Illustrasjonsbilde. Mennesker som jobber i kontorfellesskap.

Nærkontoret

Nærkontoret er et nettverk av desentraliserte kontorlokaler plassert ved innfartsårer til Oslo, i OBOS-nabolag, og i nærheten av der folk bor.

Når det første kontoret åpner vil dette bli gode arbeidsstasjoner med det beste fra to verdener. På den ene siden, fleksibiliteten fra hjemmekontoret. På den andre siden, fasilitetene fra det vanlige kontoret.

Nærkontoret åpner så snart smittesituasjonen tillater det.

Vil du være blant de første som tar i bruk Nærkontoret?

Tror du, som oss, at arbeidslivet er i endring, og at koronapandemien har gitt oss en dytt i retning av større balanse mellom arbeid og fritid, og en større bevissthet rundt transport, bærekraft og miljø?

Fyll ut interesseskjema, så sender vi deg mer informasjon

 

Nærkontoret etableres seks steder: Vollebekk, Lambertseter, Kværnerbyen, Storo, Fornebu og Asker.

 

Fleksibilitet i fremtidens arbeidsplass

I 2020 erfarte mange bedrifter at fjernarbeid ikke bare er mulig, men i mange tilfeller også bidrar til økt produktivitet og høyere tilfredshet blant ansatte. Samtidig rapporterer mange om ulike utfordringer med hjemmekontor, og innser at dagens situasjon ikke vil være holdbar som permanent løsning.

Vi tror at disse erfaringene gjør at fremtidens arbeidsplass i større grad vil handle om fleksibilitet der hovedkontoret, hjemmekontoret, og nye løsninger som Nærkontoret, supplerer hverandre og optimaliserer den nye hverdagen.

Våre samarbeidspartnere

For å levere et godt tilbud, har vi tilknyttet oss samarbeidspartnerne med stor grad av innovasjon, kreativitet og nytenkning.

 

Klargjøringen av lokaler for Nærkontoret pågår for fullt. Pilotprosjektet har oppstart så snart smittesituasjonen tillater det.

Prelansering av Nærkontoret

Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj og CEO i Orbit Technology, Wasim Rashid, deler sine perspektiver om fremtidens arbeidsplass og forteller om Nærkontoret – en ny tjeneste OBOS lanserer våren 2021. (Opptak av webinar 28.01.21)