Eiendomsmegler / Jurist

Geir Hansen Zetterstrøm

Lambertseter/Nordstrand & Søndre Nordstrand

Tett og god oppfølging

Megling er en balansegang mellom lover og regler og håndtering av ulike mennesker i forskjellige livsfaser. Mennesker som igjen har sine ulike behov, ønsker, historier og fremtidsplaner. I en slik prosess er det viktig å ha en klar plan om hva som skal gjøres, hvordan det skal gjøres samt evnen til å justere og tilpasse seg underveis.

Geir har jobbet som megler siden 2007 og følger tett opp alle interessenter, fra første kontakt til endt budrunde. Gjennomgående oppnår han gode priser og får fornøyde kjøpere som gleder seg til å skape gode minner i den nye boligen!

Som jurist med erfaring fra både kontraktsarbeid, forhandlinger og megling har han også god kontroll på mer kompliserte saker – som arveoppgjør med mange arvinger eller saker som krever opprydding med tilhørende krevende kreditorforhandlinger.

Velkommen til en god opplevelse!

Geir har solgt 105 boliger den siste tiden og har 1 til salgs

Laster resultat

Anbefalinger

1/3
  • Geir Hansen Zetterstrøm er hel ved. Topp fornøyd med hele salgsprosessen. Kundeundersøkelse
  • Jeg ble tipset om og fikk anbefalt Geir via en bekjent. Etter at jeg tok kontakt med han for å innhente anbud, fikk jeg umiddelbart bekreftet at anbefalingene stemte. Hentet også inn anbud fra andre aktører, men var aldri i tvil om at Geir var rette mannen for mitt boligsalg. Han lytter til ønsker og behov, og strekker seg langt for å levere en god totalløsning. Videre opplevde jeg han som veldig tilpasningsdyktig igjennom hele salgsprosessen. Samtidig er han ærlig og realistisk i forhold til forventninger. Faglig sterk og ikke redd for å si imot om han er uenig underveis, kun med det for øyet at du som kunde skal få mest mulig ut av boligsalget. Jeg var veldig fornøyd med jobben Geir gjorde og vil ikke nøle med å anbefale han til andre som skal selge bolig. Kundeundersøkelse
  • Meget fornøyd med megler, han var til stor hjelp, han var alltid tilgjengelig og hadde masser av gode råd/tips. Ingen tvil om at han er en meget bra megler. Kundeundersøkelse