Aslakveien 26 A

MODERNE TOPPLEIL. I BYGG FRA 2019 MED FLOTTE UTSIKTS OG SOLFORHOLD. 2 P-PLASSER - ÉN M/ EL-BILLADING. HEIS. IN-ORDNING

Velkommen til Aslakveien 26 A!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 6 080 000

BRA / P-rom
94 m² / 90 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9384715936623 breddegrad, 10.6503280777218 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 11 420 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 6 080 000
Andel fellesgjeld kr 5 325 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 11 420 554
Felleskostnader kr 11 174 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 90 m²
Bruksareal (BRA) 94 m²
Etasje 10
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Aslakveien 26 A
Kommune Oslo
Byggeår 2019
Energimerket Grønn C

Kontakt Wenche for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beliggenhet

Toppleilighet i byggets 10. etg. med flotte sol og utsiktsforhold beliggende ved idylliske Mærradalen som har fine turstier, skog og vann.

Det er heller ikke langt til Husebyskogen, Sørkedalen eller Bogstadvannet med bademuligheter, turstier, lekeplass, tennisanlegg, idrettshall og golfbane.

På den andre siden ligger bebyggelse og butikker. Du finner nærmeste matbutikk ca. 300 meter unna. I Røa sentrum finner du butikker, kaféer, bibliotek, legesenter, apotek, frisør, treningssenter, barnehager, skoler,
kollektivtilbud og andre servicetilbud.

Det er flere barnehager i nærområdet. Ca. 600 meter fra Røakollen ligger Rønningen Kanvas barnehage (privat), for barn mellom null og seks år. Solsikken Montessori barnehage (privat) ligger ca. 700m unna og Ullernkollen
barnehage (kommunal) ligger ca. 750 meter unna.

På andre siden av Mærradalen ligger Huseby barnehage (kommunal).

Nærmeste skoler er Huseby barneskole og Hovseter ungdomsskole. Både Persbråten og Ullern videregående skole ligger i gangavstand.

Nærmeste busstopp er omtrent 200 meter fra Røakollen. T-banen frakter deg til Oslo sentrum på et kvarter.

Byggemåte

Boligblokk på 10 etasjer og 2 kjelleretasjer som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Bygningen har platekledning og teglstein på utvendige fasader og flatt yttertak som er tekket med papp/folie. Heis.

Innhold

Entre: Lys, romslig entré med downlights i tak.
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Fine inn- utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter og overlys, veggskap, veggklosett og opplegg for vaskemaskin.
Moderne kjøkken med god skapplass fra Sigdal. Underlimt oppvaskkum, integrert induksjonstopp, ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kombiskap. Kjøkkenventiltor. Fint vitrineskap.
Stue: Stor stue og kjøkkensone som er på totalt ca. 49 kvm. Flott gasspeis i stue. Stuen har utgang til sydvestvendt balkong på 12,5 med flotte utsikts- og solforhold. Varmeovn på begge balkongene.
Markise på sydvestvendt balkong.
Solskjerming i stue og kjøkken.
Separat wc: Vegghengt wc og vask. Markise på sydvestvendt balkong.
Solskjerming i stue og kjøkken.
Leiligheten har to soverom begge med skapplass. Hovedsoverommet har utgang til nordøstvendt overbygd balkong på 18,5 kvm. med flotte utsiktsforhold.
Praktisk innvendig bod på 4 kvm.
Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på 5,5 kvm.

Pene 1-stavs eikeparkett på gulv.

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske varmekabler på bad/wc, ellers med vannbåren gulvvarme i øvrige rom med varme fra fjernvarmeanlegg.

Tomten

Andel i meget pent opparbeidet eiet tomt på 2 765,3 kvm.

Parkering

Bruksrett til garasjeplass 48 som følger boligen, og garasjeplass 49 som er fritt omsettelig.
Garasjeplass nr 49 har elbiluttak og inngår ikke i borettslagets opprinnelige finansieringsplan, men er fullt ut finansiert av opprinnelig kjøper av plassen. Bruksretten til denne plassen kan omsettes fritt, men det er en forutsetning at kjøper av bruksretten er andelseier i borettslaget eller seksjonseier i Seljen boligsameie.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Borettslaget

Borettslaget består av 129 andelsleiligheter.
Storklokken Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 920615465, og ligger i bydel Vestre Aker i Oslo kommune med følgende adresse:
Aslakveien 26 A-C og 28 A-C. Gårdsnummer 11 og bruksnummer 620. Første innflytting skjedde i 2019.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for andelseiere i boretttslaget og OBOS medlemmer. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.02.2021

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 7241172.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig.
Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisen for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en årlig beregnet kvadratmeterpris fra Statistisk sentralbyrå. For beregning av ligningsverdi, gå inn på www.skatteetaten.no.

Eiendomsskatt

I Oslo er det eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. For 2020 er bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger.
Skattesatsen er på 3 promille, se https://www.oslo. kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/ for mer info og til enhver tids gjeldende satser. Den enkelte boligeier er selv ansvarlig for å betale eiendomsskatten for egen bolig.

Felleskostnader

11 174,- pr Mnd
Garasje kr 400,-. Felleskostnader kr 3.370,-. A-konto oppvarming kr 748,-. Kapitalkostnader OBBK01 kr 6.656,-.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 5.326.000,- pr. 01.11.2020.

Lånevilkår

Borettslaget har følgende lån:
OBBK01-98207843482 Annuitetslån med restsaldo kr 321.119.260,-. Restløpetid 39 år og 2 mnd. 12 terminer pr. år. Avdragsfrihet til og med 01.01.2025. Flytende rente på 1,50%.

Ovennevnte lån fordeler seg slik på denne leiligheten:
OBBK01-98207843482. Restsaldo kr 5.325.000,-. Kapitalkostnader kr 6.656,-. Avdragsfrihet til og med 01.01.2025. Estimert endring etter avdragsfrihet kr 9.649,- pr. mnd..

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Kjøper kan selv bestemme størrelsen på hvor stor andel fellesgjeld man ønsker å ha ved å foreta
en nedbetaling av fellesgjelden. Nedbetaling av fellesgjeld kan gjøres inntil 2 ganger i året med minimum kr. 60.000,- pr. innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente.
Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres.
En nedbetaling av fellesgjelden får umiddelbar virkning på de månedlige felleskostnadene, som blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen og dermed ikke ha andel fellesgjeld.

Mulighet for innfrielse av fellesgjeld per 30.03 og 30.09.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse foreligger fra 02.04.2020.
Gjenstående arbeider:
- Rørleggerarbeid, mindre komplettering, - ferdig 14.04./før innflytting.
- Innregulering av ventilasjonsanlegg, - ferdig 14.04./før innflytting.
- Oppsetting av byggeplassgjerde mot annet tiltak (saknr. 201817038), - ferdig 14.04./før innflytting.
- Toppsteiner på mur utvendig, - ferdig 14.04. (væravhengig)
- Kontraststriper i utv. trapper, - ferdig 04.05. (væravhengig)
- Plen og beplantning, - ferdig 02.06. (sesongavhengig)

Utleie

Boligen har bare én boenhet, og ingen utleiedel.
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jfr borettslagslovens § 5-4.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Energiavregning ved Techem Norgen AS - avregning en gang i året. Strømavlesningskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside, www.techem.no/eier-administrator/eierskifteskjema.
Strømavlesningskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside, www.techem.no/eier-administrator/eierskifteskjema.
Leiligheter med gasspeis må avlese målerstand ved overtakelse og sende eierskiftemelding til styret i Røakollen garasjesameie på roakollen-garasjesameie@styrerommet.no og til OBOS på forvaltningsavdelingen@obos.no. Garasjesameiet har inngått serviceavtale med Alfa Olis og all kontakt skal foregå via e-post: service@alfaolis.no. Gass- og servicekostnad faktureres de leilighetene dette omfatter. Eierliste med kontaktinformasjon blir sendt Alfa Olis en gang årlig, som sender informasjon om servicetidspunkt minimum 14 dager i forkant. Eier av gasspeis forplikter seg til å gjøre leiligheten tilgjengelig ifbm. årlig serviceintervall.
Boligen har balansert ventilasjon.
Sprinkleranlegg i leiligheten og sprinklerhoder er plassert i himlinger. Ferdig koblet uttak for TV/data i stue og hovedsoverom. Utbygger har inngått en treårsavtale med GET om standard grunnpakke. Utvidede TVpakker og internett via kabel-TV må kunden selv bestille fra signalleverandør.
Ca. 381 nye, moderne leiligheter skal bygges i det populære villaområdet på Røa og 213 leiligheter i hus A, B og C er ferdigstilt.

I vedlagte takstdokument er felleskostnadene oppgitt til kr. 200,- lavere enn i selve salgsoppgaven. Dette skyldes en feil i brevet fra forretningsfører. Korrekt fellesutgift er kr. 11 174,- inkl 2 garasjeplasser.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Følgende servitutter er tinglyst på borettslaget:

1964/13667-1/105 Erklæring/avtale
20.10.1964
Bestemmelse om rett til utskilt tomt
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

1965/11516-1/105 Erklæring/avtale
27.08.1965
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
ANG DELING AV HUS
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

1965/15503-1/105 Bestemmelse om gjerde

04.11.1965
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/60253-2/105 Bestemmelse om bebyggelse
18.09.1987
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere
1987/60254-2/105 Bestemmelse om bebyggelse
18.09.1987
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/20534-2/105 Bestemmelse om gjerde
23.03.1988
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Rettighetshaver: OSLO KOMUNE
Overført fra: 0301-11/338

Gjelder denne registerenheten med flere
1988/20535-2/105 Bestemmelse om gjerde

23.03.1988
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/20536-2/105 Bestemmelse om gjerde
23.03.1988
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/582912-1/200 Best. om adkomstrett
26.06.2015
Rett til fri ferdsel for allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/338
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/286603-6/200 Bruksrett
08.03.2019 21:00
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:11 Bnr:338 F
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:11 Bnr:621 F
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjelder utomhusareal
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/620

2019/286603-7/200 Bruksrett
08.03.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjelder gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/620
Gjelder denne registerenheten med flere

019/286603-10/200 Bestemmelse om vann/kloakk
08.03.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/620
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til spesialvernområde, boligområde, offentlig bygning (understasjon for Oslo Lysverker) m.m.
Statnett ønsker å øke kapasiteten på den eksisterende høyspenttraséen fra Smestad til Bærum, og har konsesjonssøkt ulike alternativer både mtp. trasé og type ledning (kabel/tunnel/master).

Totale kostnader

6 080 000,- (Prisantydning)
5 325 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
11 405 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 420 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Wenche Bjerkestrand

Oppdragsnummer

718200095
Til toppen