Vetlandsveien 65B

Flott og romslig 1-roms med sovealkove. Solrik innglasset balkong. Nær butikk, marka og off.komm. Vvann og fyring inkl.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 750 000

BRA / P-rom
40 m² / 40 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.900532865055 breddegrad, 10.8471147088111 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 798 247

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 750 000
Andel fellesgjeld kr 33 000
Omkostninger kr 15 247
Totalpris kr 2 798 247
Felleskostnader kr 2 822 per måned
Antall rom 1
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 40 m²
Bruksareal (BRA) 40 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Vetlandsveien 65B
Kommune Oslo
Byggeår 1958
Energimerket Lys grønn G

Nabolagsprofil, Vetlandsveien 65B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Velkommen til Vetlandsveien 65 B - En lys og pen 1(2)-roms andelsleilighet med en smart og god planløsning. Dette er en høy 1 etg. Leiligheten holder en god innvendig standard. Leiligheten har en god beliggenhet sentralt på Oppsal, kun noen minutters gange til offentlig kommunikasjon. Boligen har blant annet fyring, varmtvann, kabel-tv og trappevask inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten har en praktisk arealeffektiv planløsning hvor det er laget til en smart sovealkove med lagringsplass under sengen. Det er en skjermet vestvendt innglasset balkong med gode solforhold og meget hyggelig utsyn. Veldrevet borettslag med god vedlikeholdshistorikk. Borettslaget skiftet samtlige vinduer og balkongdører i 2014. Våtrom ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2003/04. Leiligheten disponerer 1 loftsbod, 1 kjellerbod og fellesvaskeri som kan benyttes etter gjeldende regler.

Kort fortalt:
- Meget pen 1-roms med sovealkove.
- Høy 1 etg.
- Flott kjøkken med spiseplass.
- Vinduer og balkongdør fra 2014.
- God planløsning.
- Vestvendt innglasset balkong med gode solforhold.
- Bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2004.
- Fyring inkludert i husleien.
- Varmtvann inkludert i husleien.
- Sikringsskap ble oppgradert i regi av borettslaget i 2009.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon.
- Nær Østmarka.
- Flotte rekreasjonsområder i nærmiljøet.
- Veldrevet borettslag med god vedlikeholdshistorikk.
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Lave kjøpsomkostninger (ingen dok.avgift).
- Kort vei til matbutikk.

Leiligheten ligger i et veldrevet borettslag i grønne og rolige omgivelser med lavblokkbebyggelse på Oppsal/Skøyenåsen. Barnevennlig boområde med store fellesarealer og lekeplasser. Kort vei til Oppsal senter med diverse servicetilbud, skoler og barnehager. Trasop idrettsanlegg like i nærheten. Godliaskogen, Østensjøvannet og Østmarka ligger i umiddelbar nærhet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med bl.a. bademuligheter, kajakkpadling, fjellklatring og et omfattende nett av turstier og lysløyper. Sentral beliggenhet med korte avstander til offentlige kommunikasjoner (T-bane og buss).

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon

Lavblokk på 4 etasjer, kjeller og loft med bærende konstruksjon i mur og betong. Skillende dekker i armert betong. Fasader er forblendet med teglstein og yttertak i saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer med innvendige malte trerammer, utvendige pulverlakkerte alubeslag og 2-lags
energiglass fra 2014. For mer informasjon se tilstandsrapport av Takstpartner Eikum AS.

Entré:
Entré med god plass til oppheng av yttertøy og plassering av sko i praktisk skyvedørsgarderobe. Forøvrig er entreen utstyrt med bl.a. porttelefon og brann- og lydklassifisert entredør.

Bad:
Pent flislagt bad rehabilitert i regi av borettslaget. Badet inneholder bl.a. dusjhjørne, servant, underskap, speil, overlys, wc og opplegg for vaskemaskin med vanntilkobling ved gulv. Badet ble i 2004 oppusset/modernisert i regi av borettslaget med bl.a. nytt sluk, membraner, fliser, og vannbåren gulvvarme m.m.

Kjøkken
Pent og innbydende kjøkken. Kjøkkeninnredning med slette bjørkelaminerte fronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det plass til spiseplass ved vindu med hyggelig utsyn over felles grøntområde.

Sovealkove
Praktisk sovealkove hvor det er bygget seng med lagringsplass under.

Stue
Hyggelig stue med plass til sofa og stuebord. Stuen har store vindusflater noe som gir en god atmosfære og gode lysforhold i stuen. Utgang fra stue til balkong.

Balkong:
Vestvendt innglasset balkong på ca. 9 kvm med gode solforhold. Balkongen er skjermet og har hyggelig utsyn over nærområde hvor du kan nyte solrike dager.

El-anlegg:
Automatsikringer i sikringsskap. Borettslaget oppgraderte sikringsskapene i 2008-09.

1-roms andelsleilighet i høy 1. etasje som inneholder:

Bruttoareal 45 m2, bruksareal 40 m2, primære rom 40 m2 består av entré, bad/wc, stue, sovealkove og kjøkken.

Boligen disponerer en kjellerbod og en loftbod. Dørcallinganlegg. Ferdigattest foreligger.

Flott 1-roms andelsleilighet i høy 1. etg. Leiligheten inneholder; Bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2004, lekkert kjøkken, stue med utgang til vestvendt balkong, samt en praktisk sovealkove. Leiligheten disponerer 1 loftsbod og 1 kjellerbod, samt fellesvaskeri som kan benyttes etter gjeldende regler.

Gulv:
Fliser på bad/wc. Eikeparkett i stue og sovealkove, flislaminat i entre og laminat på kjøkken.

Vegger:
Fliser på bad/wc. Panel på 1 stuevegg, ellers malte overflater i stue, sovealkove, entré og kjøkken.

Himlinger:
Malte overflater i alle rom.

Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester og røykvarsler.

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme og vannbåren gulvvarme på bad.

Andel i 41 970 kvm. eiet tomt felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med beplantning, gressplener, asfalterte gangveier, sittegrupper og lekearealer. Eiendommen er konsesjonsfri og det er ikke odelsplikt.

Borettslaget disponerer 129 parkeringsplasser - 4 av disse er felles parkeringsplasser for lading av el-bil - og 33 garasjer som leies ut etter ventelister. Mulighet for leie av garasjeplass hos OSLOGARASJENE i Vetlandsveien. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Offentlig vann og avløp. Privat til offentlig vei.

Obos, tlf 02333

Skøyenåsen Borettslag ligger i Oslo kommune bydel Østensjø og består av 12 blokker, fordelt på 368 andelsleiligheter med adresse: Filervn 7-17, Formerveien 1-3, Vetlandsveien 61-67, Solbergliveien 87-91, 94 og 98-104. Tomten ble kjøpt i 1986. Første innflytting skjedde i 1958.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

14.10.2019

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Det er tillatt å ha innekatter, fugler og smågnagere så lenge disse ikke er til sjenanse for naboene. Alt annet dyrehold er forbudt! Styret kan gi dispensasjon for dyr dersom det foreligger særlige grunner og dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Tillatelse må innhentes i god tid før eventuell anskaffelse, og behovet må dokumenteres ved søknaden. Andelseiere som har dyr på besøk plikter å rette seg etter regler utarbeidet av "Norges hundeeierforbund". Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Borettslagets eiendommer er forsikret i KLP Skadeforsikring med polisenummer 5065157.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.822,- pr mnd.

Herav:
Felleskostnader: 1.585,-
Baderomstillegg: 665,-
Brensel: 363,-
Trappevask: 60,-
Kabel-tv: 149,-

Felleskostnadene inkluderer bl.a. fyring, varmtvann, kabel-tv, trappevask, felles vedlikehold, felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmester og nedbetaling av fellesgjeld.

Andel fellesgjeld pr 01.10.19 kr. 33.000 (avrundet opp til nærmeste hele tusen)
Andel fellesformue pr 31.12.18 kr. 17.602

Lån 1: EIKA1-152097409
Restgjeld: kr 19.637,-
Total restgjeld: 10.936.808,- Kapitalkostnader kr 158,-
Restløpetid: 14 år og 8 mnd.
Rente: 2,80 % flytende pr. 01.10.19
Type: Serie
Antall terminer: 12.
Avdragsfrihet: Nei.

Lån 2: EIKA2-152097408
Restgjeld: kr 13.060,-
Total restgjeld: 4.807.785,- Kapitalkostnader kr 297,-
Restløpetid: 4 år og 1 mnd.
Rente: 2,80 % flytende pr. 01.10.19
Type: Serie
Antall terminer: 12.
Avdragsfrihet: Nei.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Det er ikke tillatt a leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker/eier. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fas ved henvendelse til OBOS. Se vedtekter/husordensregler for ytterligere opplysninger.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

- Romslig balkong med hyggelig utsyn og gode solforhold.
- Kort vei til Østmarka med flott turmuligheter året rundt.
- Rett ved flere skoler og barnehager, samt idrettsanlegg og lekeplasser.
- Kort vei til bussholdeplass, samt gangavstand til T-bane.
- Rask avklaring av forkjøpsretten.
- Sikringsskapet ble oppgradert i regi av borettslaget i 2008-09.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

2 750 000,- (Prisantydning)
33 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 783 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 798 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 4/10-19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæringsskjema, energimerke og takst.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

709190116