Laster resultat
Under utvikling
Flyfoto med den nye bebyggelsen på Bogerud Senter tegnet inn. Næring og leiligheter

Bogerud Torg

På Bogerud i Oslo skal vi bygge tre frittstående bygg på 11 600 kvadratmeter. Hvert bytt blir på åtte etasjer, og skal huse både boliger og forretningslokale. T-banen til Jernbanetorget er i umiddelbar nærhet, med 10 minutters reisevei.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Stallerudveien 101-111, Oslo
Etasjer
8
Eksponering mot gate
Ja
Eiendomstype
Kontor, Handel, Servering
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
11,600 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Om Bogerud Torg

OBOS Eiendom ønsker å bygge 110 nye boliger, sentralt plassert på Bogerud Torg. Boligene fordeler seg på tre frittstående bygg, hver på åtte etasjer. I første etasje i nybygget ved torget blir det en ny dagligvareforretning og kafé i tillegg til eksisterende forretningslokalene.

På Bogerud Torg finner du blant annet helsestasjon for Bydel Østensjø, tannleger, legekontor, åpen barnehage, apotek og frisør. Her ligger også Bogerud Tekstil som åpnet sin første forretning nettopp på Bogerud i 1965.

Beliggenhet og reisevei

Østmarka er nærmeste nabo med flotte turmuligheter sommer som vinter. Prosjektet ligger på Bogerud T-banestasjon, og det tar 10 minutter til Jernbanetorget med linje 3. Ytre Ringvei, General Ruges vei ligger rett på vestsiden av T-banen, det blir parkeringsplasser for både beboere og kunder.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Bogerud Torg

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.