Trondheimsveien 107

Lys og tiltalende 2-roms i 2.etg. God og gjennomgående planløsning. Fyring og varmtvann inkl.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 350 000

BRA / P-rom
52 m² / 50 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9247382894599 breddegrad, 10.7752097444248 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 470 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 350 000
Andel fellesgjeld kr 105 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 3 470 147
Felleskostnader kr 3 805 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 50 m²
Bruksareal (BRA) 52 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Trondheimsveien 107
Kommune Oslo
Byggeår 1941
Energimerket Rød F

Ingen treff

Kontakt Mats for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Trondheimsveien 107

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Sentral beliggende på Sofienberg/Carl Berner i bydel Grünerløkka, i et veletablert og populært boligområde.

Rett ved Carl Berner med bl.a. Rema, Kiwi, Meny og Bunnpris. Ellers finnes bl.a. Elkjøp, Jernia, apotek, grønnsaksbutikk, renseri, blomsterbutikk, samt flere kafeer og spisesteder.

Kort gangavstand til Grünerløkka med yrende kafé- og uteliv, shopping og kulturtilbud.

Leiligheten ligger like ved rekreasjonsområdet Ola Narr. Det er også kort vei til Sofienbergparken og Torshovdalen. Det er gangavstand til Botanisk Hage og Munchmuseet.

Flere treningssentre i nærheten bl.a. Fresh Fitness, Elixia og Bare Trening på Rosenhoff, samt Tøyenbadet med treningssenteret Actic. I tillegg har du eget trimrom i oppgangen!

Svært god offentlig kommunikasjon med få minutters gange til T-bane, herfra kommer det lett til bl.a. Jernbanetorget, Nydalen og Blindern. Carl Berners plass er knutepunkt for store deler av byens offentlige kommunikasjon, og med t-bane, trikk og bussene 20, 21 og 31 med hyppige avganger. Flybuss fra Carl Berners plass. Kort vei til bysykler.

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

Standard

Velkommen til Trondheimsveien 107; En lys og tiltalende 2-roms leilighet i 2.etg med meget sentral beliggenhet på Sofienberg/Carl Berner. Leiligheten er holdt i lyse tidsmessige farger med blant annet flislagt bad fra 2000/01 og pent kjøkken med nye kjøkkenfronter. Boligen har god planløsning med romslig soverom, praktisk separat kjøkken med hyggelig spiseplass og fra entré er det adkomst til praktisk bod/kot med gode oppbevaringsmuligheter.

Entré: Romslig entré med muligheter for oppheng og oppbevaring av sko og ytterklær. Fra entré er det adkomst til praktisk bod/kott med nye hyller, oppheng og gode lagringsmuligheter. Dørcalling med åpner og entrédør som er brann og lydklassifisert. Laminat på gulv gulv og malte veggoverflater.

Stue: Lys og romslig stue med plass til både sofa og spisestuebord.Laminat på gulv og malte veggflater.

Kjøkken: Praktisk separat kjøkken med mulighet for hyggelig spiseplass ved kjøkkenvindu. Kjøkkeninnredning med nye fronter og nyslipt benkeplate fra 2019. Kjøkkeninnredningen bestpr av slette lakkerte formpressede fronter, heltre eikebenkeplate og stålplater over benk. Oppvaskkum, ventilator og opplegg til oppvaskmaskin. Lamiant på gulv og nymalte veggflater.

Baderom: Flislagt bad/wc bestående av inn-/utadslående dusjvegger, servant emd underskap, overskap med speilfronter, wc og opplegg til vaskemaskin.Varmekabler i gulv. Badet er pusset opp i regi av borettslaget i 2000/01. Overskap er skiftet i 2015 og dusjvegger er fra 2019.

Soverom: Et godt soverom med god plass til dobbeltseng. Laminat på gulv og malte veggflater.

Annet:
* Automatsikringer i sikringsskap.
* 1 kjellerbod på 2,9 kvm og 1 loftsbod med gulvareal på 4 kvm.
* Radiatorer er skiftet i regi av borettslaget i 2013/14.
* Bergvarme ble etablert i 2018/19.
* Lave kjøpsomkostninger. Ingen dokumentavgift.
* Borettslaget har egen hjemmeside: http://engelsborg.no

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarmed fra radiatorer og elektriske varmekabler på bad/wc.

Tomten

Meget pent opparbeidet eiet tom på 9.283 kvm. Stort, hyggelig gårdsrom med beplantning og sittegrupper. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

15.10.2019

Dyrehold

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til vesentlig ulempe (for ytterligere opplysninger henvises til husordensreglene som kan lastes ned fra finn.no). Praktiseres slik at man skriftlig forespør sine nærmeste naboer i samme oppgang i forkant av anskaffelsen. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

Felleskostnader

3 805,-
Fyring, varmtvann, kapitalkostnader, vaktmestertjenester, trappevask, bredbådn, TV tjenester og felles forsikring.

Lånevilkår

Borettslaget har 3 lån:

HANBAN-93727003582. Dette er et annuitetslån med restsaldo kr. 583.434,-. Restløpetid 110 mnd. 12 terminer pr. år. Restsaldo andel kr. 1.987,- Flytende rente 2,55%

HANBAN-93727003906. Dette er et annuitetslån med restsaldo kr. 12.939.320,-. Restløpetid 14 år og 4 mnd. 12 terminer pr. år. Restsaldo andel kr. 44.107,- Flytende rente 2,30%

HUS601-11441549. Dette er et annuitetslån med restsaldo kr. 17.218.038,- Restløpetid 7 år og 8 mnd. 2 terminer pr. år. Restsaldo andel kr. 58.702,- Flytende rente 1,65%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Ja. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger eksepdisjonsdokument av 1950.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 350 000,- (Prisantydning)
105 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 455 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 470 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 07.10.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæring, tilstandsrapport, nabolagsprofil, reguleringskart, energiattest forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Oppdragsnummer

718190130