Dame og mann som sitter foran PC og arbeider

Styrets egen rådgiver

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe til med alt av styrearbeid, forretningsførsel og drift i boligselskapet.

Våre rådgivere innen eiendomsforvaltning er styrets faste kontaktpersoner og bindeledd mellom alle våre ulike tjenester. 

Rådgiveren kan bistå med hjelp til alt fra regnskap og administrasjon til tekniske spørsmål og praktisk drift, og henter ved behov inn spesialkompetanse fra andre områder i OBOS, som bank, forsikring og rehabilitering.

Ved behov for juridisk bistand, har våre advokater lang erfaring og spesialkompetanse innen områder som kontraktsrett, plan og bygg, husleie, eiendomsmegling og finans.

Hva får dere hjelp med?

Omfanget av rådgiverens oppgaver avtales ut fra styrets behov, men inkluderer som oftest styremøter, årsmøter, HMS, felleskostnader, beboerinformasjon, lovverk, regnskap, budsjettering, rapportering, finansiering og sparing.

Eksempler på utvidet bistand vil være håndtering av rehabiliteringsprosjekter, utforming av søknader, møteledelse, innhenting av tilbud og bistand ved ansettelser.

Rådgiveren vår gir oss gode råd og tips for hvordan vi som styre kan gjøre en enda bedre jobb for beboerne i borettslaget. Joakim Paulsen, styreleder i Borettslaget Ystenesgata 37 AL
Som ny styreleder i fjor har jeg fått uvurderlig hjelp og svar på de spørsmålene jeg har hatt. Atle Rise, styreleder i Borettslaget Store Blå

Mer om våre rådgivningstjenester:

Illustrasjon av en mann som snakker om økonomi

Få en enklere styrehverdag

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på boligforvaltning.