Mann sitter i sofaen og ser på mobilen

Talkmore

Du får 15 % rabatt på månedsavgiften og 1000 kroner i rabatt ved kjøp av mobil. Velg abonnementet som passer best for deg, eller bestill til hele familien og spar 3600 kroner.

Medlemsfordel

  • Blir du ny kunde hos Talkmore får du hele 10 GB data i velkomstgave. 
  • 15 % rabatt på månedsprisen for alle mobilabonnementer med månedsavgift. En familie på fire spare hele 3600 kroner i året.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, med unntak av 3 % opptjening for Norwegian Reward og 5 % for Enjoymore.
  • 1000 kroner i rabatt på et stort utvalg mobiltelefoner ved kjøp over 4000 kroner.
  • Ingen bindingstid.

Skriv OBOS i kampanjefeltet når du bestiller.

Om Talkmore

Leverandør av mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Med Talkmore-abonnement får du lave priser, full Telenor-dekning og selvfølgelig data rollover – helt uten bindingstid. Talkmore har også tilpassede abonnementer for barn og ungdom, som gir god kontroll for foreldre.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Litt av hvert — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.