Vangsvegen 33

Praktisk 1-roms i andre etasje med innglasset balkong, ferdigstilt 1.kv 2022. SALG AV KONTRAKTSPOSISJON.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 2,156,160

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 1,040,000

Fellesgjeld: NOK 1,098,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 18,160

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,186

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

 • Forsikring

  Borettslaget er fullverdiforsikret av borettslaget. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

 • Felleskostnader

  4 186,- pr Mnd
  Kommunale avgifter, forsikring, eiendomsskatt, tv/internett, renter andel fellesgjeld, vaktmester, forretningsførsel samt drift og vedlikehold.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr 1.098.000,-.

 • Totale kostnader

  1 040 000,- (Prisantydning)
  1 098 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 138 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  5 000,- (Andelskapital borettslaget)
  12 000,- (Andel dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  18 160,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 156 160,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Salg av kontraktsposisjon

  Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt på leilighet A2008 i prosjektet 2317 Sentrumskvartalet. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom utbygger(selger 1) og selger(kjøper 1), hvor kjøper overtar selgers(kjøper 1s) rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 04.12.2019. Totalprisen som er oppgitt omfatter kjøpesummen for boligen (opprinnelig kjøpesum), omkostninger og kjøpesum for å overta kontrakten (merverdi til selger). Merverdi til selger kr. 308 000,- utgjør prisantydningen på kjøp av kontrakten. Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av 04.12.2019. Forskudd iht opprinnelig kontrakt på kr 183000,- + innbetales omgående etter inngått avtale. Merverdien samt kjøpesummen for boligen + omkostninger betales iht. opprinnelig kjøpekontrakt i forbindelse med overtagelse av boligen (jfr. kjøpekontrakten).


  Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum kr. 1 830 000,-. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

 • Beliggenhet

  2317 Sentrumskvartalet vil befinne seg midt i Hamar sentrum, rett mellom byens koselige gågate og Innlandets største kjøpesenter, CC Hamar.

  Her er det gode shoppingmuligheter, i tillegg til et rikt utvalg av kaféer/kaffebarer, restauranter og utesteder, kulturtilbud, treningssentre, dagligvarebutikker, og aktiviteter for både store og små.

  Veien er heller ikke lang til idylliske rekreasjonsområder. Langs Mjøsa finner du blant annet den vakre strandpromenaden, I hjertet av Hamar som blant annet byr på fine strender/badeplasser, samt turmuligheter til fots eller med sykkel i unike naturmiljøer.

  Det er heller ikke lang vei til større naturområder, for eksempel Furuberget, med sine fortryllende turstier og flotte skiløyper.

 • Bebyggelse

  2317 Sentrumskvartalet består av tilsammen 4 bygg, A-D. I 1. etasje under bygg B, C og D er det næringslokaler og fra 2 og opp er det boliger. Parkeringsgarasje med adkomst fra heis eller trapt, stor sykkelparkering på gateplan og boder i kjeller og 1 etasje, en til hver leilighet. Prosjektet har også to felles takterrasser (5 og 7 etg) samt et stort gårdsrom til felles benyttelse.

 • Adkomst

  Se kart i salgsoppgave og i nettannonse.

 • Byggemåte

  Bygningene utføres med bærekonstruksjoner hovedsakelig i stål- og betong. Utvendige fasader utføres som en kombinasjon av pussfasader, glassfasader, platefasader, trekledning eller flis iht. vist på fasadetegninger for de enkelte bygg. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer.
  Innvendige lettvegger har stål- evt. trestendere, og er kledd med gipsplater. Noen innvendige bærevegger er av betong. Yttertak er isolert og tekket.

  Se forøvrig leveransebeksrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder:

  Stue med åpen løsning til kjøkken samt utgang til innglasset balkong, baderom og entrè med skyvedørsgarderobe.

  Bod på ca 2,5 kvm i kjeller med adkomst via trapp eller heis.

 • Areal

  Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 42 kvm

 • Standard

  Entre:
  Romslig entre med skyvedørsgarderobe til sko og klær. Her er det downligts i tak.

  Bad/wc:
  Romslig bad med dusjnisje med innfellbare dører, innredning med hel benkeplate i badets bredde, skuffeseksjon og nedfelt servant. Vegghent wc og opplegg for vaskemaskin. Badet har lyse fliser med størrelse 100x300mm på vegg og mørke 300x300mm fliser på gulv, med 50x50mm fliser i dusjsone. Downlights i tak.

  Kjøkken:
  Moderne kjøkken med gatte, laminerte fronter, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer fra Electrolux. Laminatplate i benkerygg.

  Stue:
  Stue med åpen løsning til kjøkken samt utgang til en fin, sørvendt, innglasset balkong på ca 5 kvm.

  Eksempler på innvendige overflater:
  Gulv: 3 -stavs eikeparkett samt fliser på baderom.
  Vegg: Pussede veggflater malt i en lys farge.
  Tak: Pussede takflater med synlig v-fuge på stue og nedforede himlinger i gang og på bad.

 • Utstyr

  Vannfordelingsskap, sikringsskap og andre tekniske installasjoner skjules i skyvedørsgarderoben.

 • Oppvarming

  Vannbåren varme i alle gulv tilknyttet fjernvarme. Det betales et à konto beløpt hver måned på kr. 8 pr kvm. som avregnes mot faktisk forbruk en gang pr år.

 • Tomten

  Gårdsrommet blir belagt med sten og har felles benker og beplantning til felles benyttelse. To felles takterrasser i 5 og 7 etg for beboerne.

 • Parkering

  Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten i prosjektet. Parkering på eventuelt skje på private eller kommunale plasser i sentrum.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Borettslaget blir bestående av tilsammen 73 leiligheter.

 • Dyrehold

  Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det er utbyggers ansvar at ferdigattest utstedes.

 • Utleie

  Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig.

 • Oppgjør

  1) Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Forskuddsbeløpet utgjør kr. 183 000,- og er forskudd på kjøpesummen for boligen. Innbetalingen skal være fri egenkapital, hvor det forutsettes at det ikke skal tas pant i den boligen som kjøpes. Beløpet skal innbetales til meglers klientkonto iht transportavtalen.

  2) Merverdi på kr. 308 000,- betales til meglers klientkonto ved overtakelse.

  3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler innen overtagelse.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Viktig informasjon om kontraktsposisjon

  Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses-og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

  Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontraktsposisjonen.

  Forskudd:
  Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Beløpet kommer i tillegg til den avtalte kjøpesum for kontrakten. Utbygger har stilt de garantier som er pålagt i medhold av bustadoppføringslova §12 og §47. Forskuddsbeløpet utgjør kr 355 000,-.

  Kjøper 2 gjøres oppmerksom på at dette beløpet vil kunne disponeres til fordel for Kjøper 1 så snart utbygger har fått godkjent videresalget.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 01.08.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: opprinnelig kjøpekontrakt, kontraktstegning. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  715210067

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Det er ikke krav til smtyregodkjennelse ved eierskifte. Men overføring av kontrakt må godkjennes av utbygger.

 • Lånevilkår

  Lånegiver: OBOS Banken
  Lånetype: Annuitetslån
  Rentesats: 1,35%
  Rest betalingstid: 40 år der de første fem årene er avdragsfrie.
  Økning av felleskostnader fra år 6: kr. 2 047,- i avdrag fellesgjeld.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål