Laster resultat
Bilde av Smeltedigelen 4. Moderne leilighetsbygg i 5 etasjer. Forretninger i første etasjer. Store glassflater, balkonger og rød murstein.

Smeltedigelen 4, Kværnerbyen

Boligdetaljer

Areal
150 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
1

Kværnerbyen er en ny bydel i Oslo med både fastboende og næringsvirksomhet. På gateplan er det etablert fem forretningslokaler med fasade til torget “Smeltedigelen”.

Miksen av fastboende og ansatte i Kværnerbyen gir et godt grunnlag for en rekke servicebedrifter. Dette har resultert i flere tilbud med dagligvarer og andre forretninger.

Torget “Smeltedigelen” er en viktig møteplass for både beboere og arbeidere i Kværnerbyen. Mot øst ligger grøntområdet Svartdalsparken med gangstier opp til Brynseng.

Beliggenhet og reisevei

Adkomsten til Kværnerbyen til både øst og vest i byen, samt fra flyplassen, er tilrettelagt for både bil og kollektivtrafikk.

Det er av- og påkjøringsrampe fra E6/RV190 og adkomst fra forskjellige deler av byen via sykkeltraséer og gangveier. Blant annet er det sykkelvei til Oslo S.

Det tar bare seks minutter med 32-bussen fra Norges kollektivknutepunkt Oslo S, og derfra til Oslo Lufthavn Gardermoen er det kun en 20 minutter med tog.

I tillegg til 32-bussen, går bussrutene 34, 70 og 74 til stoppet Kværner i Konows gate, hundre meter fra hovedinngangen. Det er også gangavstand til trikkelinjene 18 og 19. Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i garasje over to plan.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad