Synnfjellvegen 1918

Lettstelt fritidsleilighet med 2 soverom - carport - solrik terrasse med flott utsikt mot Synnfjorden.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 550 000

BRA / P-rom
60 m² / 60 m²

Boligtype
Fritidseiendom

Kart sentrert på geolokasjonen 61.0814945717536 breddegrad, 9.92882202448119 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 1 638 870

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 550 000
Andel fellesgjeld kr 34 000
Omkostninger kr 54 870
Totalpris kr 1 638 870
Felleskostnader kr 2 004 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 60 m²
Bruksareal (BRA) 60 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Fritidseiendom
Adresse Synnfjellvegen 1918
Kommune Nordre land
Byggeår 2011
Energimerket Rød E

Nabolagsprofil, Synnfjellvegen 1918

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggende på Synnfjellet, rett ovenfor Spåtind sports hotell. Fine tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet, med bl.a. Synnfjorden rett nedenfor, oppmerkede turstier og godt med oppkjørt løypenett rett utenfor og en alpinbakke ved hotellet. Barnevennlig område.

Fra Dokka følg Fv196 i ca. 23 km. til du får Spåtind Sport Hotell på venstre side, kjør videre forbi ca. 1 minutt og leiligheten får du på høyre side.
Se kart i salgsoppgaven eller GPS for nærmere veibeskrivelse.

Etasjeskillere med trebjelkelag, antatt isolert med mineralull. Støpte betongsåler, grunnmur og kjellergulv er utført i støpt betong. Yttervegger er utført i trebindingsverk.

P-rom: Gang, to soverom, stue m/ åpen kjøkkenløsning og bad/wc.

Det medfølger 1 utvendig bod.

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Lys og trivelig fritidsleilighet med god standard fra 2011 med flott utsikt over Synnfjorden. Adkomst til leiligheten via en felles gang med bordtennisbane, spinningsykkel og god plass for av og påkledning til diverse aktiviterer.

Entrè/gang med fliser og gulvvarme, samt skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy.

Lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning med integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er plass til frittstående kjøleskap og god plass til spisebord for hyggelige middager med familie og venner.

Praktisk baderom med keramiske fliser på vegg og gulv med varmekabler, veggmontert dusj, servant, wc og opplegg for vaskemaskin.

Romslig soverom med god plass til køyeseng/dobbeltseng og utgang til en stor fellesterrasse med plass til hagemøblement.

Soverom nr. 2 med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe for oversiktlig oppbevaring.

Elektrisk oppvarming på enkelte rom, gasspeis i stuen, varmekabler i gang og baderom.

Felles festet tomt på 8 643 m2, for sameiet. Tomten er dels flat, og dels skrånet, og fremstår i hovedsak som naturtomt med stedets vegetasjon. Fra eiendommen er det flott utsikt over omkringliggende områder.

Parkering i carport.

Offentlig.

Det presiseres at OBOS kun er regnskapsfører for boligselskapet, og avtalen omfatter utelukkende regnskapsførsel og innkreving. Det betyr at OBOS ikke besitter informasjon om eventuelle planlagte rehabiliteringer, vedlikeholdsprosjekter, låneopptak, endringer i felleskostnader, parkering/garasje etc. Kontakt selskapets styreleder for å innhente ytterligere informasjon.

Synnseter sameie.

Ingen krav til godkjenning av ny eier.

Dyrehold er tillatt, se husordensregler for nærmere informasjon.

Borettslaget er fullverdiforsikret i Gjendsidige Skadeforsikring med polisenr. 80430329. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Formuesverdi for inntektsåret 2018: kr 503 826,-

Eiendomskatt for 2019 kr 1 925 per år. Det gjøres oppmerksom på at det fra 01.01.2024 skal foretas en ny alminnelig taksering.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2 004,- pr. mnd.

Beløpet inkluderer: Regnskapsførerhonorar, revisjonshonorar, vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

Andel fellesgjeld pr. 01.12.2019 kr 34 000,-
Andel fellesformue pr. 31.12.18 kr 35 303,-

Sameiet har ett lån:
Lånenr: SPARB1-20958363835
Type: A
Restsaldo: Kr 1 002 722,-
Restløpetid: 13 år og 4 mnd.
Term per. år: 12
Type rente: Flyt.
Rente: 5,40%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameie og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jfr. eierseksjonsloven § 24.

Henvendelse er sendt Nordre-Land Kommune, men er pr. d.d. ikke besvart.

Boligen kan leies ut.

Styreleder opplyser om følgende:
Ingen planlagte store rehabiliteringer/vedlikeholdsprosjekter.
Vi har gamle vinduer, men de byttes ut når de er ødelagte.
Ikke låneopptak.
Felleskostnader øker med 10% fra nyttår. Det vil være en diskusjon på neste årsmøte om vi skal øke mer.
Lade el-bil står også på agenda neste årsmøte - ikke opplegg pr. i dag. Kan medføre økte kostnader - ref. pkt. over.

Innbo og løsøre som følger ved salg:
Familieseng - dobbeltseng med overkøye
Dobbeltseng
Hjørnesofa med lenestol
Gulvteppe
Kjøkkenbord
Slagbenk
Fire kjøkkenstoler
Gyngestol
Krakk
På kjøkken følger alle hvitevarer med: Oppvaskmaskin, stekeovn, stekeplate, kjøleskap
Bok/oppbevaringshylle

sameiebrøk: 638/19069

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til fritidsbolig.

1 550 000,- (Prisantydning)
34 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 584 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
39 600,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 584 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
54 870,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 638 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 15.01.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler Frank Aleksander Johan Hassel

715190408