Laster resultat
Bilde av Mogata 5. Høyblogg med rød mursteinsfasade på siden og hvite balkonger foran.

Mogata 5

Boligdetaljer

Areal
952 m²

Type
Andre eiendommer

Etasjer
1

OBOS eier to seksjoner i et boligsameie på Sagene. Eiendommen har en sentral beliggenhet tvers ovenfor Sagene kirke.

Bydel Sagene driver Sagene Samfunnshus i denne eiendommen. Dette er en flott møteplass for bydelens innbyggere. Her finnes varierte kurs og kulturtilbud, utleielokaler og en veldig koselig cafe med uteservering når været tillater det. Den andre seksjonen i sameiet benyttes til frisørsalong.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt midt på Sagene. Det går buss til sentrum som tar deg dit på 16 minutter.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss