Etter arbeidstid

Som OBOS-ansatt er det gode muligheter for sosiale oppturer med jobben.

Bedriftsidrettslag

OBOS' bedriftsidrettslag tilbyr et godt og variert trenings- og aktivitetstilbud til ansatte, blant annet innen fotball, innebandy, squash, golf, curling og klatring. Bootcamp og yoga er også populære aktiviteter. Og vi stiller selvsagt lag i Holmenkollstafetten. Bedriftsidrettslaget har lokallag i alle regioner.. 

På hovedkontoret er det et eget treningsrom til fri benyttelse for alle medlemmer i bedriftsidrettslaget. Det er også rabatter å få på medlemskap hos velkjente treningssentre og på utstyr i sportsbutikker – i tillegg til at OBOS ofte kan bidra med deler av startkontingenten i eksterne konkurranser. 

Turer

Hvert år arrangerer bedriftsidrettslaget vintertur, hvor en god gjeng med ansatte kaster seg ut i løyper og bakker. Det arrangeres også helgeturer i regi av OBOS-klubben. 

Sosiale sammenkomster

OBOS-klubben står for julebord, sommerfest og høstfest. I tillegg er det tradisjon for at OBOS inviterer til feiring når regnskapet er avsluttet. 

Kulturklubb

Museumsbesøk, byvandringer og vinsmaking: OBOS-ansatte har en egen kulturklubb, som byr på flere aktiviteter gjennom året, for de som ønsker det.