Nærkontoret

Kortreist jobbing

Opplever du å være mer produktiv på hjemmekontoret? Liker du fleksibiliteten i det å ikke måtte reise til hovedkontoret hver dag? Da er du ikke alene.

Nærkontoret fra OBOS er et nettverk av kontorplasser, i nærheten av der folk bor. Et sted for konsentrert jobbing, hvor du kommer og går som du vil. Du får det beste fra to verdener – kort reisevei og fleksibilitet fra hjemmekontoret, arbeidsro og en proff arbeidsstasjon fra hovedkontoret. Hos oss er det ingen faste plasser eller velkomstkomite, men selvbetjente løsninger som er enkle å bruke – de dagene du trenger det.  

Nærkontoret er i første omgang et tilbud for OBOS-medlemmer og noen utvalgte bedrifter. På sikt skal vi skape et bredt nettverk med nærkontorer til mange.

Nærkontoret for medlemmer

Nærkontoret for medlemmer

Er du OBOS-medlem og liker fleksibiliteten fra hjemmekontoret? På Nærkontoret får du en profesjonell kontorplass med kort reisevei – de dagene du trenger litt konsentrert tid, en skikkelig kontorstol eller å rømme fra husarbeidet. 

Les mer om Nærkontoret for medlemmer
Nærkontoret for bedrifter

Nærkontoret for bedrifter

Er du en bedrift som ønsker å tilby Nærkontoret til dine ansatte, eller har din bedrift allerede en avtale med oss? Her finner du mer informasjon om tilbudet som er relevant for deg.

Les mer om Nærkontoret for bedrifter

Gjør som Halvor og prøv Nærkontoret fra OBOS du også.

Dette er Nærkontoret