Laster resultat

Mariebo, salgstrinn 2

Velg blant 14 to- til treromsleiligheter i de ytterste leilighetshusene. På Mariero inviterer vi deg til å kjøpe bolig i Mariebo borettslag.

Salget er i gang
Emblem for OBOS vårvisning

Velkommen til vårvisning

Fra 17. til 23. april utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av alle boligprosjektene våre. Bestill visning gjennom påmeldingsskjemaet som du finner på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Langflåtveien 29, 4017 Stavanger. Se kart i Google

Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
10
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 2 458 290
Kjøpsmodeller
Bostart, Deleie
Størrelse (P-rom)
43.8–93 m²
Innflytting
Planlagt vår 2023
Eieform
Borettslag
  • Bostart
  • Deleie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Kontakt oss for en privatvisning i Langflåtveien 29 på Mariero. Her kan du bli bedre kjent med området og de nye boligene.

Visningsenter:
Langflåtveien 29, 4017 Stavanger. Se kart i Google

Mariebo, salgstrinn 2 har 10 ledige boliger

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 58.9381388132673 breddegrad, 5.74677487173804 lengdegrad

Zetlitzveien 5, 4017 Stavanger. Se kart i Google

balkong på Mariebo med sittemøbler og utsikt over fjell og sjø

Om Mariebo

Mariebo ligger flott til i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. I Zetlitzveien skal vi bygge 71 boliger med størrelser fra cirka  44 til 150 kvadratmeter. Leilighetsmiksen er en herlig meny med noe de fleste kan like, 62 leiligheter og 9 rekkehus. Leilighetene er fordelt på tre store og et mindre leilighetshus, rekkehusene ligger lengst sør på tomta og grenser mot Sommerrostubben.

Det skal være godt å bo i Mariebo. Her er flere felleskapsløsninger som alle beboerne kan benytte seg av. Skal du ha gjester kan du booke borettslagets eget gjesterom til overnatting, i fellesrommet kan du ha selskap og andre hyggelige sammenkomster. Skal du stelle godt med sykkelen, kan du fikse på den i egnet rom i parkeringskjelleren og ta den med opp på det flotte fellesområdet for å vaske den på egen anvist sykkelvaskeplass. Velkommen til Mariero.

Bli med på videovisning på Mariebo

Litt nærmere boligdrømmen

Litt nærmere boligdrømmen

Å få råd til å kjøpe ny bolig er ikke alltid enkelt, uansett hvor i livet du befinner deg, men på Mariebo er boligdrømmen et steg nærmere.

Les mer om kjøpsmodellene
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Kjøp med OBOS Bostart

OBOS Bostart er en kjøpsmodell som gjør veien til boligdrømmen kortere. I dette boligprosjektet tilbyr vi OBOS Bostart på utvalgte boliger.

Bli kjent med OBOS Bostart

Kjøp bolig med OBOS Deleie

Det er bedre med én fot innenfor boligmarkedet enn to utenfor. Med OBOS Deleie starter du med å kjøpe minst en halv leilighet. Resten leier du av OBOS.

Bli kjent med OBOS Deleie
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Mariebo, salgstrinn 2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • K2 Bolig logo