Turbinveien 20

Lys og pen 4-roms med balkong | Garasjeplass | V.v og fyring ink | Flott, felles takterrasse | IN-ordning |

Velkommen til Turbinveien 20!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 890 000

BRA / P-rom
83 m² / 79 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9045268546284 breddegrad, 10.7881226211812 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 5 615 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 890 000
Andel fellesgjeld kr 710 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 5 615 385
Felleskostnader kr 4 835 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 79 m²
Bruksareal (BRA) 83 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Turbinveien 20
Kommune Oslo
Byggeår 2013
Energimerket Lys grønn C

Kontakt Jonas for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Turbinveien 20

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Kværnerbyen er beliggende mellom Vålerenga og Ekeberg, og er bygget på gamle Kværner Bruks tomt. Her finner man det meste man trenger i hverdagen nærme seg, deriblant matbutikk, treningssenter, apotek, blomsterbutikk, renseri, frisør, skomaker, negl- og fotpleie, apotek og café. Området ligger rolig og tilbaketrukket til, samtidig som man har kort avstand til sentrum.

I nærheten finner man blant annet Ekeberg med sin fantastiske restaurant med utsikt over hele byen, Ekebergparken med sine kreative skulpturer, minigolf på Søylehuset Cafe & Minigolf og Ekebergsletta, som blant annet er kjent for sine idrettsarrangement. På andre siden av dalen har man Vålerenga som byr på gamle, sjarmerende trehusbebyggelser, og Smia Galleri med servering både ute og inne. Ladegården Cafè beliggende ved Middelalderparken er åpent i sommerhalvåret hvor det serveres deilig steinovnsbakt pizza som kan nytes ute med en kald øl. I de senere år har Sørenga vokst frem til å bli en populær destinasjon om sommeren, både for å nyte et godt måltid, og ikke minst grunnet sole- og bademulighetene langs Sørengkaia. Rett i bakkant av Sørenga finner man den anerkjente Barcode beliggende i Bjørvika med sin karakteristiske arkitektur. Her kan det fristes med restauranter som Nodee Sky og Nodee Barcode, samt Vaaghals skapt av kjente kokker som Arne Brimi.

For den naturglade er Svartdalsparken med inngang til urskog og tursti langs Alnaelven. Alnastien tar deg langs hele Alnaelva og opp til Lillomarka hvor det er herlige turmuligheter både sommer og vinter med en rikt løypenett, lysløyper og bade- og fiskevann.

Barnehager og skoler:

Kværnerdalen barnehage ligger vis-a-vis Kværnertoppen, og er en kommunal barnehage med plass til ca. 500 barn. Kværnerdalen barnehage med plass til 68 barn er privat med fortrinnsrett for Kværnerbyens beboere.

Nærmeste skoler er Vålerenga barneskole og Jodal ungdomsskole.

Bebyggelse

I Kværnerbyen er det i dag bygget totalt ca. 1600 boliger. I nærområdet finnes det matbutikk, treningssenter, renseri, frisør, skomaker, negl- og fotpleie, apotek og café. Kværnerbyen har to barnehager, hvorav våre beboere har fortrinnsrett til den ene. For mer informasjon om området se www.kvaernerbyen.no

Adkomst

Buss 32 går fra Voksen Skog via Røa, Lysaker og Aker Brygge før den har endeholdeplass i Kværnerbyen. Reisetid fra Oslo S er ca. 5 minutter (Nationaltheateret 8-10 minutter). Andre bussruter er tilgjengelig fra Galgeberg (rute 20, og 37, 100 og 110) og Konows Gate (rute 34, 70 og 74). Trikk 18 og 19 i Schweigaardsgate. Nærmeste T-bane er Ensjø som ligger nordvest for Kværnerbyen. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg.

Det finnes to ulike typer bysykkelstativ i Kværnerbyen; vanlige bysykler og elektriske bysykler.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte

Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasasder med teglstein og stående kledning. Flatt tak tekket med papp/membran. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse og drenering trolig fra byggeår.
Trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2012.

Innhold

Entré, stue med utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning, bad, 3 soverom og innvendig bod.

Boligen disponerer i tillegg 1 kjellerbod og 1 garasjeplass.

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

Standard

Lys og innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk. Fra entréen er det tilgang til romslig innvendig bod som kan benyttes som walk in-closet.

Stor og lys stue med store vindusflater som gir rommet en lys og hyggelig atmosfære. Det er god plass til både salong- og spisegruppe i stuen. Her er det ikke noe problem å invitere familien over til hyggelig lag. Stuen og den åpne kjøkkenløsningen er adskilt med en pen glassvegg med skyvedører. Fra stuen er det utgang til flott balkong på ca 10,5 kvm hvor man kan nyte late sommerdager.

Åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter. Det er godt med skap- og benkplass på kjøkkenet. Fliser over laminert benkeplate. Integrert komfyr med induksjonsteketopp. Opplegg for oppvaskmaskin.

Delikat, flislagt bad bad med dusjplass med tidsriktige glassdører, servant med underskap og vegghengt wc. Det er oppelgg for vaskemaskin på badet. Downlights og gulvvarme.

Hovedsoverom: Stort og lyst hovedsoverom med god plass til stor seng. 2 romslige garderobeskap.

2 lyse og hyggelig soverom som passer utmerket som barerom eller f.eks. hjemmekontor.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegg: Malte flater og fliser.
Himling: Malte flater.

Utstyr

Leiligheten har porttelefon, samt TV- og bredbåndstilknytning.

Oppvarming

Boligen er tilknyttet fjernvarmeanlegg med varme i radiatorer. På badet er det gulvvarme som gir komfortvarme hele året.

Tomten

Gnr. 236 bnr. 222. Felles og pent opparbeidet tomt.

Parkering

Det følger en garasjeplass med boligen.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS.

Borettslaget

Dreieskivakvartalet Borettslag

Styregodkjennelse

Ny kjøper skal godkjennes. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styre og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Ligningsverdi

1 528 206,-
Likningsverdi er beregnet på Skatteetaten sine nettsider.

Felleskostnader

4 835,- pr Mnd

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Borettslaget har 2 lån:
Lånenummer: OBBK02-98207585076
Type: Annuitet
Restsaldo: 9.734.793,-
Restløpetid: 2 år 11 md.
Term pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: Ingen avdragsfrihet
Type rente: Flytende
Rente: 1,50%

Lånenummer: OBOS01-98207585068
Type: Annuitet
Restsaldo: 274.865.815,-
Restløpetid: 32 år 11 md.
Term pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.08.2023
Type rente: Flytende
Rente: 1,50%

Estimert økning av felleskostnadene etter avdragsfrihet er beregnet til 1.561,-.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatese for bygget datert 27.05.13

Utleie

Med styrets godkjennelse er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier eller person som nevnt i borettslagsloven § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for bolig, byggeområde for kontor, lager, verksted og industri, friområde, vei, og jernbaneformål.

Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak
201714401.

Det er søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801. Det
er søkt om å reguleres til høyskole, forretning og bevertning.

Det planlegges boliger på naboeiendommen Enebakkveien 69, sak 200705311.

Totale kostnader

4 890 000,- (Prisantydning)
710 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 615 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Jonas Dinessen

Oppdragsnummer

713200035