Laster resultat
Bilde av Ellingsrudåsen senter

Ellingsrudåsen Senter

Boligdetaljer

Areal
3342 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Nærsenter for beboerne på Ellingsrud, bygget i 1982. Her finner du blant annet en Kiwi-butikk, en frisørsalong, en kafé samt et tannlegekontor.

Senteret består av tre bygninger, et rent næringsbygg og to med terrasseboliger på toppen. Alle bygningene vender ut mot det samlende torget i midten. Eiendommen er seksjonert og delt, dette ble klart i 2014.  Eiendommene ligger rett på/ved Ellingsrud T-banestasjon. Nærmiljøet er et etablert boligområde med variert bebyggelse. I en radius av 1 000 meter er det Norges tetteste andel av leiligheter, det sokner 3.200 leiligheter til dette senteret.

Beliggenhet 

Eiendommene ligger rett ved Ellingsrud T-banestasjon. Reisetid med linje 2 er 20 minutter fra Oslo S. Senteret ligger i et etablert boligområde med variert bebyggelse

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad