Valumsvegen 14

Hyggelig familiebolig på stor og solrik tomt med basseng i hagen!

Velkommen til visning

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 200 000

BRA / P-rom
191 m² / 141 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8163539427931 breddegrad, 11.0872564447332 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 4 320 670

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 200 000
Omkostninger kr 120 670
Totalpris kr 4 320 670
Antall rom 5
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 141 m²
Bruksareal (BRA) 191 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Valumsvegen 14
Kommune Hamar
Byggeår 1962
Energimerket Gul F

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget barnevennlig og populært boligområde på Smeby, med gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og nærbutikk. Det er ca.3 km. til Hamar sentrum. Fine tur- og friluftsområder i nærmiljøet.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpte fundamenter, og støpt grunnmur. Byggegrunn med jord/morenemasser. Byggegropen er antatt steinsatt. Kjelleryttervegger med støpt betong. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk. Antatt isolert med 10 cm mineralull, og etterisolert med 5 cm mineralull. 1996: Yttervegger mot nord og vest er etterisolert med 5 cm mineralull.
Garasje: Frittstående garasje med 2 bodrom. Oppført på støpt ringmur og støpt betonggulv med leca oppkant. Yttervegger er utført i uisolert trebindingsverk, med stående panel utvendig. Plassbygde takkonstruksjoner i tre, plast undertak, tekket med profilerte stålplater. Leddport i tre. Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for nærmer informasjon.

Innhold

Kjeller: Gang, vaskerom 2 Bod/ kjellerrom, garasjerom.
1. etasje Vindfang, gang, stue , kjøkken, bad/ wc, soverom Kott.
2. etasje Stue, 2 soverom , toalettrom.

Areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 191 kvm

Standard

Trivelig enebolig over to plan med kjeller, boligen ble tilbygd i 1990 og 2002. Eiendommen har solrike uteområder opparbeidet med platting, beplantning, støttemurer og belegningsstein. Bassenget i hagen vil være til stor glede for både store og små. For øvrig er huset er jevnlig vedlikeholdt og oppgradert.

Bad:
Flislagt bad fra 2010 med baderomsinnredning med servant, innmurt badekar, dusjkabinett, Wc. Gulvfliser er lagt på eksisterende flisgulv fra 1992. Avtrekksvifte og ventil i vegg. I forbindelse med oppussingen ble det lagt membraner.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og laminert benkeplate med oppvaskkum i stål med ettgreps blandebatteri. Over, under og høyskap med profilerte fronter i malt utførelse. Skapmontert ventilator. Plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser i benkerygg. Åpne og skjulte rørføringer av kobber og PVC. Kjøkkeninnredningen er fra 1985. 2013: Ny benkeplate og oppvaskkum.

Overflater:
Gulv: 1. etg: Parkett, laminat og keramiske fliser. 2. etg: Laminat og vinylbelegg. Kjeller: Malte murgulv.
Vegger: 1. etg: Malt panel, malt strie, papirtapet, mdf panelplater og keramiske fliser. 2. etg: Malt panel og malt strie. Kjeller: Malt panel og malte murvegger.
Himling: 1. etg: Malt panel og malt takpanel. 2. etg: Malt panel. Kjeller: Malt panel og murhimling.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Termostatstyrt varmekabel i vindfang og baderomsgulv. Luft til luft varmepumpe. Kleberstein peisovn på stue. 2016: Varmepumpe installert. 2012: Peisovn installert.

Tomten

Eiet tomt på 1249,9 m2. Tomten er relativt flat, og er opparbeidet med plenarealer, beplantning, prydbysker, hekk mm. Stør terrasse, med et basseng på ca. 3,7x6 meter. Diverse støttemurer, belegningsstein på gårdsplass. Eiendommen har gode lys og- solforhold.

Parkering

Garasjeplass for to biler samt gode parkeringsmuligheter på tomten.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Offentlige/kommunale avgifter

kr 16.525,- for 2020 (herav: avløp kr 2101, eiendomsskatt kr 9158, feiing kr 390, renovasjon kr 3450, vann kr 1426)

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest fra byggeår, men kun midlertidig brukstillatelse for påbygg av loftetasje i 19.10.1990. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være behov for å søke om ferdigattest for slike bygg. Dette
betyr ikke at ulovlig oppførte bygg i kommunens arkiver. blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Diverse oppgraderinger:
2020 Gulv i gang og på vaskerom i kjeller er malt. Kjellervegger er malt. Ny varmtvannsbereder.
2019 Ny inngangsdør
2018 Ny WC i 2. etasje. Ny kran på kjøkken
2017 Ny garasjeport
2016 Ny varmepumpe installert. Nye persienner
2013 Ny benkeplate og oppvaskkum, malt kjøkkenfronter.
2012 Ny parkett på stue og kjøkken. Nye mdf himlinger i 1.- og 2. etasje. Ny peisovn
2011 Skiftet enkelte vinduer
2010 Oppussing av bad
2007 Installering av basseng
2002 Skiftet enkelte vinduer. Tilbygd inngangsparti.
2010 Beiset utvendig kledning
1996 Yttervegger mot nord og vest er skiftet samt etterisolert med 5cm mineralull
1990 Ny takkonstruksjon og nytt stålplatetak

Tilstandsrapport:
Ingen av bygningsdelene er gitt TG3. Flere bygningsdeler har fått TG 2 i hovedsak pga av alder, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven for nærmere informasjon.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

1960/3142-1/11 Rettigheter. skjøte: Bestemmelse om gjerde
1961/58-1/11 Best. om vann/kloakkledning

Rettigheter på 3403. Gnr/bnr 26/162:
1982/4120-1/11 Best. om vann/kloakkledning

Rettigheter på 3403. Gnr/bnr 20/318:
Bruksrett av adkomstveg (det må påregnes forholdsmessige kostnader i forbindelse med snømåking, vedlikehold etc. av adkomstvei)
Rettighetshaver: Knr:3403 Gnr:20 Bnr:293
Rettighetshaver: Knr:3403 Gnr:26 Bnr:72

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligbebyggelse.

Totale kostnader

4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
--------------------------------------------------------
120 670,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 320 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200037
Til toppen