Portrett av Thomas Seltzer.

Thomas Seltzer

Det norske samfunnet er et ganske rettferdig samfunn sammenlignet med mange andre land i verden. Thomas Seltzer reflekterer over dette og hjelper oss med å løfte blikket fra vår egen by og samfunn.

Thomas Seltzer er musiker og programleder. Han er statsborger i USA og har bodd det meste av livet i Norge hvor han er kjent som bassist i Turboneger og som programleder for TV-programmene Trygdekontoret og Natta.

I dokumentarserien "UXA"  på NRK drar Thomas Seltzer tilbake til sitt første hjemland, snart fire år etter at han i dokumentaren «I Hillary og Donalds bakgård» viste norske seere hvorfor Trump kom til å bli USAs neste president.

Denne gangen leter han etter den amerikanske drømmen og hva som kan skje når et samfunn oppleves som urettferdig. På turen oppsøker han familie, venner, eksperter og vanlige folk som gir seerne et genuint møte med det virkelige USA.

Boligkonferansen handler om hva som skal til for å skape verdens mest rettferdige byer og her kan Thomas Seltzer bistå med god innsikt etter hans arbeid med serien.

Hva mener Seltzer er en rettferdig by og hva skjer når et samfunn oppleves som urettferdig? Meld deg på konferansen i dag og bli med på boligfesten i Operaen Tirsdag 7. September!