Laster resultat
Salget er i gang
mennesker beveger seg rundt i grøntarealet omkring Lillo gård

Lillo gård

Ønsker du deg en ny leilighet i populære Nydalen? På Lillo gård flytter du inn i en funksjonell og moderne leilighet, i et område i full utvikling.

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Ta kontakt med prosjektselger

Visningsenter:
Sandakerveien 80, 0484 Oslo. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9456476156105 breddegrad, 10.7721741773817 lengdegrad

Sandakerveien 103 og 105, 0483 Oslo. Se kart i Google

barn står og ser utover Nydalsdammen

Livet på Lillo gård

Ærverdige Lillo gård blir hovedattraksjonen i det nye boligprosjektet OBOS skal bygge i Nydalen. Her skal det reises 11 blokker med til sammen 415 nye leiligheter med god standard.

I tillegg til de nye boligene, skal det opparbeides et torg i og rundt gamle Lillo gård. Her skal det etableres matbutikker, konditori, blomsterforretning, kafé og et torg med små butikker for kvalitetsmatvarer. I det gamle vernede hovedhuset til gården skal det åpnes en restaurant, som vil bli et naturlig samlingspunkt for hele området.

Det finnes flere andre barnehager i nærheten, i tillegg til den nye barnehagen som skal anlegges på Lillo gård. Fernanda Nissen skole ligger noen hundre meter fra de nye boligene, og er en helt ny barneskole som åpnet til skolestart 2016. Nydalen videregående, som er en av byens mest populærere skoler, ligger også en kort spasertur fra ditt nye hjem.

På Lillo gård bord du virkelig midt i smørøyet når det gjelder å komme seg fra A til Å. Et stort utvalg av busser går i området, så herfra er det enkelt å komme seg dit du skal. Fra Storo T-banestasjon er det hyppige avganger i begge retninger, i tillegg går flere trikkelinjer fra trikkestoppet i Grefsenveien. 37-bussen går hvert femte minutt i rushtiden, og har ellers hyppige avganger fra morgen til kveld. Det går også flere nattbusser i området, både på hverdager og i helgene.

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon om boligprosjektet trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Lillo gård

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Eiendomsplan logo
  • AF Gruppen logo