Fotografi av beboere på Fornebu som høster grønnsaker

Hjelp oss å bli bedre

Når vi bygger, skal det bli et godt sted å bo og leve for de som flytter inn, og for de som er på besøk. Hva som skaper et godt miljø, varierer fra sted til sted og må tilpasses hvert prosjekt. Da er det helt nødvendig med innspill, og vi vil gjerne høre din mening!

OBOS skal oppfylle boligdrømmer, og da må vi vite hva medlemmene våre drømmer om. Medvirkning er et nyttig og viktig virkemiddel i utviklingen av nye boliger og steder. Medvirkningsprosesser er kompliserte, og vi har erfart at det er vanskelig å lykkes. Derfor har vi valgt å tenke nytt, og har det siste året utviklet et skreddersydd verktøy og opplæringsløp som skal gjøre oss bedre framover.

Si din mening

Vi vil gjerne høre din mening om hvordan vi kan kan bli bedre på medvirkning!

Slik jobber vi med medvirkning

Disse skal løfte medvirkning i OBOS

Disse skal løfte medvirkning i OBOS

Naboer, velforeninger, næringsliv, skoleelever og andre aktører skal få mulighet til å si sitt om det som planlegges av bygging i nærmiljøet. Les mer fra som skal løfte medvirkning i OBOS.

Slik skal OBOS jobbe med medvirkning
Den store drabantbyundersøkelsen

Den store drabantbyundersøkelsen

På midten av 1970-tallet begynte et helt nytt bysamfunn å ta form på Furuset øverst i Groruddalen. «Sjokkrapport fra Furuset: VI TRIVES!» Det var tittelen i Arbeiderbladet en novemberdag i 1979.

Les mer om boligutviklingen på Furuset