Illustrasjonsbilde. Mennesker som jobber i kontorfellesskap.

OBOS Nærkontor

OBOS Nærkontor er et nettverk av desentraliserte kontorlokaler plassert ved innfartsårer til Oslo, i OBOS-nabolag, og i nærheten av der folk bor.

Når det første kontoret åpner i april 2021, vil dette bli gode arbeidsstasjoner med det beste fra to verdener. På den ene siden, fleksibiliteten fra hjemmekontoret. På den andre siden, fasilitetene fra det vanlige kontoret.

Prelansering av OBOS Nærkontor

Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj og CEO i Orbit Technology, Wasim Rashid, deler sine perspektiver om fremtidens arbeidsplass og forteller om OBOS Nærkontor – en ny tjeneste OBOS lanserer våren 2021. (Opptak av webinar 28.01.21)

Kart over OBOS nærkontor

OBOS Nærkontor etableres sju steder: Vollebekk, Lambertseter, Kværnerbyen, Storo, Fornebu og Asker.

Fleksibilitet i fremtidens arbeidsplass

I 2020 erfarte mange bedrifter at fjernarbeid ikke bare er mulig, men i mange tilfeller også bidrar til økt produktivitet og høyere tilfredshet blant ansatte. Samtidig rapporterer mange om ulike utfordringer med hjemmekontor, og innser at dagens situasjon ikke vil være holdbar som permanent løsning.

Vi tror at disse erfaringene gjør at fremtidens arbeidsplass i større grad vil handle om fleksibilitet der hovedkontoret, hjemmekontoret, og nye løsninger som OBOS Nærkontor supplerer hverandre og optimaliserer den nye hverdagen.

Vil du være blant de første som tar i bruk OBOS Nærkontor?

Tror du, som oss, at arbeidslivet er i endring, og at koronapandemien har gitt oss en dytt i retning av større balanse mellom arbeid og fritid, og en større bevissthet rundt transport, bærekraft og miljø?

Fyll ut interesseskjema, så sender vi deg mer informasjon

 

Klargjøringen av lokaler for OBOS Nærkontor pågår for fullt. Pilotprosjektet har forventet oppstart i april 2021.

 

Våre samarbeidspartnere

For å levere et godt tilbud, har vi tilknyttet oss samarbeidspartnerne med stor grad av innovasjon, kreativitet og nytenkning.

Til toppen