Vetlandsveien 121

STOR 3-ROMS MED UTLEIEDEL, TOTALT 113 KVM P-ROM - BALKONG - GARASJE - HEIS - FJERNVARME - SENTRALT

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 124 000

BRA / P-rom
115 m² / 113 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8936036715992 breddegrad, 10.8413887353096 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 7 765 247

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 124 000
Andel fellesgjeld kr 3 626 000
Omkostninger kr 15 247
Totalpris kr 7 765 247
Felleskostnader kr 11 978 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 113 m²
Bruksareal (BRA) 115 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Vetlandsveien 121
Kommune Oslo
Byggeår 2018
Energimerket Lys grønn B

Nabolagsprofil, Vetlandsveien 121

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Velkommen til Vetlandsveien 121 - Ny, stor og lekker 3-roms leilighet med separat utleiedel på 25kvm. i nye Oppsal senter.

Ønsker du å flytte inn i en moderne leilighet hvor du kan bruke tiden din på det du vil, istedenfor vedlikehold og oppussing så kan dette være boligen for deg...

Vi har nå for salg en attraktiv, stor og lekker 3-roms leilighet med separat utleiedel, totalt 113 kvm p-rom. Hoveddelen disponerer garasjeplass i kjeller med direkte heisadkomst og stor balkong. Hybeldelen er på 25 kvm p-rom med egen inngang, fullt utstyrt og topp standard. Den gir deg omkring 10.000kr. i mnd i skattefri inntekt. Dvs at pr. dags dato vil du sitte igjen med kun kr. 1.978,- i husleie ved leieinntekt på kr. 10.000,- + kostnad til boliglån (kjøpesum)

Husleie boligen: kr. 11.978,-
Leieinntekt: kr. 10.000,-
Gjenværende husleie: kr. 1.978,-

Fra boligen kan du ta heisen direkte ned i butikken. Rett over gaten finner du Oppsal t-banestasjon som tar deg raskt til sentrum med hyppige avganger. Til fridagen kan du la deg lokke til Østmarka eller Østensjøvannet for mosjon og rekreasjon.

Kort fortalt:
- Ny, stor og lekker 3-roms leilighet med garasjeplass og uteleiedel - bo og lev, uten behov for vedlikehold!
- Skattefri inntekt fra utleiedel(har frem til idag vært leiet ut til kr. 10.000,- pr.mnd)
- Ligger i forbindelse med Oppsal senter som tilbyr det viktigste du trenger av butikker og helsetjenester.
- Innen ca. 15 min. gangavstand har du både Østmarka og Østensjøvannet som innbyr til mange timer med gode opplevelser sommer som vinter
- Stor balkong på 17 kvm. Også tilgang til to felles takterrasser
- Garasjeplass i kjeller med mulighet for å etablere elbillader
- Rett ved Oppsal T-bane som tar deg in til Oslo sentrum på et kvarter
- Rask avklaring av forkjøpsretten.

Ta kontakt med megler Christopher Sæter for alle spørsmål, tlf: 400 40 332.

Oppsal senter borettslag er rett ved Oppsal T-bane stasjon og du tar deg til Jernbanetorget på ett kvarter. Vil du heller ta turen til de store kjøpesentrene i bydelen, så tar det ikke mer enn åtte minutter med buss 61 til Tveita eller femten minutter med 78-bussen til Manglerud senter.

Meget skjermet og barnevennlig beliggenhet på Oppsal, ca. 8 km øst for Oslo sentrum. Flere barnehager og skoler i området. Ønsker man naturopplevelser ligger Østmarka få minutters gange fra boligen. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fin badeplass, unike turmuligheter og lysløype året rundt. I tillegg er det verdt å nevne Østensjøvannet, som med sin fine beliggenhet byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre.

Store friområder
På Oppsal har du nærhet til flere store friområder. I nordøst finner du de store idrettsanleggene på Trasop og Oppsal Arena, og i bakkant brer Østmarka seg utover med et nettverk av stier, turveier og lysløyper perfekt for korte spaserturer, lange sykkelturer og skiturer til nære og fjerne markaturer.

Ellers tilbyr Oppsal idrettsforening en lang rekke aktiviteter, som; fotball, håndball, basket, orientering, allidrett og ski.

Enkel adkomst til boligen både med bil og offentlig kommunikasjon. T-banestasjonen(Oppsal) rett over veien.

Blokk i mur/ betong med teglsteins fasade. Leilighetens skillende etasjeskillere i betong. Flat takkonstruksjon tekket med papp og beslag.

Ny og stor leilighet på 113 kvm. p-rom. som inneholder stor 3-roms med balkong og separat utleiedel. Leiligheten ligger i 3.etg.

Bruttoareal 128 m2, bruksareal 115 m2, primære rom 113 m2 består av:
- 3-roms på 88 kvm p-rom: entré, bad/wc, 2 soverom, innvendig bod, kjøkken og stue med utgang til stor balkong.
- Hybel på 25 kvm p-rom med entré, kjøkken, bad, og stue.
- Kjellerbod på 5 kvm. og innvendig bod på 2 kvm.
- Egen p-plass

Sekundær areal 2 kvm er bod ved soverom i 3-roms.

Sykkelparkering i kjelleren. Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Kabel-tv tjenester og fibernett fra GET, dørcallinganlegg med åpner.

Balansert ventilasjon, sprinkleranlegg/felles røykvarsler, fjernvarme for oppvarming av radiatorene.

Standard:

Gulv:
Flott 1-stavs eikeparkett på alle gulv og fliser på bad.

Vegger:
Malte glatte vegger og fliser på bad.

Himling:
Malte overflater i alle rom. Platehimling på bad.


Inneholder:
Entre:

Felles entré med inngang til hver av enhetene.

Stor 3-roms på hele 88kvm p-rom:
Entre:
Romslig entré med plass til klær og sko. Porttelefon med åpner.

Bad:
Delikat og romslig flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfront og overlys, wc, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og fordelerskap på vegg.

Kjøkken:
Tidsriktig HTH kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, tynn laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, komfyrvakt over koketopp. Integrert oppvaskmaskin og komfyr med steke topp medfølger. Det er montert kjøleskuffer i benk for å slippe å ha et stort kjøleskap på kjøkkenet. Kvalitetshvitevarer fra Siemens. Romslig spiseplass ved kjøkken.

Stue:
Romslig stue med naturlig plass til sofa, tv-benk og spisebord. Store vindusflater som gir rikelig med lys. Utgang til balkong.

Balkong:
Stor sydøstvendt balkong på hele 17 kvm som er belagt med terrassebord. Det er el-kontakt på balkong.

Soverom 1:
Stort soverom med romslig skyvedørsgarderobe.

Soverom 2:
Romslig soverom med fin plass til garderobeskap eller skrivebord.

Innvendig bod:
Praktisk bod utenfor soverom på 2 kvm.

Hybel på 25kvm p-rom som har vært leiet ut for kr. 10.000,- pr. mnd:
Entre og kjøkken:

Entré med porttelefon. Pent nytt kjøkken med fronter i hvit høyglans og med integrerte hvitevarer(komfyr, steketopp, kjøleskap og kjøkkenvifte. Komfyrvakt over steketopp. Utslagsvask med ett-greps blandebatteri.

Bad:
Delikat og romslig flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfront og overlys, wc, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og fordelerskap på vegg.

Stue:
Lys stue med plass til sofa/seng/sovesofa og spisebord. Godt med naturlig lys.

Sentralfyring - Heis - Kabel-tv - Fibernett - Balansert ventilasjon - Garasjeplass - Balkong.

Varmekabler på bad, for øvrig er leiligheten oppvarmet med vannbåren varme fra sentralvarmeanlegg til radiatorer. Balansert ventilasjon.
Sammen med balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir dette et behagelig inneklima. Individuelle målere for hver leilighet for varmtvannsforbruk + fjernvarme som vil bli avregnet etter eget bruk.

Lukket gårdsrom til benyttelse for beboerne i Oppsal senter borettslag. Adkomst utenfra via 2 stk. porter. Lekeplasser og sittegrupper til hygge og nytte, og innergården er tenkt som en skjermet møteplass for store og små. Her er det bilfritt, trygt og privat

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers er det gateparkering og parkering på senteret etter gjeldende regler.

Offentlig vann og avløp. Privat til offentlig vei.

OBOS, tlf: 02333

Oppsal senter borettslag

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

01.10.2019

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Felleskostnader pr mnd.: kr 11 978,-.

Fordeler seg:
Felleskostnader kr 3 405,-
A konto oppvarming kr 920,-
Garasje kr 150,-
Kapitalkostnader kr 7 503,-

Fellesgjeld kr. 3.626.000.000,- pr 01.09.19.

Lånet løper i 40 år med 5 års avdragsfrihet. Lånet er et annuitetslån og løper med flytende rente.
Estimert økning av husleie etter endt avdragsfrihet: Kr. 5.571,- pr. mnd.


IN-ORDNING: (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Kjøper kan selv bestemme størrelsen på hvor stor andel fellesgjeld man ønsker å ha ved å foreta en ekstra innbetaling i tillegg til innskuddet.
Dette får umiddelbar virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen og dermed ikke ha andel fellesgjeld. (Ved full innfrielse ved totale månedlige felleskostnader være på stipulerte ca. kr. 4.475,- inkl. garasje og oppvarming.

Borettslaget har ett felles lån: OBBK01-98207619760 med restsaldo: kr. 241.218.870,-(for denne andel kr. 3.626.000,- restløpetid 39 år 0 mnd. - Avdragsfrihet frem til 01.09.2023 flyttende rente: 2.35% Annuitetslån.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Midlertidig brukstillatelse fra 26.02.18.

Det søkes av utbygger om ferdigattest når alt arbeid i borettslaget er ferdig.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig og næring.

4 124 000,- (Prisantydning)
3 626 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 750 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 765 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Megler Christopher Sæter

709190049