Vi oppdaterer systemene våre

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette:  

- bruktboligsøk og melding av forkjøp

- medlemskap og Min Side

- nyhetsbrev


Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp

- OBOS-appen

- Styrerommet

- Nabolaget

- Vibbo

Mann sitter i sofaen og ser på mobilen

Talkmore

Du får 15 % rabatt på månedsavgiften og 1000 kroner i rabatt ved kjøp av mobil. Velg abonnementet som passer best for deg, eller bestill til hele familien og spar 3600 kroner.

Medlemsfordel

  • Blir du ny kunde hos Talkmore får du hele 10 GB data i velkomstgave. 
  • 15 % rabatt på månedsprisen for alle mobilabonnementer med månedsavgift. En familie på fire spare hele 3600 kroner i året.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, med unntak av 3 % opptjening for Norwegian Reward og 5 % for Enjoymore.
  • 1000 kroner i rabatt på et stort utvalg mobiltelefoner ved kjøp over 4000 kroner.
  • Ingen bindingstid.

Skriv OBOS i kampanjefeltet når du bestiller.

Leverandør av mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Med Talkmore-abonnement får du lave priser, full Telenor-dekning og selvfølgelig data rollover – helt uten bindingstid. Talkmore har også tilpassede abonnementer for barn og ungdom, som gir god kontroll for foreldre.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Bank og økonomi — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.