Laster resultat
Bilde av Tasta Senter bygning

Tasta senter

Boligdetaljer

Areal
22000 m²

Type
Kjøpesenter

Parkering
360 parkeringsplasser
Antall besøkende
152000
Antall butikker
40
Omsetning
kr 43 000 000

Med sine 40 butikker og servicefunksjoner er Tasta senter et levende bydelssenter med et godt totaltilbud til sine kunder. Senteret er moderne og hyggelig og en naturlig møteplass.

Tasta senter ligger i hjertet av Tasta, en bydel som har vokst kraftig de siste årene. Ca. 1000 nye boliger ble ferdigstilt i området i årene frem til 2017. I tillegg til butikkene har Tasta senter et stort SATS treningssenter. Bydelenes helsestasjon er også lokalisert her sammen med legekontor og Tasta helseloft.

I kjelleren er det to etasjer med til sammen 360 parkeringsplasser samt et selvvaskeanelgg for personbiler. Tasta senter var ved åpning det første senteret i Norge som oppnådde energimerke klasse A. Vi tar vare på all energi og har lykkes med 87 % gjenvinning.

Tasta Senter forvaltes av Alti. Les mer om Tasta Senter her. 

Beliggenhet og reisevei

Nærmeste nabo til senteret er Tastarustå skole, Tastarustå idrettshall og barnehager. Området er godt tilrettelagt for småbarnafamilier. Fra senteret er det kort vei til turområder som Stokkavannet og Hålandsvannet. Det går flere busser fra Stavanger sentrum til Tasta Senter. Reisetid er ca. 10 minutter.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 58.9843262512663 breddegrad, 5.69011202134073 lengdegrad