Laster resultat
Kjelsåsveien 7. Rødt mursteinsbygg med skråtak og to etasjer. Parkeringsplass og grønne omgivelser.

Kjelsåsveien 7

Boligdetaljer

Areal
1219 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Frittliggende eiendom beliggende ved siden av Skeidbanen på Kjelsås i et etablert og attraktivt boligområde.

Eiendommen ligger sentralt plassert langs tilførselveien til områdene Kjelsås/Grefsen og gir et potensielt stort kundegrunnlag for forretning og servicevirksomhet. I dag huser eiendommen en Rema 1000 dagligvareforretning i 1. etasje. I andre etasje ligger Grefsen tannlegesenter, hudpleier, frisør, personlig trener og Oslo Psykoterapipraksis. Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for kunder og leietakere.

Beliggenhet

Etter en kort spasertur til Grefsen stasjon tar det 21 minutter med trikken til sentrum. Fra Storo T-bane stasjon tar det 21 minutter til Oslo S.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad