Laster resultat
Bilde av fasaden på Trosterud senter

Trosterud Torg, Tvetenveien 217

Boligdetaljer

Areal
6700 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
1

Trosterud Torg er en forretningseiendom som ligger på Trosterud T-banestasjon. Eiendommen består av to bygg i en etasje.

Eiendommen er bygget i 1973, den gang som et nærsenter til beboere på Trosterud. I dag finner man en nyoppusset Kiwi-forretning på torget, i tillegg en Mix-kiosk. Trosterud fritidsklubb ligger på Trosterud torg, slik den har gjort i alle år. Det er også et legesenter og et fysikalsk institutt på denne eiendommen. I samarbeid med Oslo Kommune ble det i 2014 gjort betydelig renovering av fasader og deler av torget. Eiendommen har god kundeparkering, og supert kollektivtilbud der den ligger oppå T-banestasjonen.

Beliggenhet 

Veletablert boligområde med blokkbebyggelse. Kort vei til Tveita Senter med 70 butikker og spisesteder samt en rekke servicetilbud.

Eiendommen ligger på Trosterud T-banestasjon, linje 2 mot Ellingsrud. Det tar 15 minutter med banen fra Oslo S.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss