1 av 19

Urtegata 32A

Stor, gjennomgående, lys 3-roms hjørneleil. i klassisk bygård | Nærhet til "alt" | Ingen forkjøpsrett | Ingen dok.avgift

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 6,452,360

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 6,300,000

Fellesgjeld: NOK 143,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 9,360

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 6,929

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning

 • Forsikring

  Borettslagets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

 • Ligningsverdi

  Ligningsverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 1 558 484,-
  Som sekundærbolig: kr 5 610 643,-

 • Eiendomsskatt

  Eiendomsskatt for 2022 utgjør kr. 1.088,- for denne andelen. Eiendomsskatten innkreves fire ganger i året henholdsvis mai, april, september og november måned.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. For 2022 er bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen er på 3 promille, se https://www.oslo. kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/ for mer info og til enhver tids gjeldende satser. Den enkelte boligeier er selv ansvarlig for å betale eiendomsskatten for egen bolig.

 • Felleskostnader

  6 929,-
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.929,- pr. md. inkl. varmtvann, kabel-tv og internett, trappevask, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, nedbetaling andel fellesgjeld.

 • Totale kostnader

  6 300 000,- (Prisantydning)
  143 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 443 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  9 360,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 452 360,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Romslig 3-roms leilighet oppusset i 2010. Nytt kjøkken og bad i 2010. Leiligheten har en god planløsning som består av:

  Entré/gang med gulvvarme. Plass til yttertøy.

  Separat wc med servant og gulvstående toalett.

  Stort flislagt bad fra 2010 med gulvvarme. Badet har nedsenket dusjsone, gulvstående toalett, 120 cm servant med skuffer og opplegg for vaskemaskin.

  Separat kjøkken fra 2010 med gulvvarme. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i eik og heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer med keramisk platetopp, stekeovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Kullfiltervifte.

  Soverom:
  Soverom 1: Romslig soverom med skyvedørsgarderobe. God plass til dobbeltseng.
  Spisestue/soverom 2: Stort og luftig rom som kan benyttes som soverom. Opprinnelig spisetue med med åpning mot dagligstue, denne åpningen kan lukkes dersom man ønsker det.

  Romslig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold.

  Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på ca. 7 kvm og 2 loftsboder på ca. 6 kvm og 7 kvm. Målbart areal er mindre enn gulvarealet p.g.a. skråtaket i følge tilstandsrapporten.

  Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden: https://vibbo.no/5168/om hvor generell informasjon fra styret til andelseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll som kan lastes ned på våre sider: https://nye.obos.no/. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

  Se borettslagets hjemmeside: https://vibbo.no/5168/om for mer informasjon.

 • Beliggenhet

  Eiendom med meget sentral og attraktiv beliggenhet i en svært rolig gate ved Botanisk hage. Områdets kombinasjon av å ligge meget skjermet og rolig til, samtidig som man har alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet, er unik. Offentlige kommunikasjoner i gangavstand med bussforbindelse, Oslo S, T-banestasjon på Tøyen, samt flytog og flybuss med avgang til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo Bussterminal. Nærområdet rommer alle butikker man behøver, Oslos beste utvalg av grønnsaker, et yrende uteliv, og restauranter i alle prisklasser. Gangavstand til Tøyengata og Grønland Basar med bl.a. Vinmonopol, døgnåpen matbutikk og bokhandel. Like i nærheten ligger det populære spise- og utestedet Postkontoret samt den flotte Tøyenparken som blant annet huser Øyafestivalen. Gangavstand til sentrum, Oslo city, Grønland, Grünerløkka, Middelalderparken og Bjørvika med Operaen. Skoler i alle trinn samt barnehager i nærmiljøet. Tur - og rekreasjonsmuligheter i omkringliggende parker, Botanisk hage, Tøyenparken, Klosterenga Kulturpark, Kampen Park, Tøyenbadet.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Murte vegger. Pusset og malte fasader. Saltak tekket med takplater. Vinduer med 3-lags isolerglass og trekarmer. Malt entrédør. Brannklassifisert. Vinduer med 3-lags isolerglass og trekarmer fra 1983.

 • Areal

  Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av takstmann Geir Csisar:
  TG2, Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad Kostnadsestimat : Under 10 000.
  Innvendig > Innvendige dører. Det er avvik: Enkelte noe skjeve dører.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/WC: Det er påvist sprekker i fliser. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/WC: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Stedvis fall mot sluk på under 1:100. Ukjent om membran er trukket opp minimum 15 mm ved dørterskel. Etter bruk av dusj blir noe vann liggende i dusjsonen.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/WC: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > WC: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende
  løsning. Kurser i rørskap er ikke merket. Automatisk vannstopp-system er ikke observert i kjøkken.

  TG2, Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er avvik: Kjøkkenet mangler mekanisk ventilering ut til friluft. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

  Det er ingen bygningsdeler registrert med TG3, Store eller alvorlige avvik innenfor boligens omsluttende vegger

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrert platetopp, stekeovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Vaskemaskin på bad medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen.

  Medfølger ikke ved salg: Taklampe i stue, spisestue, gang, soverom og kjøkken. Møbel til klesoppheng i gang. To glasshyller i soverom.

 • Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet. Panelovn i soverom 1. Samt to vegghengte ovner i stue. Gulvvarme i entré/gang, kjøkken og bad.

 • Tomten

  Andel i felles eiet tomt for borettslaget på 811,5 m2. Borettslagets fellesareal er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

 • Parkering

  Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Området har beboerparkering. Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref for mer informasjon.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 26 andelsleiligheter. Urtegaten 32 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 943791961, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
  Urtegata 32
  Gårds- og bruksnummer:
  230 375

  Iht. borettslagets årsberetning jobber borettslaget etter en vedlikeholdsplan utarbeidet av Baard Bakken AS på vegne av Urtegaten 32 borettslag. Vedlikeholdsplanen gjelder for 2021-2025.

  Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
  2016 Nytt brannvarslingsanlegg
  2009 - 2009 Solgt lagerrom til leil. 6034

  For kommende styrer vil oppussing av portrom og oppganger, samt bytte av vinduer være hovedoppgavene framover. Det anbefales at vedlikeholdsplanen følges videre. Styret fikk på årsmøtet i 2021 mandat til å innhente tilbud på utskiftning av vinduer og dører i bygården.

  Styret har fortsatt kartleggingen av bodene og hvilke boenheter som har hatt krav på bod eller som av andre grunner trengte å flytte eller bytte sin bod. I henhold til tidligere vedtak har styret opprettet to nye boder. En på loftet i A og en i kjelleren i C. Styret har oppdatert et eget kart over bodene, både på loft og i kjeller for at nåværende og kommende styrer kan ha god oversikt. På loftet i D har det blitt skiftet lås på det store rommet over ettromsleilighetene. Dette rommet er omtrent på størrelse med leilighetene under og har et ubenyttet potensial, da det nå står tomt. I løpet av året har styret ryddet en etterlatt bod på loftet i oppgang D da denne boden måtte gjøre tilgjengelig for annen beboer.

 • Dyrehold

  Styret skal informeres skriftlig om anskaffelse av husdyr. Dyr må ikke holdes til sjenanse for andre andelseiere. Den som har husdyr plikter å fjerne etterlatenskaper etter husdyret samt erstatte skader som husdyret måtte påføre fellesskapet.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest: Rehabilitering av syv skorsteiner datert 19.11.2020
  Ferdigattest: Montering brannvarslingsanlegg datert 23.03.2017
  Ferdigattest: Endring av ledningsanlegg datert 20.11.2003
  Ferdigattest: Sammenslåing av leiligheter, innredning av bad og wc m.m. gjennomført av Oslo Byfornyelse AS datert 03.06.1987
  Ekspedisjonsdokument: Innleggelse av vann og avløp i forbindelse med wc 30.07.1934
  Ekspedisjonsdokument: Urtegata 32 (våningshus) datert 31.11.1898
  Ekspedisjonsdokument: Butikkinnredning 26.11.1896

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Planløsningen er forandret med at soverom er forlenget ut i mellomgang iht. siste godkjente plantegning. Det bemerkes på generelt grunnlag at alle bygningmessige forandringer kan medføre krav om søknad til kommunen og/eller tillatelse fra borettslag/sameie.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Eiendommen er oppført på Byantikvarens gule liste.

  Det ligger en pågående plansak under behandling hos Plan og Bygningsetaten i Urtegata 48 - Bruksendring fra næringslokale til servering. I forbindelse med byggesaken må det påregnes støy, støv og redusert fremkommelighet.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest og reguleringskart)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701220095

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Det er ingen forkjøpsrett.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja. Har borettslaget ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet frem til borettslaget, skal brukeren regnes som godkjent iht. borettslagets vedtekter 4-2 (2).

 • Lånevilkår

  Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

  Lånetype: OBOS Boligkreditt, annuitetslån
  Saldo: kr 635.190,-
  Løpetid: 16 år 3 md
  Rentesats: 3,15%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 34.884,-

  Lånetype: OBOS Boligkreditt, annuitetslån
  Saldo: kr 1.951.026,-
  Løpetid: 14 år 6 md
  Rentesats: 3,15%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 107.160,-

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål