En ung gutt tar imot en gave og åpner. Han har på seg dress.

Gi et medlemskap i konfirmasjonsgave

Gi bort en relevant og nyttig konfirmasjonsgave til en du er glad i. Gjør veien inn på boligmarkedet lettere.

Mange konfirmanter ønsker seg penger, men det blir stadig mer populært å gi et medlemskap. Det gir en fin mulighet til å gi konfirmanten en plass foran i boligkøen når et boligkjøp blir aktuelt. I tillegg får vedkommende gode medlemsfordeler. 

Forkjøpsrett på 90 000 boliger

Som OBOS-medlem stiller du først i køen på 90 000 boliger rundt i landet. Forkjøpsretten er vår største og viktigste medlemsfordel, og kan brukes på nye boliger fra OBOS, Block Watne og Solon Eiendom, samt på brukte boliger i OBOS-borettslag. Ved å gi et gavemeldemskap i konfirmasjonsgave gir du konfirmanten en enklere vei inn på boligmarkedet.

Gode renter på BSU

Å spare opp egenkapital til bolig i BSU er noe av det mest lønnsomme unge kan gjøre. Alle medlemmer mellom 18 og 33 år som har skattbar inntekt kan spare penger med BSU-konto i OBOS-banken med 4,35 % i rente. Skattefradrag er også en gode man får ved å spare i BSU. 

Lav rente på lån til medlemmer

Vårt fokus er å oppfylle boligdrømmer og tilbyr derfor lav rente på lån til alle typer boliger. OBOS-banken tilbyr også mellomfinansiering til samme lave rente som boliglånet. I tillegg har vi gode betingelser på boligforsikring. OBOS' innboforsikring er blant markedets beste, og medlemmer får denne til fast lav pris.

Priseksempel: Rente fra 3,75 %. Låner du 2 millioner over 25 år, koster det 1,095 millioner kroner. Totalt 3,095 millioner kroner. Effektiv rente 3,86 %.

Spar penger med medlemsfordel

Vi har mange ulike fordeler som alt fra opplevelser og arrangementer, til bank, leiebil, reise, interiør og gaveartikler. Det skal lønne seg å være OBOS-medlem. 

Se alle medlemsfordelene

Illustrasjon av medlemskort på mobilen

Meld deg inn i dag

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.