Vogts gate 41

Lys og arealeffektiv leilighet med attraktiv beliggenhet. God takhøyde og klassiske detaljer. Ingen forkjøpsrett.

Velkommen til Vogts gate 41! Presentert av Niklas Røed Antonsen i OBOS Eiendomsmeglere.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 850 000

BRA / P-rom
26 m² / 26 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9333524258567 breddegrad, 10.7637653150989 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 997 782

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 850 000
Andel fellesgjeld kr 139 722
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 2 997 782
Felleskostnader kr 2 540 per måned
Antall rom 1
Primærrom (P-rom) 26 m²
Bruksareal (BRA) 26 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Vogts gate 41
Kommune Oslo
Byggeår 1890
Energimerket Rød F

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende verdivurdering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beskrivelse

Vogts gate 41 er en lys og arealeffektiv andelsleilighet perfekt beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til midt på Torshov, med umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter. Det vises til meget god takhøyde (2.96 m.) og klassiske detaljer som rosett og stukkatur. Store, klassiske vinduer gir rikelig med naturlig lys og utsikt mot et flott bybilde rett utenfor leiligheten.

Leiligheten består av entré med garderobeskap, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, lys stue med mulighet for sovealkove og kjøkken med god skapplass. Leiligheten disponerer en bod i bakgården 2,3m², samt bruk av opparbeidet bakgård med sittegruppe. Takhøyde på 2.96 meter åpner for flere innredningsmuligheter - som for eksempel hems eller alkove.

Det er ingen forkjøpsrett og ingen dokumentavgift.

Beliggenhet

På Torshov bor du i et grønt og hyggelig område samtidig som du har alt du trenger av hovedstadens fasiliteter rundt deg. Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet. Torshovdalen passer ypperlig til pikniker, soling og annen rekreasjon. I tillegg ligger også blant annet Akerselva i gåavstand fra leiligheten. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, tennisbane, beachvolley, minigolf og flere treningssentre (Myrens Sportssenter med klatreveggen, Sats Sagene, Sats Storo, Sats Nydalen, Sats Ringnes Park). Skøytebane vinterstid ved Torshovparken.

Området byr på et variert kulturtilbud med bl.a. Soria Moria med musikkscene, Trikkestallen med teater og uteservering sommerstid og Oden Kino på Storo.

Servicetilbud:
Fra leiligheten er det gangavstand til alt av fasiliteter med dagligvarebutikker og serveringssteder som Trikkestallen, Grisen, Åpent Bakeri, Jewel of India, Kaffebrenneriet og Backstube. Kiwi er kanskje den aller nærmeste matbutikken, men du har også Torshov Torg med Rema 1000, apotek og postkontor et par minutter unna. Det er flere søndagsåpne butikker i nærområdet, samt dyrlege og Dr. Droping rett ved. Det tar ca. 10 minutter til Storo Storsenter med meget gode shoppingmuligheter og over 100 forretninger. Grünerløkka, med sitt yrende uteliv og spisesteder, ligger 5-10 minutter gange unna leiligheten.

Offentlig kommunikasjon:
Det er et godt kollektivtilbud på Torshov med flere buss- og trikkeforbindelser. Nærmeste bussmuligheter er 20 til Majorstua/Skøyen fra busstoppet Torshov, 30 til Nydalen/Bygdøy gjennom sentrum fra busstoppet Torshovparken, 21 til Aker Brygge/Helsfyr gjennom St.Hanshaugen og Bislett fra Sannergata, og 28 til Fornebu/Helsfyr fra Vogts gate. Trikk 11, 12 og 18 går alle like utenfor fra trikkestoppet Torshov og ned til Oslo S. Det er flere bysykkelstativ i nærheten hvor man kan leie sykler om våren og sparkesykler finner du på ethvert hjørne. Flybussekspressen går til Gardermoen hver halvtime fra busstoppet Vogts gate.

Bebyggelse

Området består av boligblokker og næringslokaler.

Adkomst

Adkomst til leiligheten direkte fra Vogts gate via portrom, felles bakgård og innvendig trappeoppgang.
Det blir skiltet med visningsskilt fra OBOS på annonserte visninger.

Byggemåte

Klassisk bygård med 3 etasjer, kjeller og utbygget loft som er oppført i teglverkskonstruksjon og etasjeskillere i trebjelkelag, antatt med stubbloftsleire. Yttertak i saltakkonstruksjon oppført i treverk som er utvendig tekket med takstein og utvendige fasader med malte pussede overflater, samt konsoller mot gate. Grunnmur i naturstein/murkonstruksjon med støpt kjellergulv som er antatt fundamentert på komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 2+1-lags isolerglass fra 1983. Entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert. Malt 3-speils innerdør til bad/wc. Eikeparkett i entre, kjøkken og stue. Fliser på bad. Tapet og malte veggrflater i entre, kjøkken og stue. Malt himling i alle rom. Stukkatur og rosett i himling i stue.

Innhold

Entré, bad, stue og kjøkken. Leiligheten disponerer utebod.

Areal

Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 26 kvm, Bruttoareal: 30 kvm

Standard

Entré:
Entré med plassbebygd garderobeskap. Eikeparkett på gulv, lysmalte vegger og downlights i tak. Dørcalling.

Stue:
Stue med lysmalte vegger og eikeparkett på gulv. Takhøyde på 2,96 meter. Stukkatur og rosett. Mulighet for alkove- og/eller hemsløsning.

Kjøkken:
Separat kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning med 1-speils bjørkefronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, ventilator og integrert stekeovn, koketopp og kjøl-/fryseskap.

Bad:
Fislagt bad med varme i gulv. Bad/wc består av dusj på vegg m/forheng, servant, speil, overlys, veggskap m/speilfronter, wc og opplegg for vaskemaskin


Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapport utført av Takstmann petter Schanke Eikum:
Vinduer: Noe overflatebehandling i karmer må påregnes. Tilstandsgrad settes grunnet dette og alder på vinduer.
Innvendig dør: Sveling nede på dørblad og tilstandsgrad settes grunnet dette.
Bad: 2 stk. fliser mot sluk er sprukket, løs slukrist og ujevne silikonfuger. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
Kjøkkeninnredning: Noe slitasje på benkeskap under oppvaskkum og ikke festet styrespor på skapfront til kjøleskap. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
Luftbehandling: Leiligheten tilfredsstiller ikke dagens krav til ventilasjon og luftebehandling og tilstandsgrad settes grunnet dette.

Utstyr

Garderobeskap, dørcalling.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad.

Tomten

Opparbeidet bakgård med sittegruppe. Eiet tomt på 320 m².

Parkering

Beboerparkering i området. Beboerparkering koster kr 5400 i året for vanlig bil og kr 900 for el-bil.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf 02333.

Borettslaget

Vogtssgate 41 Borettslag består av 8 andeler.

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko

Dyrehold

Det er ingen regler for dyrehold i borettslaget.

Forsikring

Selskap: Gjensidige Forsikring. Avtalenr: 74692079.
Fellespolise gjennom sameiet Vogtsgate 41. Det betyr at andelseier må ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:

Som primærbolig: kr 591 869
Som sekundærbolig: kr 2 130 728

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt for leiligheten.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Felleskostnader

2 540,- pr Mnd
Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgeld pr. 01.03.2021: kr 139 722

Andel fellesformue pr. 01.03.2021: kr 44 217

Lånevilkår

Lån: RØROS1-152081425
Andel fellesgjeld: kr 139 722,- pr 01.03.21
Total restgjeld: kr 1.767.698,-
Restløpetid: 23 år
Rente: 2,60% flytende pr. 01.03.21
Type: Annuitet
Antall terminer: 12.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker/eier. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS. Se vedtekter/husordensregler for ytterligere opplysninger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

Totale kostnader

2 850 000,- (Prisantydning)
139 722,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 989 722,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 997 782,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 22.03.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, forside energiattest og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Oppdragsnummer

716210007