Foto av en korpsjente og to obos-maskoter som jubler.

Mer rom for jubel

OBOS har satt av ytterligere 20 millioner kroner til en ny runde OBOS Jubel. Vi kjøper det som ikke ble noe av, for å sikre at det blir noe av neste gang.

Idrett, kor og korpsmusikk er en viktig del av den norske folkesjela. Mens vi venter på nye jubelrop og taktfaste toner mellom husene, skal OBOS på nytt dele ut pengestøtte til frivillige lag og foreninger.

Er du OBOS-medlem med et brennende hjerte for et idrettslag eller en forening i ditt nabolag? Da kan et tips fra deg gi penger i klubbkassa. Sett inn mailadressen til klubben i den ferdige e-posten i lenken under og send! Deretter må laget eller foreningen selv fylle ut og sende inn søknaden som ligger i mailen. 

Søknadsfristen er utløpt.

Hvis du er OBOS-medlem og selv ønsker å søke for en forening, får du tilgang til søknadsskjemaet ved å sende tipset til din egen e-postadresse.

Vi kjøper det som ikke ble noe av høsten 2020 og denne vinteren, for å sikre at det blir noe av neste gang. Vi kjøper billettene som aldri ble solgt, startnumrene som aldri ble brukt, kakene som aldri ble bakt, håndballtriksene som aldri ble lært bort, tonene som aldri ble spilt. Det gjør vi for at jubelen igjen skal runge i konserthallene, langs løypene og på tribunene.

Hver forening kan få inntil 200 000 kroner i støtte.