Oppslag på Vibbo

Nyheter på Vibbo

For kort tid siden ble det mulig for beboere å kommentere på nyheter inne på Vibbo. Nå følger vi opp med lansering av oppslag og en funksjon som lar styrene legge til medboere og leietakere selv.

Oppslag vil i løpet av kort tid dukke opp som en helt ny innholdstype på forsiden og i menyen på Vibbo, sammen med nyheter, temaer og kontakter. Alle beboere vil få muligheten til å legge ut oppslag, med valgfri tittel, tekst og bilde. Hvert oppslag vil få sitt eget kommentarfelt, hvor beboerne fritt kan svare og diskutere med hverandre.

Oppslag egner seg for eksempel godt til å varsle andre om oppussingsarbeid, spørre om å låne verktøy, eller foreslå forbedringer av boligfellesskapet. 

Beboerne vil motta e-postvarsler om kommentarer på oppslag de selv har lagt ut eller kommentert på tidligere. Dette kan enkelt endres på den helt nye siden for varslingsinnstillinger der finner man også varselinnstillinger for  nyheter på e-post og SMS.

Styret kan legge til medboere og leietakere

Under «Administrer beboere» kan styret nå også invitere medboere og leietakere til å registrere seg selv. Alt som behøves er  kontaktinformasjon til den som skal legges inn og hvilken bolig det gjelder. Gå inn på «Administrer beboere»-siden og trykk på «Legg til beboer»-knappen øverst til høyre.

Når leietaker eller medboer er lagt til går det ut en invitasjon til beboeren på SMS, med oppfordring om å fullføre registreringen og logge inn på Vibbo. Eieren av boligen blir også varslet på SMS, og vil kunne se at beboeren er lagt til under «Min bolig».

Vibbo er i stadig utvikling

Vi jobber hele tiden med å gjøre Vibbo til en enda bedre kommunikasjonsplattform for både styre og beboere. Samtidig med oppslag og legg til beboer, lanserer vi en helt ny og mer oversiktlig meny som gjør det enkelt å finne frem til «Min profil» og «Min bolig».

Dette er bare noen av funksjonene og forbedringene vi har jobbet med i det siste, så følg med for flere nyheter fra Vibbo fremover.

Illustrasjon av en mann som snakker om økonomi

Få en enklere styrehverdag

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på boligforvaltning.