Vetlandsveien 117

Ny (2018) 2-roms med stor vestvendt solrik balkong - Heis - Varmt vann og fyring inkl. - Ved marka og t-bane - IN-ordn.

Velkommen til Vetlandsveien 117!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 230 000

BRA / P-rom
46 m² / 46 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8940103586767 breddegrad, 10.8410805450499 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 696 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 230 000
Andel fellesgjeld kr 1 451 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 696 385
Felleskostnader kr 4 337 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 46 m²
Bruksareal (BRA) 46 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Vetlandsveien 117
Kommune Oslo
Byggeår 2018
Energimerket Lys grønn B

Nabolagsprofil, Vetlandsveien 117

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Vetlandsveien 117 - En ny 2-roms leilighet i Oppsal senter.

Ønsker du å flytte inn i en ny og moderne leilighet hvor du kan bruke tiden din på det du vil, istedenfor vedlikehold og oppussing. Omgitt av et godt og aktivt bomiljø i et etablert familievennlig område. Hadde det ikke vært deilig å ha butikken så nær, at du kan gå dit i bare tøflene? Kanskje kan dette være boligen for deg!

Vi har nå for salg en flott 2-roms leilighet i 4.etg. med balkong og heisadkomst. Leiligheten har en stort vestvendt balkong som ligger fritt og usjenert til. Her bor du med enkel heisadkomst rett ned i Oppsal senter.
Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn i stuen.

Det er en stor matvarebutikk, restaurant, frisør, apotek, cafe, blomsterbutikk og andre servicetjenester i samme bygg. I neste bygg finner du bl.a restaurant, cafe og grønnsaksbutikk.

Et godt sted å bo når du vil ha mer tid til å leve! Med direkte utgang fra senteret til T-banen kommer du deg enkelt og raskt til sentrum. Har du fri kan du la deg lokke ut i Østmarka eller ned bakken til Østensjøvannet for rekreasjon.

Hyggelig nabolag
På det opparbeidede og hyggelige torget som ligger i tilknytning til senteret, kan du møte naboer og venner, også etter at butikkene har stengt for kvelden. Fra boligene er det lagt nye gangveier mot allerede eksisterende turveier i nærområdet. Perfekt for en tur med hunden eller for å trekke litt luft. Dette er et trygt og godt boområde for deg som vil ha en enkel hverdag med kort vei til alt.

Kort fortalt:
- Ny, flott og praktisk 2-roms leilighet!

- Ligger i forbindelse med Oppsal senter som tilbyr det viktigste du trenger av butikker og helsetjenester.
- Innen ca. 15 min. gangavstand har du både Østmarka og Østensjøvannet som innbyr til utallige timer med gode opplevelser sommer som vinter.
- Gode solforhold på den vestvendte balkongen på hele 12 m2.
- 2 minutt til Oppsal T-bane som tar deg in til Oslo sentrum på et kvarter.
- Rask avklaring av forkjøpsretten.

Ta kontakt med megler Christopher Sæter for alle spørsmål, tlf: 400 40 332 og husk visningspåmelding!

Beliggenhet

Oppsal senter borettslag er rett ved Oppsal T-bane stasjon og du tar deg til Jernbanetorget på ett kvarter. Vil du heller ta turen til de store kjøpesentrene i bydelen, så tar det ikke mer enn åtte minutter med buss 61 til Tveita eller femten minutter med 78-bussen til Manglerud senter.

Meget skjermet og barnevennlig beliggenhet på Oppsal, ca. 8 km øst for Oslo sentrum. Flere barnehager og skoler i området. Ønsker man naturopplevelser ligger Østmarka få minutters gange fra boligen. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fin badeplass, unike turmuligheter og lysløype året rundt. I tillegg er det verdt å nevne Østensjøvannet, som med sin fine beliggenhet byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre.

Store friområder
På Oppsal har du nærhet til flere store friområder. I nordøst finner du de store idrettsanleggene på Trasop og Oppsal Arena, og i bakkant brer Østmarka seg utover med et nettverk av stier, turveier og lysløyper perfekt for korte spaserturer, lange sykkelturer og skiturer til nære og fjerne markastuer.

Ellers tilbyr Oppsal idrettsforening en lang rekke aktiviteter, som; fotball, håndball, basket, orientering, allidrett og ski.

Adkomst

Enkel adkomst til boligen både med bil og offentlig kommunikasjon. Det tar ca. 2 min å gå fra T-banestasjonen(Oppsal) til blokken.

Byggemåte

Blokk i mur/ betong med teglsteins fasade. Leilighetens skillende etasjeskiller i betong. Flat takkonstruksjon tekket med papp og beslag.

Innhold

Ny 2-roms andelsleilighet i blokkens 4. etasje.
Bruttoareal 52 m2, bruksareal 46 m2, primære rom 46 m2 består av entré, bad/wc, soverom og kjøkken/stue med utgang til balkong, i hht vedlagte takstpapirer.

Leiligheten disponerer kjellerbod på ca. 5 m2 og sykkelparkering i kjelleren. Kabel-tv tjenester og fibernett fra GET, dørcallinganlegg med åpner.

Balansert ventilasjon, sprinkleranlegg/felles røykvarsler, fjernvarme for oppvarming av radiatorene.

Stor solrik balkong på hele 12 kvm.

Inneholder:
Entre:

Her er det montert en enorm skyvedørsgarderobe med plass til det meste. Porttelefon med kamera og åpner. .

Bad:
Delikat og romslig flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfront og overlys, wc, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og fordelerskap på vegg.

Kjøkken:
Moderne HTH kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Integrert oppvaskmaskin og komfyr med steketopp medfølger. Åpen løsning til stue.

Stue:
Stuen med naturlig plass til sofa, tv-benk og spisebord. Store vindusflater som gir rikelig med lys.

Soverom 1:
Romslig soverom med plassmontert romslig skyvedørsgarderobe.

Balkong:
Flott vestvendt balkong på ca.12 m2 med tregulv, belysning, strømuttak, rekkverk i stål og frostet glass og adkomst fra stue. Hyggelig utsyn og meget gode solforhold!

Standard

Gulv: Flott eikeparkett på gulvene. Fliser på bad.

Vegger: Malte slette overflater. Fliser på bad.

Himling: Malte overflater i alle rom. Downlights i entre. Platehimling på bad.

Utstyr

Sentralfyring - Heis - Kabel-tv - Fibernett - Balansert ventilasjon - Balkong.

Oppvarming

Varmekabler på bad, for øvrig er leiligheten oppvarmet med vannbåren varme fra sentralvarmeanlegg til radiatorer. Balansert ventilasjon.
Sammen med balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir dette et behagelig inneklima. Individuelle målere for hver leilighet for varmtvannsforbruk + fjernvarme som vil bli avregnet etter eget bruk.

Tomten

Lukket gårdsrom til benyttelse for beboerne i Oppsal senter borettslag. Adkomst utenfra via 2 stk porter. Lekeplasser og sittegrupper til hygge og nytte, og innergården er tenkt som en skjermet møteplass for store og små. Her er det bilfritt, trygt og privat

Parkering

Gateparkering og parkering på senteret etter gjeldende regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Privat til offentlig vei.

Forretningsfører

OBOS, tlf 02333

Borettslaget

Oppsal senter borettslag

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Felleskostnader

Felleskostnader pr mnd: kr 4 337,-.

Fordeler seg:
Felleskostnader kr 2 263,-
A konto oppvarming kr 261,-
Kapitalkostnader kr 1 813,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Fellesgjeld kr. 1 451 000,- pr 01.11.20.

Lånet løper i 40 år med 5 års avdragsfrihet(regnet fra 2018). Lånet er et annuitetslån og løper med flytende rente.
Estimert økning av husleie etter endt avdragsfrihet hvis fellesgjeld ikke betales ned er kr. 2 627,- pr. mnd.


IN-ORDNING: (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Kjøper kan selv bestemme størrelsen på hvor stor andel fellesgjeld man ønsker å ha ved å foreta en ekstra innbetaling i tillegg til innskuddet.
Dette får umiddelbar virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen og dermed ikke ha andel fellesgjeld. (Ved full innfrielse vil totale månedlige felleskostnader være på stipulerte ca. kr. 2 524,-)

Lånevilkår

Borettslaget har ett felles lån: OBBK01-98207619760 med restsaldo: kr. 221.502.750,-(for denne andel kr. 1.451 000,- restløpetid 37 år 9 mnd - Avdragsfrihet frem til 01.09.2023 flyttende rente: 1,5% Annuitetslån.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse fra 26.02.18.

Det søkes av utbygger om ferdigattest når alt arbeid i borettslaget er ferdig.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig og næring. Det arbeides i Haakon Tveters vei 88 med å gjøre om / fornye bygget og evt. bygge på en eller to etasjer. Se www.pbe.no saksinnsyn for info.

Totale kostnader

2 230 000,- (Prisantydning)
1 451 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 681 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 696 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Christopher Sæter

Oppdragsnummer

709200111