Hopp til innhold
OBOS medlemsfordel hos Hundefossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Eventyr, fart og moro står på programmet i Hunderfossen Eventyrpark på Lillehammer.

Medlemsfordel

  • OBOS-pris 409 kroner per dagsbillett i mai, juni og august (normalpris er inntil 499 kroner).
  • OBOS-prisen gjelder for både barn og voksne.
  • Prisen gjelder for inntil 5 billetter per medlemskap.
  • Barn under 90 cm kommer gratis inn og trenger ikke billett.
  • Slik får du rabatten:
    - Billetter kjøpes på ordinær måte på hunderfossen.no til ordinær pris.
    - Ved ankomst i Hunderfossen Eventyrpark vises gyldig medlemsbevis i billettluken eller Gjesteservice, og rabattbeløpet refunderes (krediteringen skjer digitalt og godskrives betalingskortet som ble benyttet i billettbestillingen). Forevisning av medlemsbeviset må gjøres samme dag som besøket finner sted. Du finner medlemsbeviset i OBOS-appen.

Om Hunderfossen Eventyrpark

Om Hunderfossen Eventyrpark

Østenfor fjell og vestenfor blåner – i Lillehammer – der finner du eventyrlige Hunderfossen Eventyrpark. Her er Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, den supertøffe John Deere traktorbanen, Lekehuset for de minste, badeland med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet, Klatreparken, Il Tempo Extra Gigante og mye mye mer. Visste du at Hunderfossen har mer enn 60 spennende attraksjoner for store og små, der lek og lær står i fokus?

Flere spennende nyheter

I fjor åpnet Hunderfossen den helt nye Reodor Felgens Hyperakselerator, en attraksjon som ble kåret til verdens beste attraksjon i den internasjonale parkbransjens store Oscarutdeling. Men Hunderfossen ligger ikke på latsiden av den grunn, og dere kan glede dere til ny sommersesong med flere spennende nyheter for både små og store! Størst av de alle er Fyr og Flamme, en attraksjon som vil begeistre de mellomste barna med magekil og fengende musikk. Sjekk ut årets sommernyheter.

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

En familie på fire med illustrasjoner fra Legoland i bakgrunnen

Legoland

2 for 1 på inngangsbilletter.

Liten jente klemmer kanin-maskot på Liseberg

Liseberg

Gode OBOS-priser.

En jente som ser på to pingviner

Akvariet i Bergen

25 % rabatt på billetter