Laster resultat
Salget er i gang
Bilde av gangvei, parkering, grøntområder og boligblokker

Bjørnegårdsvingen

Bjørnegårdsvingen ligger idyllisk til ved Sandvikselva og få minutters gange fra Sandvika sentrum.

Velkommen til visningssommer

I hele sommer holder vi åpent hus! Og du er velkommen til visning av boligprosjektene våre over hele landet. Bestill visning med påmeldingsskjemaet på boligprosjektet du er interessert i, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne drømmeboligen din til fastpris og ønsker deg velkommen til visning.

Bjørnegårdsvingen 11, 1338 Sandvika. Se kart i Google

OBOS' emblem for visningssommer. Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
6
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 6 421 670
Størrelse (P-rom)
70–105 m²
Innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Sameie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning av våre ferdigstilte leiligheter. Bli bedre kjent med området, prosjektet, boligene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:
Bjørnegårdsvingen 11, 1338 Sandvika. Se kart i Google

Bjørnegårdsvingen har 6 ledige boliger

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

Salget er i gang Salgstrinn 2 ved Bjørnegårdsvingen

Bjørnegårdsvingen, salgstrinn 2

  • 6 tre- til fireromsleiligheter
  • Fra kr 6 421 670 til kr 15 021 670
  • Innflytting: Innflyttingsklart
  • Fastpris – ingen forkjøpsrett

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Bjørnegårdsvingen 23, 1338 Sandvika. Se kart i Google

Bilde av syklist på grusvei i grønne omgivelser

Livet i Bjørnegårdsvingen

Bjørnegårdsvingen ligger idyllisk til langs Sandvikselva. Det tar 10 til 15 minutter å gå til Sandvika buss- og togstasjon, og toget tar deg til Oslo sentrum på 12 minutter. Sandvika Storsenter ligger også en kort spasertur unna. I nærheten finner du i tillegg Vestmarka med skiaktiviteter samt Kalvøya og Kadettangen med flotte tur- og bademuligheter. 

Sandvika er Bærum kommunes største handels-, service- og kultursenter. Her finner du en stor kino med åtte saler, kulturhus med et inspirerende tilbud, teater og bibliotek. Like ved teateret finner du også den populære klubbscenen Musikkflekken. Byen byr også på gode shoppingmuligheter – med Sandvika storsenter i spissen, samt et bredt utvalg av hyggelige kafeer og gode spisesteder.

Sandvika stasjon betjener i dag både lokaltog mot Oslo og Drammen, intercitytog mot Oslo, Kongsberg og Vestfoldbyene og Flytoget. Sandvika er også et viktig knutepunkt for veitrafikken, ettersom E18 og E16 møtes her. Dagens E16 nordøst for Bjørnegårdsvingen skal fra høsten 2020 bli en lokal vei med betydelig redusert trafikk.

Bjørnegårdsvingen ligger i familievennlige omgivelser, og det er kort vei til flere skoler og barnehager. I tillegg åpnes en helt ny moderne barnehage med fire avdelinger og stort uteareal på området. Her blir det plass til mellom 80 og 90 barn, og beboere i det nye sameiet får fortrinnsrett til barnehageplass.

Har du kjøpt bolig i Bjørnegårdsvingen?

Har du kjøpt bolig i Bjørnegårdsvingen?

Gjør deg kjent med interiøret vi har valgt ut og foreta tilpasninger hvis du ønsker det. Enkelt – og når det passer deg!

Logg inn
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Bjørnegårdsvingen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!