Laster resultat
Bilde av fasaden på Scandic Hotel Byparken i Bergen.

Scandic Byparken

Boligdetaljer

Areal
5300 m²

Type
Hotell

Etasjer
7

Scandic Byparken hotell har en sentral beliggenhet i hjertet av Bergen i den ærverdige Tornøgården. Eiendommen ble bygget om til hotell i 1994, og utvidet i 2004.

Hotellet har 159 rom, hvorav en suite og 5 juniorsuiter. Hotellet har eget treningsrom, og gjestene kan nyte sin frokost og en middag i restauranten, eller ta et glass i hotellets loungeområde. Med sine åtte møterom, hvorav det største rommer 80 personer, har hotellet en forretningsvennlig profil. Scandic Byparken er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Beliggenhet og reisevei

Hotellet ligger midt i Bergen sentrum, med shopping, kultur og kommunikasjon rett utenfor døren. Grieghallen ligger like rundt hjørnet og Bybanen og Jernbanestasjonen kun minutters gange unna.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad