Nannas vei 2

Utleieboliger på Ringshaug i Tønsberg.

1 av 4

Pris per måned fra
NOK 7,600 - NOK 8,500

Antall leiligheter
46
Antall soverom
1
Primærrom
47 - 54 m²

Om boligen

Om boligene

Nannas vei ligger på Ringshaug. Avstand til Tønsberg sentrum er 6 kilometer. Det er kort vei til Ringshaugstranda, Skallevoldstranda og Karlsvika friområde.

Eiendommen er oppført i 1996 og består av en boligdel med to fløyer i to etasjer.

Det er 46 leiligheter i boligdelen. Leilighetene har terrasse/hageflekk og innvendig bod. Leilighetene leies ut umøblert.

Eiendommen består av 38 2-roms leiligheter med nettoareal 47 kvadratmeter, åtte 2-roms leiligheter med nettoareal 54 kvadratmeter. Det er fire garasjer, som leies ut etter søknad og botid.

Leieprisen er ekskludert strøm, blir regulert ved inn/ut flytting, og indeksreguleres årlig. 

Det er matvareforretning på Gauterød ved avkjøringen til Ringshaug cirka 1,5 kilometer i gangavstand og cirka 300 meter i avstand til barnehage og skole.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmt vann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Det er dusjbad med WC. Det skal være montert speil, knagger og holder til toalettpapir. Uttak til vaskemaskin.

Det er mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom klaffventil i vinduer og tallerkenventil på veggen.

Leilighetene er tilknyttet kabel-tv og fiber/bredbånd fra Telenor. Det er montert brannvarsler i alle leilighetene.

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens dører og vinduer, innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

Fellesarealer

Parkering på parkeringsplass.