Kurs

Vi tilbyr mange relevante kurs for deg som er styremedlem, i hele landet. På grunn av den økende smittetrenden av COVID-19 i Norge, tar vi ansvar og velger å avlyse endel av høstens kurs. Vi tilbyr webinarer som erstatning for enkelte av kursene.

Velg område
Kategorier
Laster resultat

oktober 2020

Oslo

AVLYST - Mobilfotografering

Dårlige bilder på nett og sosiale medier er nesten verre enn ingen bilder. Kurset er for deg som vil ta gode bilder med mobilen, som kan brukes på nettsider, sosiale medier og til dokumentasjon.

Webinar

Webinar Obos-nøkkel

Med OBOS-nøkkel kan du bruke mobilen som nøkkel. På dette webinaret vil du få en grundig innføring i OBOS-nøkkel og mulighet til å stille spørsmål på chat underveis.

Webinar

Webinar - Konflikthåndtering

Som tillitsvalgt kan du komme opp i situasjoner som er vanskelig å håndtere på en god måte. I slike tilfeller vil det være en fordel å ha god innsikt i hvilke lover, regler og vedtekter som gjelder.

Oslo

AVLYST - HMS-internkontroll i boligselskaper

Hvordan bør helse, miljø og sikkerhetsarbeidet drives? På kurset gjennomfører vi en vernerunde, kartlegger risiko og ansvar samt viser hvor viktig det er å ta HMS på alvor i boligselskapet.

Stor-Bergen

AVLYST - Styrearbeid i boligselskaper for den mer erfarne

Som styremedlem forvalter du store verdier på vegne av andre. Det å ha kunnskap om styrets plikter og rettigheter gir deg muligheten til å kunne forvalte verdiene på en bedre måte.

Webinar

Webinar - Styrearbeid for nybegynnere

Hva vil det si å være styreleder eller et styremedlem? Et styreverv består av mange oppgaver. Noen er enkle og tydelige. Noen bærer preg av rutine, mens andre kan virke utfordrende.

Webinar

Webinar - Styrerommet.no

Styrerommet.no gjør styrearbeidet enklere. På dette webinaret tar vi en gjennomgang av hvordan du best kan bruke modulene "eiere og boliger", "e-post" og "utlegg".

Oslo

AVLYST - Elbil i boligselskapet

Det finnes en mengde løsninger og produkter for lademuligheter i boligselskaper. Det er lurt å sette seg inn i hvilke muligheter som finnes før man velger løsning.

Oslo

AVLYST - Mislighold

Oppfølging av mislighold kan være en vanskelig oppgave for styrene, derfor har vi utviklet dette kurset for at du som styremedlem skal bli trygg på bruken av regelverket.

Webinar

Webinar -introduksjon til Styrerommet.no

Styrerommet.no gjør det enkelt å håndtere økonomi, gjennomføre HMS og avholde styre- og årsmøter. Vi tar en grunnleggende gjennomgang av innholdet.

november 2020

Webinar

Webinar: Introduksjon til Vibbo

På dette webinaret tar vi en gjennomgang av beboerportalen Vibbo så du kan få best mulig utbytte av verktøyet.

Oslo

AVLYST - Forsikring

Forsikring kan virke litt komplisert. Hva er egentlig inkludert og dekket av bygningsforsikringen? På dette kurset gir vi deg svarene.

Oslo

AVLYST - Kommunikasjon

For å lykkes i styrearbeidet er det viktig å kunne kommunisere godt med både beboere og de andre styremedlemmene.