Velkommen til Agmund Bolts vei 45!

Agmund Bolts vei 45

Lys og tiltalende 2-roms | Vestvendt balkong med gode solforhold | Vedovn | Pent kjøkken fra 2013

Priser

Totalpris: kr 3 641 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 450 000

Fellesgjeld: kr 176 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 2 693

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nabolagsprofil, Agmund Bolts vei 45

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Agmund Bolts vei 45; En meget pen 2-roms leilighet med god beliigenhet i 2.etg i lavblokk på Teisen. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med gode solforhold. Leiligheten har en god planløsning med et godt soverom, pent flislagt baderom, lys og delikat stue og praktisk separat kjøkken fra 2013.

Entré: Praktisk entré med entrédør som er brann og lydklassifisert og mulighet for å lage oppheng til yttertøy. Dørcalling med åpner. Fliser på gulv og malte slette overflater på vegger.

Bod: Fra entré er det direkte adkomst til praktisk bod med hyller oppheng og gode oppbevaringsmuligheter.

Stue: Lys og tiltalende stue med vedkamin og plass til både sofa og spisebord. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong. Parkett på gulv og malte slette overflater på vegger men noe overflatebehandling grunnet bildeoppheng må påregnes.

Kjøkken: Praktisk separat kjøkken med god skap og benkeplass og mulighet for hyggelig spiseplass ved kjøkkenvindu. Pen kjøkkeninnredning fra 2013 med slette høyglansfolierte fronter, oppvaskkum, ventilator og laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin og vaskemaskin og integrert stekeovn og induksjonskoketopp. Alle hvitevarer kan medfølge ved salg. Fliser på gulv og malte slette vegger.

Bad/wc: Flislagt bad fra 2013 med inn-/utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter, veggskap og veggklosett. Elektriske varmekabler i gulv. Soilrør og felles røropplegg er fra 2005 da baderom ble rehabilitert i regi av borettsalget.

Soverom: Stort soverom med god plass til dobbeltseng. Soverommet er utstyrt med garderobeskap med svært gode oppbevaringsmuligheter. Parkett på gulv og malte slette overflater på vegger men noe overflatebehandling grunnet bildeoppheng må påregnes.

Balkong: Fra stuen er det utgang til flott vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm med gode solforhold. Balkongen er utstyrt med tremmegulv og er enkel å møblere med utemøbelement.

Annet:
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Nye vinduer fra 2018.
- Ny balkongdør fra 2018.
- GET/Telia er leverandør av kabel-TV-tjenester/fibernett til borettslaget.
- 2 kjellerboder på 1,6 kvm og 3,9 kvm. 1 loftsbod med gulvareal på 8 kvm.
- Lave kjøpsomkostninger. Ingen dokumentavgift.
- Borettslaget har egen hjemmeside: https://www.teisenvest.no

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i 2.etg med utgang fra stuen til vestvendt balkong på 7,5 kvm med fint utsyn og gode solforhold. Borettslaget Teisen Vest ligger er sentralt men samtidig skjermet i et etablert boligområde på Teisen i Alna bydel, ca. 6 km nordøst for Oslo sentrum. Meget populært og barnevennlig boligområde i blindvei med store, pent opparbeidede grøntarealer. Skoler i alle trinn og barnehager i nærområdet.

Agmund Bolts vei ligger med direkte innkjøring fra Tvetenveien. God offentlig kommunikasjon med flere busser i Brynsengveien, Tvetenveien og Teisenkrysset. Det er ca. 10 minutters gangavstand til Brynseng T-banestasjon og Helsfyr, samt nærhet til Teisenkrysset med god offentlig kommunikasjon. I tillegg kort vei til Bryn togstasjon, slik at det er enkelt å komme seg rundt på kryss og tvers i Oslo og omegn.

Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med bl.a. Valle Hovin, treningssenter på Valle og nye Intlity Arena. Det er kun en kort kjøretur til Østensjøvannet og Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er flere kjøpesentre i området med bl. a. Tveita senter, Alna Senter, Bryn senter og Fyrstikktorget.

Areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Standard

Følgende har fått TG2 (middels kraftige symptomer) i tilstandsrapport av Petter Schanke Eikum:

TG2 - Innvendige dører - Grunnet alder.
TG2 - Jøtul vedkamin - Grunnet alder.
TG2 -Gulv bad/wc - Grunnet uviss membranløsning.
TG2 - Vegger bad/wc - Grunnet sprekk i 3 fliser og 1 løs flis samt uviss membranløsning.
TG2 - Fliser på gulv i entré og bod- Grunnet sprekk i 1 flis i bod og 1 flis mot kjøkkeninnredning og noen fliser med boom i entré.

Øvrige forhold har fått TG1.

Oppvarming

Med unntak av dekamin er leiligheten elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og nyere panelovner.

Tomten

Andel i 65 565 kvm eiet tom. Tomten er pent opparbeidet med lekeplasser, sittegrupper, gressplener, belegningsstein, kantstein, asfalterte adkomstveier og parkering. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen

Parkering

Borettslaget leier ut p-plasser etter venteliste. Eget garasjelag (Teisen Vest Garasjelag) på borettslagets tomt, for øvrig gateparkering etter gjeldende regler med beboerparkering

Borettslaget

Borettslaget har god vedlikeholds historikk og har gjort følgende utbedringer i senere år:

2019. Ferdigstilt prosjektet med å etablere parkeringsplasser for el-bil med ladere.
2018. Vindusutskifting.
2017. Piperehabilitering.
2014 Nye porttelefoner.
2009-2011 Utomhusrehabilitering og vedlikehold av utearealene. Drenering rundt blokkene, nye p-plasser, nye søppelbrønner.
2008 Rehabilitering av vaskerihuset. Utskifting av lofts og boddører. Utleieleiligheten i nr. 45 er pusset opp.
2007 Utvendig beisning av vindusrammer og balkongdører. Rehabilitering av el. anlegg i vaskeriet.
2004-2006 Våtromsrehabilitering.
2003 Utvendig gartnerarbeid. Opparbeidelse av sittegrupper.
2000 Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 48-64. Spalteventiler er satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske.
1999 Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 16-22 og 35-41, samt tak på en del inngangspartier. Kontroll og utbedring av vinduer og dører. Spalteventiler satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov.
1998 Omlagt tak i Agmund Bolts vei 24-30 og 43 -51, samt tak på en del Inngangspartier Utvendig beisning av vinduer. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov.
1997 Oppussing av oppganger Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 1-5 og 2-10, samt tak på en del Inngangspartier. Kontroll og utbedring av vinduer. Spalteventiler satt inn i balkongdør og vinduer på soverom etter beboernes ønske. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov

Fremtidige planer: Borettslaget er i ferd med å inspisere alle balkonger, og pusser p.t. opp oppganger og utgangsdører. Borettslaget har tatt opp et lån på kr 4.000.000,- i Handelsbanken for å betale for prosjektene. Lånene er allerede fordelt ut som fellesgjeld til beboerne/andelene

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Dyrehold

Dyrehold kan tillates dersom det ikke er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. Skriftlig søknad må rettes til styret for godkjennelse. Se husordensreglene for ytterligere informasjon

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 70 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,0 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

Felleskostnader

2 693,-
Kabel-TV tjenester med inrernett, trappevask, kapitalkostnader, vaktmestertjenester, kommunale avgifter og felles forsikring.

Lånevilkår

Andel fellesgjeld: Kr. 176.000,- pr. 01.05.2021.

Borettslaget har 4 lån med følgende betingelser pr. 01.05.2021.

Annuitetslån i Handelsbanken med total restgjeld kr 83.899.428,- hvorav denne boligens andel utgjør kr 156.485,-. Restnedbetalingstid på dette lånet er 19 år og 7 mnd. Flytende rente på 1,50 %. Kapitalkostnader andel kr. 769,- pr. mnd.

Annuitetslån 2 i Handelsbanken med total restgjeld kr 3.900.702,- hvorav denne boligens andel utgjør kr 7.273-. Restnedbetalingstid på dette lånet er 38 år 6 mnd. Flytende rente på 1,50 %. Kapitalkostnader andel kr. 21,- pr. mnd.

Annuitetslån 3 i Handelsbanken med total restgjeld kr 2.310.066,- hvorav denne boligens andel utgjør kr 4.308,-. Restnedbetalingstid på dette lånet er 18 år og 3 mnd. Flytende rente på 1,97 %. Kapitalkostnader andel kr. 24,- pr. mnd.

Annuitetslån 4 i Handelsbanken med total restgjeld kr 3.913.020,- hvorav denne boligens andel utgjør kr 7.296,-. Restnedbetalingstid på dette lånet er 19 år og 7 mnd. Flytende rente på 1,50 %. Kapitalkostnader andel kr. 36,- pr. mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Ja. Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Dedt foreligger ferdigattest fra 03.12.1952.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 450 000,- (Prisantydning)
176 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 626 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 641 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 07.06.2021og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæring, tilstandsrapport, reguleringskart, nabolagsprofil, energiattest forside
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Oppdragsnummer

718210058

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål