Gutt og jente hånd i hånd foran troll-skulptur

Hunderfossen Eventyrpark

Eventyr, fart og moro står på programmet i Hunderfossen Eventyrpark på Lillehammer.

Medlemsfordel

  • OBOS-pris kr 389 per dagsbillett i mai, juni, august og september (normalpris er inntil kr 482).
  • OBOS-prisen gjelder for både barn og voksne.
  • Prisen gjelder for inntil 5 billetter per medlemskap.
  • Barn under 90 cm kommer gratis inn og trenger ikke billett.
  • Slik får du rabatten:
    - Billetter kjøpes på ordinær måte på hunderfossen.no til ordinær pris.
    - Ved ankomst i Hunderfossen Eventyrpark vises gyldig medlemsbevis i billettluken eller Gjesteservice, og rabattbeløpet refunderes (krediteringen skjer digitalt og godskrives betalingskortet som ble benyttet i billettbestillingen). Forevisning av medlemsbeviset må gjøres samme dag som besøket finner sted. Du finner medlemsbeviset i OBOS-appen.

Om Hunderfossen Eventyrpark

Østenfor fjell og vestenfor blåner, – i Lillehammer – der finner du eventyrlige
Hunderfossen Eventyrpark. Her er Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, den supertøffe John Deere traktorbanen, Lekehuset for de minste, badeanlegg med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet og mye mye mer.

Mer enn 60 spennende attraksjoner for store og små, der lek og lær står i fokus. Her kan du også prøve deg i Høydeparken, med spennende utfordringer fra 2-12 meters høyde. Opplev den spektakulære Il Tempo Extra Gigante med plass til 14 passasjerer – en herlig tur høyt over tretoppene, med skarpe svinger og skikkelig magekil. Designet av bilen er basert på originaltegninger av Kjell Aukrust.

I år er det flere spennende nyheter på gang: Vi gleder oss veldig til å avduke Reodor Felgens Hyperakselerator, som er en av våre største investeringer gjennom tidene. Attraksjonen utføres i nært samarbeid med Aukrust-stiftelsen. Med oss på laget har vi noen av verdens fremste produksjonsmiljøer innen sine felt. Følg Ludvig og Solan på en test av et helt nytt miljøvennlig drivstoff som Reodor har utviklet, på et kjøretøy du aldri har sett maken til!! Garantert herlig humor og spektakulære overraskelser – for hele familien sammen (høydekrav 100 cm i følge med voksen). 

På Traktorbanen har vi, sammen med vår gode samarbeidspartner Felleskjøpet, laget en helt ny historie med norsk landbruk, miljø og bærekraft som hovedtema. Bli med på en fornøyelig tur der man møter den elleville og lett distré hanen Ståle, som har fått i oppdrag å passe kyllingene på gården. Her må barn og voksne sammen hjelpe Ståle underveis for å unngå kaos!

På Kongsgården blir det nye 3 nye teateroppsetninger i sommer med humoristiske folkeeventyr, som spilles flere ganger daglig i hovedsesong.

Og husk badetøy; vår store nyhet i fjor var et helrenovert og utvidet badeanlegg. Med mer enn 33 vannleker, utedusjer og nye skiftehus, store hvilområder med solsenger til gratis utlån, gøyal vannsklie, lekebasseng, vannleketårn og motstrømsbasseng med jetdyser.

Last ned Hunderfossen-appen før ditt besøk, og les mer om alt det spennende som skjer på www.hunderfossen.no.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Familie — Relaterte fordeler