Utstilling i kunstnerbolig i Ulven T på dagtid.

En kunstnerbolig på Ulven

Ikke alle borettslag har en egen kunstner med eget galleri, men kunstnerboligen på Ulven gjør det mulig.

Ulven er en del av Oslos største framtidige byutviklingsområde. Her kommer det cirka 2000 boliger og 4500 arbeidsplasser. Galleriet blir en del av bygulvet til Ulven, med flotte utstillingsvinduer og fantastisk innsyn for beboere og folk som skal på arbeid.

I takt med forvandlingen av denne nye bydelen, blir galleriet en del av et blomstrende næringsliv med restauranter, kaféer og dagligvarebutikker. Galleriet gir en unik mulighet til å skape både et hjem og en arbeidsplass i et nytt, pulserende område. 

Kunstnerboligen er en del av et borettslag i grønne omgivelser med trær og busker. Det er også flere samlingssteder og lekeplasser rundt omkring. Galleriet blir et flott møtested for mennesker som både vil oppleve og kjøpe kunst.

Fasade med balkonger i Ulven T på kveldstid.

Ulven gir mange muligheter for galleriet å etablere samarbeid med andre næringer i området, i tillegg til å være med å arrangere workshops, opplæring og andre aktiviteter for barn, unge og voksne.

Leiligheten ligger rett ved gangstien som tar deg fra T-banestasjonen på Økern til boligene i Ulvenparken og Ulven T, i tillegg til den helt nye arbeidsplassen for hele byggebransjen som kommer her, Construction City.

Boligen er en romslig toromsleilighet med uteplass og direkte inngang til galleriet. Galleriet har store vinduer ut mot området, i tillegg til et eget toalett med plass til rullestol i galleriet. 

Kunstnerboligen kan bare selges til en billedkunstner, og målet er bidra til et økt kulturliv i nærmiljøet i den moderne og grønne bydelen Ulven.