Bilde av en hånd som holder en mobil med Unloc appen foran noen boliger

OBOS-nøkkel

OBOS har flyttet nøkkelknippet til mobilen. Med OBOS-nøkkel kan beboere enkelt åpne dører og dele nøkler med mobilen. Styret får full oversikt og kan administrere hvem som har tilgang til boligselskapet til enhver tid.

OBOS-nøkkel er en digital nøkkel og fungerer som et praktisk supplement til det eksisterende låssystemet i boligselskapet. Fysiske nøkler og brikker kan fortsatt brukes som normalt. Løsningen er lett å montere og passer de fleste dører, både i fellesarealer og til leiligheter. Montering utføres av godkjente installasjonspartnere.

Hva koster det?

Tjenesten har en pris på kr 15 per leilighet per måned uavhengig av antall beboere og fellesdører. Et boligselskap med 50 leiligheter betaler eksempelvis kr 750 per måned for tjenesten. For øvrig ingen bindingstid og man står fritt til å si opp avtalen med opptil 1 måned oppsigelse.

I tillegg kommer det kostnader for installasjon og maskinvare. I en periode utover høsten kjøres det kampanje hvor OBOS subsidierer maskinvare og installasjon på oppgangsdører. Boligselskapet betaler kun en symbolsk sum på kr 200 per oppgangsdør.

På øvrige dører (eksempelvis garasjeporter, fellesvaskerier o.l.) må boligselskapet selv dekke engangskostnaden knyttet til maskinvare og installasjon. Boligselskapet vil motta pristilbud fra en av våre installasjonspartnere som styret kan ta stilling til.

Les mer om OBOS-nøkkel