Eiendomsmegler

Sondre Lien

Fredrikstad

Kontakt Sondre for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Høyest mulig salgspris, på en ryddig og sikker måte

Sondre er en dyktig megler, som virkelig har lidenskap for faget. Når han skal selge boligen din, har han ett mål for øyet: oppnå en høyest mulig salgspris, på en ryddig og sikker måte. Han er tillitsfull og kommer lett i kontakt med folk, noe som er en viktig egenskap ved salg av din bolig, hvor det er snakk om store verdier.

Når du skal selge boligen din, kan det være fornuftig å kontakte Sondre i god tid før salget. På denne måten kan du dra nytte av hans erfaring, nettverk og rådgivning så tidlig som mulig. Han følger prosessen tett fra start til slutt og er opptatt av at alle parter føler seg ivaretatt. 

Sondre mener at tillit, god kommunikasjon og forventningsavklaring er noe av det viktigste i salgsprosessen. Han lever av fornøyde kunder og hvert salg er unikt.

Sondre har solgt 1 boliger den siste tiden og har 7 til salgs

Laster resultat

Anbefalinger

1/3
  • Sondre er en dyktig megler, som virkelig brenner for faget. Kundeundersøkelse
  • Vår vurdering av Sondre er at han var meget ryddig og saklig i alt han gjorde. Vi vil anbefale han til andre. Kundeundersøkelse
  • Veldig fornøyd, ryddig og god salgsprosess. Skal man selge bolig, kan jeg trygt anbefale Sondre Lien. Kundeundersøkelse
Til toppen