OBOS Jubel

OBOS kjøper det som ikke ble noe av. For å sikre at det blir noe av neste gang!

OBOS er opptatt av at Norge skal ha et levende idretts- og kulturliv også etter koronakrisen. Med OBOS Jubel på 40 millioner kroner skal vi få jubelen tilbake mellom husene i områder der våre medlemmer bor.

Idrett, kor og korpsmusikk får hjertene våre til å slå i takt og er en viktig del av den norske folkesjela. OBOS Jubel skal bidra til at frivillige lag og foreninger kan fortsette sitt viktige arbeid så snart det er mulig å samles igjen. 

Alle OBOS-medlemmer kan bli med å bestemme hvem som skal få midler fra OBOS Jubel. Du trenger ikke å ha en rolle der. Det holder at du har et bankende hjerte for et idrettslag eller forening. 

Vi kjøper det som ikke ble noe av: Billettene som aldri ble solgt, loppene som fremdeles står på lager, kakene som aldri ble bakt, fotballtriksene som aldri ble lært bort, tonene som aldri ble spilt. Dette gjør vi for at det skal bli noe av neste gang slik at jubelen igjen skal runge mellom husene. 

Vi har satt av 40 millioner kroner til å dekke tapte inntekter som følge av koronasituasjonen, og hver forening kan få inntil 200 000 kroner i støtte. 

Søknadsfristen har nå gått ut.