Laster resultat
Arkitekturbilde av Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark

Oslo Cancer Cluster

Boligdetaljer

Areal
36000 m²

Type
Kontor

Etasjer
7
Kantine
Ja

I Oslo Canser Cluster Innovasjonspark vil bedrifter og forskere samles for å jobbe sammen om å skape nye former for kreftbehandling. Bygget huser også Ullern videregående skole, som vil ha forskningsfag som programfag og et tett samarbeid med forskerne i innovasjonsparken. Bygget er koblet sammen med Radiumhospitalet med gangbro.

Skolen og forskningsinstitusjonene får en stor felles kantine, og i kjelleren er det bygget en stor og moderne treningshall som kan deles i tre. Bygningskomplekset har kostet litt over en milliard kroner og har OBOS som største aksjonær. Målet er å skape ny og bedre behandling av kreftsykdommer. 

Innovasjonsparken er på tilsammen 36 000 kvm og bygget blir et unikt prosjekt i norsk sammenheng. For første gang samles forskningsmiljøer, universitetssykehus, næringsliv og skole i samme bygg.

Beliggenhet og reisevei

Eiendommen ligger like ved Radiumhospitalet, hvor buss nr. 23 (mot Lysaker/Simensbråten), har stoppested. Reisetid fra Oslo er cirka 20 minutter.

Eiendommen ligger også like ved Ring 3, noe som gjør at den er lett tilgjengelig med bil. 

Visjon

Grunnideen bak cluster-tanken ligger i samspillet og den fysiske integrasjonen mellom virksomhetene.

Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark sin visjon er å skape Europas mest attraktive, forskningsbaserte industriklynge innenfor innovativ, biomedisinsk kreftdiagnostikk og behandling – for så å redusere tiden for utvikling av nye legemidler og diagnostikk mot kreft.

Oslo kommune har inngått en 40 år lang leiekontrakt av skolebygningene. Det er planer om et samarbeid mellom skolen og Radiumhospitalet, der elever kan få praksis ved sykehuset.

Leietagere

  • Kreftregisteret
  • Oslo Cancer Cluster
  • The Norwegian Radium Hospital Research Foundation
  • Sykehusapotekene
  • Ullern videregående skole
  • Oslo Cancer Cluster Incubator
  • Oslo University Hospital
  • ICGI

Arkitekt

DARK arkitekter

Entreprenør

Skanska

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9357427610758 breddegrad, 10.6769132751475 lengdegrad