947 og 1964, og består av småhus, lavblokker og kun noen få høyblokker. Engsletta borettslaget består av 454 andelsleiligheter fordelt på 17 bygninger. Tomten i Engsletta borettslag har flere grøntanlegg med asfalterte internveier og adkomst til oppgangene via bilfrie veier. Bebyggelsen er spesielt barnevennlig med store skjermede grøntområder og flotte lekeplasser.

Adkomst

- Det er lett å komme seg til Christoffer Hellums vei 19 med både buss, t-bane og tog.
- T-bane: Gangavstand til t-banestasjon på Kalbakken (8 min) og Rødtvedt (8 min). T-bane linje 4 og linje 5 mot BI, Storo, Nydalen og Oslo sentrum.
- Buss: Holdeplass i Nedre Kalbakkvei og Kalbakkveien med flere alternativer (nr. 25, 31, 301). Buss nr. 31 går hele døgnet. Det er ekspressbusser, heriblant flybussen fra Trondheimsvn.
- Tog: Nyland togstasjon med lokaltog mellom Asker og Lillestrøm via Oslo sentrum.
- Bil: Ta av fra både Trondheimsvn (R4), fra Østre Aker vei og E 6. Om du kommer ovenfra eller nedenfra er du i Nedre Kalbakk vei, ta av videre inn Kalbakkstubben, ta til venstre i første kryss og du er i Christoffer Hellums vei. Følg veien til du får nr. 19 på høyre hånd.

Byggemåte

Oppført i 1955. Lavblokk med bærende konstruksjon i mur og betong. Fasader pusset opp med teglsteinsforblending. Leilighetenes skillende vegger i 1-stens tegl, etasjeskillere i betong og innervegger i teglstein med pussede overflater. Bygningene er antatt fundamentert på såler. I denne leiligheten er både vinduer og balkongdører byttet i 2016

Innhold

Romslig 3-roms beliggende i 2. etasje med flotte lys og solforhold.

Leiligheten består av: Entrè, utvidet bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Boligen disponerer 1 loftsbod på ca 7 kvm og 1 kjellerbod på ca 3 kvm, fellesvaskeri, innglasset balkong, kabel-tv, internett (bredbåndtjeneste levert av Canal Digital) og porttelefon med kamera.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Standard

Følgende TG er opplyst i tilstandsrapporten av 03.06.2021..
TG1 Vinduer og balkongdør.
TG1 Innerdører.
TG1 Kjøkkeninnredning.
TG2 Bad, på bakgrunn av alder.
TG1 Veggflater.
TG1 Himlinger.
TG2 Gulv.

Oppvarming

Sentralfyring med radiatorer inkl. i felleskostnadene.
Gulvvarme på bad.

Tomten

Andel i 45.952 kvm eiet tomt. Borettslagstomten er meget pent stelt med grøntområder mellom og rundt blokkene. Blokken ligger sentralt med kort vei til flere forretninger og servicetilbud. Barnevennlig og hyggelig område. På borettslagets fellesområde på siden av blokken finner du er stor lekeplass med mulighet for grilling. Denne er et yndet sted for beboere til å kose seg med barna. Mellom Kalbakkvn og Christoffer Hellums vei er det stor fotballbane, delvis med kunstgress. Dette er et stille, rolig og usjenert område som framstår idyllisk både sommer og vinter. Det er ikke knyttet odel eller konsesjon til eiendommen.

Parkering

Borettslaget har 200 parkeringsplasser for utleie fordelt på 454 leiligheter. Ledige parkeringsplasser kunngjøres ikke. Tildeling foretas ihht venteliste hvor søknadsdato er avgjørende.
Det disponeres 20 garasjeplasser hvor eier av selve garasjen leier tomtegrunn av borettslaget. Salg av garasjer kunngjøres på borettslagets hjemmeside og ved oppslag i oppgangene. Styret fastsetter tildelingsregler og tar stilling til eventuelle unntak fra disse.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, Hammersborg torg nr. 1, 0179 OSLO.

Borettslaget

Engsletta borettslag.

Forkjøpsrett

Rask avklaring av forkjøpsretten. Meldefrist for medlemmer 20.06.2021 kl. 2400. NB! Samme dag som siste visning.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.06.2021

Styregodkjennelse

Ja, ny andelseier krever styregodkjennelse.

Dyrehold

Ikke tillatt. Se husordensreglene for nærmere beskrivelse. Skulle dette være veldig aktuelt for deg så ta kontakt med megler.

Forsikring

Engsletta har forsikret bygningene i Tryg forsikring med polisenr. 6651792.

Hver andelseier må ha sin egen innboforsikring.

Ligningsverdi

Kr. 877.652,- som primærbolig for ligningsåret 2020.
Kr. 3.159.548,- som sekundærbolig for ligningsåret 2020.
Tallene er beregnet ut fra skatteetatens boligkalkulator pr. 08.06.2021
Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og 100 % for sekundærbolig.

Eiendomsskatt

Det ble 16.12.2015 vedtatt eiendomsskatt for Oslo kommune. Andeler i borettslag og boligaksjeselskaper er formelt eid av borettslaget. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslag og boligaksjeselskap som så fordeler dette blant sine andelshavere etter den fordelingsnøkkelen borettslaget velger. Megler har ikke mottatt info om hva dette vil utgjøre for borettslaget, og om dette vil medføre eventuell økning i borettslagets felleskostnader. I 2018 beregnes det tre promille i eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det ved et senere tidspunkt vil kunne påløpe eiendomsskatt på eiendommen ved eventuell endring av beregningsgrunnlag og/eller endring i dagens skattesats.

Felleskostnader

Kr. 4.136,- Felleskostnadene inkluderer fyring (kr. 559,-), kabel-TV og internett fra Telenor (kr. 67,-), kapitalkostnader (kr.1.288,-), vaktmestertjenester, trappevask, forsikring av brl, nedbetaling av fellesgjeld m.m.
Herav:
Felleskostnader Kr. 2.700,-
Brensel Kr. 559,-
Kabel-tv/internett Kr. 67,-
Kapitalutgifter Kr. 1.288,-
Selger leier i dag en ekstra bod i kjelleren til en kostnad på kr. 112,- (usikkert om denne leien kan videreføres).

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr.142.000,- pr. 01.05.2021.
Andel fellesformue kr. 21.611,- pr. 31.12.2020.

Lånevilkår

Engsletta borettslag har 2 felleslån med følgende betingelser pr. 25.05.2021

Eika. Restsaldo kr. 40.156.893,- Løpetid: 14 år og 8 mnd. Det betales 12 terminer pr år og lånet har flytende rente på 1,78 %

Husbanken: Rest saldo kr. 21.916.077,-. Løpetid: 6 år og 7 mnd. Det betales 2 terminer pr år og lånet har fastrente på 2,48 %.

Det er ikke IN ordning på lånene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Garantiordning: Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Christoffer Hellums vei 13-19 - Balkonger - Ferdigattest - 1997
Christoffer Hellums vei 13-19 - Vaaningshus - Arkivkort (attestert) - 1959

Utleie

Boligen har ingen utleiedel. Boligen har begrenset adgang til utleie ihht borettslagets vedtekter. Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Med styrets godkjenning kan andelseierne leie ut hele boligen til andre i inntil tre år. Vilkåret er at andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen først har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Samtykke kan bare nektes dersom leierens forhold gir saklig grunn til det. Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut boligen til andre uten samtykke.

Diverse

Aktuelt for denne leiligheten.
- www.engsletta.no
- Nye vinduer og ny balkongdør fra 2016.
- Totalrehabilitert og utvidet bad i regi av borettslaget i 2006 med nye sluk og røropplegg.
- Nye porttelefoner med video.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Innglasset balkong på 9 kvm bruksareal.
- 1 kjellerbod og 1 loftsbod.
- Canal Digital er leverandør av tv- og bredbåndstjenester. Borettslaget har inngått avtale om levering av Komplett. Digital HD-dekoder er levert alle husstander, utstyret tilhører Canal Digital. Avtalen sikrer alle tilgang til utvidet programtilbud med 45 TV-kanaler hvor 12 i HD-kvalitet samt adgang til internett via kabel.

Skyveglassene på balkongene i borettslaget har tidvis vært en utfordring med å få skjøvet. Pt hjelper borettslaget med evt utbedringer, men det er viktig å ta høyde for at det må en evt belage seg på selv å påkoste etterhvert da det nå er over 20 år siden innsettelsen.

Rehabilitering/Større vedlikehold:
Engsletta borettslag har en sunn økonomi.
20.5.2015 ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling hvor det ble bestemt følgende fremtidige vedlikehold:
- Utskiftning av vinduer og verandadør i leilighetene samt skifte vinduer i fellesrom. Arbeidet er ferdigstilt.
- Utskiftning av utvendige boddører. Arbeidet er ferdigstilt.
- Rehabilitering av bunnledninger. Arbeidet er ferdigstilt.
- Renovasjon - etablering av nye standplasser - søppelbrønner. Arbeidet er ferdigstilt.
- Drenering av blokker/grunnmur -. Arbeidet er ferdigstilt for 6 av 17 blokker.

Det ble pga. ovenstående tatt opp et lån på kr. 50 millioner som er fordelt på leilighetene.

Side 11-14 i årsberetningen fremkommer arbeider gjort langt tilbake i ti

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Det gjøres oppmerksom på at det foreligger en byggesøknad ved nærbutikken i Kalbakkstubben 12 B-14. Det er informasjon om at byggeplan er godkjent og vil bli iverksatt. Annonse ligger også ute på finn.no.

Det foreligger planer om å utvikle senteret i Nedre Kalbakkvei 2-4. Referanse til sak hos Plan og bygg nr. 201609614. Arbeidet er under klargjøring pr i dag.

Høyres hus, senteret ved Meny har tidligere søkt om å utvikle, bygge på en etasje. Det er ikke anmerket på reguleringen i dag.

Totale kostnader

3 500 000,- (Prisantydning)
142 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 642 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 657 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Leiligheten kan være raskt klar til overlevering om ønskelig.
Leiligheten leveres med garderobeskap med skyvedører, hvitevarer som kjøl/frys skap og oppvaskmaskin.
Leiligheten leveres med de nøkler og brikker som selger har.
Forøvrig etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Egenerklæring er vedlagt til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven blir opprettet 10.05.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg

Ansvarlig megler

Avdelingsleder/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Oppdragsnummer

703210095

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål