Fotografi av Helen Hoem, medlem i Nærkontoret

Nærkontoret for medlemmer

Du har kanskje opplevd at det er blitt litt trangt på hjemmekontoret i løpet av det siste året? Vi har lansert Nærkontoret fra OBOS for å hjelpe til med nettopp dette.

Nærkontoret er et nettverk av selvbetjente arbeidssteder nær der folk bor. Det fungerer som et supplement til kontoret og et alternativ til hjemmekontoret. Nærkontoret er stedet du drar til når du trenger litt konsentrert tid, litt avkobling, eller når du trenger å “skifte vegger”.

Tre gode grunner til å velge Nærkontoret

Delikate farger og interiør møter deg på Nærkontoret på Vollebekk.

Slik gjør du det

 1. Illustrasjon av en lås

  Lås opp

  For å komme inn på Nærkontoret bruker du OBOS-nøkkelen. Dette er en digital nøkkel som leveres gjennom appen til vår samarbeidspartner, Unloc. Du får tildelt OBOS-nøkler fra oss, og du må selv laste ned Unloc-appen for å få tilgang til nøklene.

 2. Illustrasjon av en dame med PC i en stol

  Bli så lenge du vil

  På Nærkontoret er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, du er dermed ikke garantert plass. Men det er som oftest ganske mange ledige plasser. Etter at du har funnet deg en plass er denne arbeidsplassen er din hele dagen hvis du ønsker. Du kan bli en time, eller en hel arbeidsdag. Hos oss finner du en lun og hjemmekoselig atmosfære, og vi håper du blir lenge.

 3. Illustrasjon av en bygning og ikoner som illustrerer bredbånd, strøm og måling

  God kaffe og raskt internett

  Digitale hjelpemidler er en essensiell del av den nye arbeidshverdagen, og hos Nærkontoret kobler du deg enkelt på det trådløse nettverket. God kaffe har vi også. Nærkontoret er selvbetjent, men trenger du hjelp kan du ringe oss på 98 25 60 52 eller sende oss en epost på naerkontor@obos.no

OBOS-medlem Helen tester Nærkontoret

OBOS-medlem Helen tester Nærkontoret

Liker du fleksibiliteten hjemmekontoret gir, men savner en skikkelig kontorplass som gir deg en komfortabel og effektiv arbeidsdag? Bli med når OBOS-medlem Helen tester Nærkontoret fra OBOS.

Les Helens opplevelse
Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om Nærkontoret? Her har vi samlet ofte stilte spørsmål av medlemmer og bedrifter.

Få svar på dine spørsmål