Fotografi av Helen Hoem, medlem i Nærkontoret

Nærkontoret for medlemmer

Noen dager er det litt stress å komme seg til kontoret. Derfor har vi utviklet Nærkontoret fra OBOS som kan gjøre arbeidshverdagen litt enklere.

Nærkontoret er et nettverk av selvbetjente arbeidssteder nær der folk bor. Det fungerer som et supplement til kontoret og et alternativ til hjemmekontoret. Nærkontoret er stedet du drar til når du trenger litt konsentrert tid, litt avkobling, eller når du trenger å “skifte vegger”.

Tre gode grunner til å velge Nærkontoret

Gjør som Halvard og prøv Nærkontoret fra OBOS du også.

Slik gjør du det

 1. Illustrasjon av en dame som åpner en inngangsdør.

  Finn et nærkontor i nærheten av deg

  Vi vil bidra til at du skal slippe å bruke tid på å reise når du ikke må. Da kan du bruke tiden din litt smartere. Derfor flytter vi arbeidsplassen dit folk har valgt å bo og leve. Kortreist og bærekraftig.

 2. Reserver tid og lås opp
  Velg hvilket kontor og hvilken dag du ønsker å være på Nærkontoret. For å komme inn på Nærkontorene bruker du enten OBOS-nøkkelen, tilsendt kodelås eller møter en hyggelig resepsjonist der vi er bemannet. Du vil få tilsendt informasjon om hva som gjelder ditt Nærkontor når du reserverer tid. 

 3. Illustrasjon av en dame med PC i en stol

  Bli så lenge du vil i åpningstiden

  Du kan velge å være en time, eller en hel arbeidsdag. Hos oss finner du en lun og hjemmekoselig atmosfære, og vi håper du blir lenge. Åpningstidene til ditt Nærkontor finner du på din reservasjon eller på informasjonssiden til det aktuelle kontoret.

 4. Illustrasjon av en bygning og ikoner som illustrerer bredbånd, strøm og måling

  God kaffe og raskt internett

  Hos Nærkontoret kobler du deg enkelt på det trådløse nettverket. Gratis kaffe har vi også. De fleste Nærkontorene er selvbetjente, men trenger du hjelp kan du ringe oss på 982 56 052 eller sende oss en e-post på naerkontor@obos.no

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om Nærkontoret? Her har vi samlet ofte stilte spørsmål av medlemmer og bedrifter.

Få svar på dine spørsmål

Vil du prøve et nærkontor der du bor?

Kunne Nærkontoret vært noe for deg, eller medarbeiderne i din bedrift? Fyll ut dette skjemaet, så sender vi deg mer informasjon.

Eller trenger ditt OBOS-borettslag et sted å ha styremøter? Finn mer informasjon til borettslagstyrer.