Trondheimsveien 162A

2-roms med moderniseringsbehov. Garasjeplass. Heis. Vestvendt balkong ca 7 kvm. God planløsning. Sentral beliggenhet.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 107 470

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 900 000

Fellesgjeld: kr 96 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 111 470

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 152

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS

 • Forsikring

  Sameiets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

 • Ligningsverdi

  Ligningsverdi for inntektsåret 2019:
  Som primærbolig: kr 1 097 761,-
  Som sekundærbolig: kr 3 951 939,-

 • Eiendomsskatt

  Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2019 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-ogavift/

 • Felleskostnader

  3 152,-
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.152,- pr. md.
  Felleskostnader: 2.760,- pr. md. inkl. kommunale.avgifter, vaktmester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, nedbetaling andel fellesgjeld.
  Felleskostnader for garasjeplass: 392,- per md.

  I tillegg praktiserer sameiet dugnad iht. vedtektene punkt 3-3. Dersom seksjonseier ikke møter opp ilegges gebyr på kr. 500,-.

 • Totale kostnader

  3 900 000,- (Prisantydning)
  96 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 996 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  99 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 996 000,-))
  --------------------------------------------------------
  111 470,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 107 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger meget sentralt til på idylliske Rosenhoff. Området er kjent fint bomiljø med fine grøntarealer. I nærområdet finner man blant annet Torshovparken og Rodeløkkens Kolonihage. Nærmiljøet har det aller meste av forretnings- og servicetilbud. Nærbutikker/dagligvarehandel, treningssentre, kafeer, restauranter, vinmonopol, apotek og blomsterbutikk som ligger på Carl Berner-passasjen. Kort vei til grøntområder/parker:
  Nærhet til flotte tur- og grøntområder. Nærmest finner man Torshovdalen, som byr på utsikt og store grøntarealer. Parken er et fint sted for grilling, piknik. I tillegg er det gangavstand til Torshovparken, Ola Narr- og Tøyenparken, Tøyenbadet, Botanisk hage, Birkelunden og Sofienbergparken. Turmulighet langs Akerselva er heller ikke langt unna.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Boligblokk med næringsseksjoner oppført i 1982. Merk at det gjaldt andre krav til bla. energieffektivitet, tetthet og luftutskiftning ved byggeår enn for nye bygg. Fundamentert med støpte konstruksjoner til ukjent grunn for takstmann. Drenering antatt fra byggeår. Bærende konstruksjoner og skillevegger av betong. Utfyllende bindingsverk forblendet med teglstein og plater. Valmtak antatt tekket med takstein. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

 • Innhold

  Leilighet som trenger modernisering/oppussing så her har du en fin anledning til å sette ditt eget preg på boligen. Leiligheten har en god planløsning som består av:

  Entré med plass til yttertøy.

  Bad fra byggeår. Fliser på gulv og vegger. Takess i himling. Servant i servantskap. Gulvmontert toalett. Dusjhjørne med glassvegg/-dør. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme.

  Kjøkkeninnredning fra byggeår. Malte profilerte fronter. Laminat benkeplate. Plass til frittstående komfyr. Plass til oppvaskmaskin i nisje. Dobbel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Komfyrvakt. Ventilator.

  Romslig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold. Plass til spisebord og sofagruppe. Peis i stue. Peisen er ikke funksjonstestet.

  Solrik vestvendt balkong på ca. 7 kvm.

  Leiligheten disponerer to loftsboder med gulvareal og skråtak på ca. 2,1 og 2,5 kvm i følge tilstandsrapporten.

  Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll som kan lastes ned på våre sider: https://nye.obos.no/. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

 • Areal

  Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

 • Standard

  Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av takstmann Andreas Høieggen:
  TG2;
  Ytterdør pga. alder. Kjøkken pga. elde/slitasje. Innvendige overflate pga. elde/slitasje. Røropplegg pga. alder.
  TG3;
  Baderom pga. alder og tettesjikt.

 • Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet. Elektrisk gulvvarme baderom. Peis i stue. Peisen er ikke funksjonstestet.

 • Tomten

  Andel i felles eiet tomt for sameiet på 2 634,8 m2. Sameiets fellesareal er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

 • Parkering

  Leiligheten har 1 garasjeplass merket "29" som medfølger ved salg. iht. vedtektene disponerer sameiet 15 parkeringsplasser ute på fellesarealet. Syv plasser benyttes som utleieplasser som leies ut til sameiets beboere. Tildeling av utleieplasser skjer ved ledighet basert på venteliste. Åtte parkeringsplasser benyttes som gjesteparkering for sameiets gjester. Gjesteparkeringen kan benyttes av sameiets gjester i henhold til regler fastsatt av styret. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 • Sameiet

  Sameiet består av 68 seksjoner.
  Sameiet Trondheimsveien 162 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 971276967, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Trondheimsveien 162 A, Trondheimsveien 162 B og Konghellegata 1.
  Gårds- og bruksnummer:
  226 77

  Rehabilitering og større vedlikehold i sameiet:
  2020 Etablert infrastruktur til el-billading Nytt el-bilanlegg for lading etablert i garasjeanlegget.
  2020 Asfaltering Fellesprosjekt med nabogårdene - ny asfalt på parkeringsplasser og vei.
  2019 Utbedring sprekker i mur Fikset flere større sprekker i mur, bla over vinduer/dører i Trh.vn.
  2018 Vinduer Skiftet alle vinduer og balkongdører i sameiet.
  2016 - 2017 Sikring av adgang til piper på tak Anlagt stiger for tilgang til piper.
  2016 Byttet alle lamper på loft (fellesareal).
  2016 Brannvern Alle enheter har fått utdelt nytt brannvernsutstyr.
  2015 Utbedring vanninntrenging Utbedring av lekkasje i garasjetak.
  2015 Diverse Nye postkasser. Maling av alle ytterdører i sameiet. Nye skap til papircontainere. Montering av tyverisikring på inngangsdører i Konghellegaten. Nye blomsterkasser og blomster er kjøpt inn både ute og ved postkassene i begge oppgangene. Utbedring av elektrisk anlegg, installert bevegelseslamper ved inngangspartier Installering av rottebeskyttelse og tetting av hull i garasjegulv. Maling av søppelrom, dør og vegger
  med spesialmaling og lagt epoxygulv
  2014 EL-Kontroll. Malearbeider Vinduer og vegger i oppgangen ble malt.

  Styret melder om at det er flere planer på ting som må utbedres. Blant annet sprekker i bygning, brannvarsling, sannsynligvis noe med rør og tak.
  Det ble i 2005 utarbeidet en rapport av firmaet Kr. Apeland over status på bygningsmassen. Styret har brukt denne rapporten som utgangspunkt for utbedring av tiltak. Status for sameiets bygningsmasse ble vurdert på nytt i juni 2017, da det ble foretatt en ny befaring for å se på hvordan de avdekkede forholdene fra 2005 hadde utviklet seg. Styret fikk i 2019 utbedret mange av sprekkene og planen var at dette arbeidet skulle fortsette i 2020. Rapporten og status på sprekker ble på nytt revidert i 2020 for å sjekke utvikling, og for å få en oppdatert vurdering etter at tiltak var gjennomført. Rapporten viser at det ikke skal være nye store nye forhold som er avdekket. Styret vil jobbe videre med utbedring av sprekkene i henhold til rapporten. I taket på trappehuset i Trondheimsveien er det avdekket lekkasje i takpappen. Det er innhentet tilbud på utbedring fra to firma og arbeidet er bestilt gjennomført. Da det må være oppholdsvær og firma har hatt mye å gjøre har det tatt noe tid å få utbedret dette. Styret er lovet at det skal bli utført i mars.

  Styret melder også om at vinduer som ble de skiftet i 2018, men pga. brannsikkerhet så måtte det settes inn brannluker. Flere klager på dårlig luft og har funnet ut at de kan skiftes med et lite åpningsbart vindu. Denne saken skal opp til beslutning når korona tillater det. Dette kan da bli e; ekstra kost ut over det vinduene allerede har kostet.

  For mer utfyllende opplysninger om sameiet og fremtidige vedlikeholdsplaner, se årsmelding med regnskap som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Dyrehold

  Iht. sameiets husordensregler §10 er dyrehold tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. På sameiets fellesarealer gjelder båndtvang hele året. Beboere med ansvar for dyrehold plikter å fjerne dyrets ekskrementer fra sameiets fellesarealer umiddelbart, likeså spor etter sølete hundepoter m.v. i oppgangene. Det er ikke tillatt å bruke sameiets fellesareal som lufteområde. Hundeeierne oppfordres til å sørge for at sine dyr ikke gjør sine fornødne på sameiets område. Se sameiets husordensregler som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Trondheimsveien 162 A - Bruksendring av lokale i 3. etasje fra næring til bolig - Brukstillatelse
  Trondheimsveien 162 A-B (Hus C) - Boligblokk med garasje - Brukstillatelse - 1984.pdf
  Trondheimsveien 162 A-B (Hus C) - Boligblokk med garasje - Etterslepsrapport - 1992.pdf
  Trondheimsveien 162 A-B (Hus C) - Boligblokk med garasje - Mld om gjenst arb - 1984.pdf
  Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

 • Utleie

  I henhold til sameiets vedttekter § 5 skal eierskifte meldes styret og forretningsfører for registrering. Ved utleie skal det leveres samsvarserklæring med underskrift av både utleier og leietaker om at husordensreglene er overlevert og forstått. Samsvarserklæringen skal også inneholde leietakers personalia. Ved fremmedspråklige leietakere er seksjonseier selv ansvarlig for å oversette husordensreglene til et forståelig språk.

 • Diverse

  Leiligheten trenger modernisering/oppussing. Det oppfordres til å sette seg inn i tilstandsrapport. Det presiseres at leiligheten selges for et dødsbo under offentlig skifte. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger således aldri har bebodd leiligheten som selges og har ingen inngående kjennskap til den. Selger har derfor i begrenset grad kunnet supplere eller kontrollere opplysningene som er gitt i annonse og salgsoppgave. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på leiligheten som ikke er spesifikt opplyst. Interessenter oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra sakkyndig. Interessenter oppfordres også til å lese tilstandsrapport nøye og sette seg inn i borettslagets forhold. Leiligheten overtas som besiktiget på visningen uten ytterligere rengjøring. Ved overtagelsen skal kjøper motta de nøkler som er tilgjengelig for selger.

  Iht. vedtektene punkt 3-3 praktiserer sameiet dugnad både for fellesareal og garasjeanlegg. Seksjoner som ikke møter på dugnad, ilegges et gebyr på kr 500,- for hhv. fellesareal og garasjeanlegg. Gebyret innkreves etterskuddsvis over felleskostnadene og beløpet kan reguleres av styret. Styret registrerer oppmøte på dugnadene og sender melding om dette til forretningsfører som følger opp innkreving ved unnlatt oppmøte. Styret er pålagt å varsle om dugnad 3 uker i forkant. Dugnadsinnkallingen gjelder der den enkelte har et eierskap i anlegget; det avholdes en dugnad for seksjonseiere og en dugnad for garasjeeiere.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  HEFTELSER
  1897/900752-1/105ERKLÆRING/AVTALE - 13.11.1897
  Bestemmelse om kloakkledning
  OVERFØRT FRA: 0301-226/77
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1961/505720-1/105ERKLÆRING/AVTALE - 07.04.1961
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  OVERFØRT FRA: 0301-226/77
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1962/500332-1/105BEST OM GARASJE/PARKERING - 09.01.1962
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  OVERFØRT FRA: 0301-226/77
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1980/523184-1/105BESTEMMELSE OM VEG - 16.12.1980
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  OVERFØRT FRA: 0301-226/77
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1982/507530-3/105ERKLÆRING/AVTALE -23.07.1982
  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 10,000
  MED PRIORITET ETTER 90% AV FØRSTE TINGLYSTE OVERDRAGELSESSUM
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  GRUNNDATA
  1982/507530-2/105SEKSJONERING - 23.07.1982
  SNR: 64
  FORMÅL: Bolig
  SAMEIEBRØK: 76/7800
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 68 SEKSJONER

  Grunnboksutskrift for sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Det ligger en pågående byggesak i Dynekilgata 10 - Utskifting av vinduer og montering av utvendig solskjerming (202017224) under behandling hos Plan og Bygningsetaten. For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten. oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (10.09.2021) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701210108

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Det er ingen forkjøpsrett i sameiet og det kreves heller ingen styregodkjennelse av ny eier. Eierskifte skal meldes styret og forretningsfører for registrering se sameiets vedtekter punkt 2-1 (4) Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold, herunder i garasjeseksjonen. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr. For mer informasjon se vedlagte vedtekter i salgsoppgaven.

 • Lånevilkår

  Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

  Lånetype: OBOS04, annuitetslån
  Saldo: kr 8.812.717,-
  Løpetid: 26 år 6 md
  Rentesats: 3,15%, flytende rente
  Andel av saldo: kr 95.763,-

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameiet og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål