Velkommen til Svend Foynsgate 6F - Smakfull og romslig endeleilighet over to plan med egen hage og garasjeplass.En nylig oppusset perle i trygge omgivelser

Svend Foyns gate 6 F

Smakfull og romslig endeleilighet over to plan med egen hage og garasjeplass.En nylig oppusset perle i trygge omgivelser

Priser

Totalpris: kr 3 701 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 450 000

Fellesgjeld: kr 236 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 909

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beskrivelse

Opplev fuglesang og solskinn om morgenen. Med gangavstand til butikk, to parker, flere barnehager, barneskole og kjøpesenter, er Svend Foyns Gate 6F noe helt unikt.

Her kommer du inn i en romslig gang med plass til skap og oppheng. I samme etasje finner du tre soverom, to toaletter og toppmoderne bad med eksklusivt badekar med dusj. Her kan du etter en lang og stressende dag ta deg et varmt og avslappende bad. Hele badet ble renovert i 2015. I dag brukes to av soverommene til soverom, og ett til kontor. Rommene egner seg til for eksempel arbeidsrom, barneværelse, gaming-hule eller walk-in closet.

På bakkeplan har du et stilfullt og praktisk kjøkken som ble totalrenovert i 2015, da nåværende eier flyttet inn. I stua får du god plass til både spisestue og sofagruppe foran TV-en. Fra stua har du utsikt til den nærmeste parken, med bocciabane og lekeplass, samt utgang til egen koselig hage. Ingen gjenboere. Hagen har sol helt fra tidlig morgen til sen ettermiddag. I samme etasje har du egen dør til felles garasje, med oppstillingsplass kun 10 meter fra døren.

I nabolaget bor det både enslige, barnefamilier, studenter og eldre. Leiligheten passer godt for de som vil bo midt i byen, men i rolige, trygge og barnevennlige omgivelser. Den populære ''Brygga'', med en rekke cafeer og spisesteder og yrende liv i sommerhalvåret, er kun et steinkast unna. Gunnarsbøparken er rett utenfor dørstokken, og det er kort avstand til Haugarparken, samt kino, bibliotek, Haugar Vestfold kunstmuseum og Tønsberg båthavn.

Du finner Rema 1000 et par hundre meter fra inngangsdøren og Vestfolds største kjøpesenter Farmandstredet som har rikelig med butikker kun 5 minutters gange fra leiligheten. Med kun 7 minutters gangavstand finner du også Tønsberg Jernbanestasjon og rutebilstasjon for deg som pendler. Leiligheten er perfekt for deg som vil bo trygt, rolig og helt sentralt.

Beliggenhet

Her våkner du opp til fuglesang, og kan fortsette dagen med gangavstand til absolutt alt!
Leiligheten ligger meget sentralt og fint til i Sørbyen i Tønsberg sentrum i gangavstand til alle sentrumsfunksjoner, Tønsberg jernbanestasjon, Ollebukta småbåthavn og Tønsberg brygge. Nær bl.a. Rema 1000 dagligvare, XXL Sport, Tønsberg svømmehall og Tønsberg bibliotek. Det er lekeplass rett på utsiden av leiligheten og man ser rett på Gunnarsbøparken. Det er stille og fint med gangvei på utsiden av hekken, og dermed ingen biltrafikk.

Bebyggelse

Området består av flermannsboliger, eneboliger, bygårder, offentlige bygg og næringsbygg.

Adkomst

Fra Slottsfjelltunellen følg Nedre Langgate forbi Tønsberg Brannstasjon og ta inn til venstre i lyskrysset ved Shell 7 Eleven ta deretter til venstre inn i Storgaten, Borettslaget ligger da på høyre hånd. Garasjeinnkjøring fra Storgaten. Man går opp gangveien til fellesatrium. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygget er oppført i bærende konstruksjoner i betong med noe trevegger. Flate tak med papptekking eller lignende.
Borettslaget rehabiliterte deler av de utvendige fasadene i 2002-2003. De fleste vinduer er skiftet i 2005-2008 og noen i 2020. Bygget er malt i 2018.

Innhold

Leiligheten har inngang fra fellesgang og inneholder: Gang, 3 soverom, bad og toalettrom. Underetasjen inneholder trappegang, stue, kjøkken, vaskerom og gang med utgang direkte til felleskjelleren med bod og videre ut i garasjekjelleren med en biloppstillingsplass til alle andelseiere som har bil.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

Standard

Lys og flott leilighet i nøytrale og tidløse farger. Leiligheten ble gjennomgående oppusset i 2015 og holder en god standard. Det er flott enstavs parkett på alle gulv utenom bad, toalett og bod/vaskerom. Veggene har malte overflater og det er malte himlinger.

Inngang fra atriumet ute gjennom felles gang. Her er det innebygget garderobeskap med plass til yttertøy. Inne i leiligheten er det gang med garderobenisje til å henge fra seg klær og sette sko. Her er det trapp ned til underetasjen. Vinduet i trappa gjør gangen åpen og lys.

Alle de tre soverommene har god plass og har garderobeskap.

Lyst og delikat innredet baderom som har flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malt himling. Det er servant med innredning, wc og badekar med dusjoppheng.

Toalettrom med servant og wc. Her er det belegg på gulv, malte vegger og malt himling. Det er så fint å ha et separat toalettrom til gjester eller om man er flere i familien.

Hyggelig kjøkken med plass til et lite spisebord. Lekker innredning i dansk design fra Aubo i hvittet tre og røde fronter med håndtak i skinn. Heltre benkeplate i ask og mosaikkflis over benk. Det er integrert induksjon koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er godt med skap og skuffeplass og det er vitrineskap med glassdører.

Vaskerom og bod i ett, på innsiden av kjøkkenet. Her er det kjøkkeninnredning med skap og benkeplate gir plass til kjøkkenmaskiner man ikke vil ha fremme på kjøkkenet. Det er opplegg til vaskemaskin og det er skyllekum. Det er belegg på gulv.

Trappegang har plass til skrivebord eller lignende under trappa for å utnytte plassen.
Det er også en liten gang/sluse ut til felleskjelleren med bod og videre ut i garasjekjelleren.

Stue er romslig og har plass til både spisestue og sofagruppe. Det er utgang til inngjerdet, hellelagt uteplass. Her er det opparbeidet bed med busker og noen små trær. Her har man en liten oase midt i byen. Rett på utsiden er det park med lekeplass som fortsetter inn i Gunnarsbøparken som er en frodig og flott, grønn lunge midt i byen. Uteplassen har sol frem til ca 17 på sommeren. Hvis man da ikke ønsker å slappe av i skyggen, kan man gå opp i atriumet i borettslaget og nyte solen der utover kvelden.

Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten utarbeidet av takstmann Sturla Teisbekk:
- Innerdører er fra byggeår g fungerer greit, men har noe alder.
- Etasjeskillere i støpt betong. Det er skjevheter i støpte gulv, men anses ikke å ha noen konstruksjonsmessig betydning. Dette er ikke uvanlig for leiligheter i borettslaget, og antas være fra byggeår.
- Eldre belegg i 2 rom. (i gang/sluse ut til kjelleren og boddelen av vaskerommet)
- Deler av VVS anlegget er fra byggeår

For mer informasjon og tekniske detaljer se tilstandsrapport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i stue, kjøkken og gang (ikke under trapp) i underetasjen samt på badet i 1.etasje. Panelovner ellers.

Tomten

Andel av fellestomt som består av hellelagt atrium og gangvei ned til bakkeplan/Storgaten. Det er kasser med planter, blomster og busker på fellesarealer. Leiligheten har også egen inngjerdet uteplass med utgang fra stue. Her har du en liten grønn lunge helt for deg selv, med utsikt mot stor park med lekeplass.

Parkering

Garasjeplass i felles garasje med innkjøring fra Storgaten. Betingelsen for å benytte denne er at andelseier disponerer egen bil. Det søkes om plass til styret. Garasjeplass faktureres som tillegg til felleskostnader: kr 250,- pr måned for en garasje.

Vei/vann/avløp

Vei, vann og avløp er offentlig.

Forretningsfører

OBOS avd. Vestfold

Borettslaget

Sørbyen borettslag består av 26 andelsleiligheter.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere og øvrige OBOS medlemmer.
Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

23.03.2021

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å ha husdyr i Sørbyen borettslag.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i If... Skadeforsikring med polisenr 587750

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 795 045
Som sekundærbolig: kr 2 862 163

Felleskostnader

Kr 3.909,- pr. mnd. som dekker: renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, kabel-TV, honorar til forretningsfører, revisjonshonorar, drift og vedlikehold av bygningene.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 236.000,-pr. 01.02.21 / Andel fellesformue kr 86.071,- pr. 31.12.2020

Lånevilkår

Sørbyen borettslag har lån i DNB:

Lånenr DNB01-12134892356 Annuitetslån med restsaldo 5.618.787 med restløpetid 26 år 1 mnd. 4 terminer pr. år. Flytende rente 1,80 % pr. 01.10.20. Restsaldo på andel 11 : 236.000,-

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Det er ingen utleieenhet i denne leiligheten. Ved utleie av leiligheten må det søkes om til borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen, Kommunedelplan - Sentrum, byplan 2018-2030 TBG vedtatt 22.5.19, er avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen ligger ikke i regulert område. Det foreligger ikke forslag om reguleringsendringer i denne eiendommens umiddelbare nærhet.

Totale kostnader

3 450 000,- (Prisantydning)
236 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 686 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 701 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 14.03.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selgers egenerklæringsskjema, tilstandsrapport fra takstmann, nabolagsprofil og energiattest forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Monika Hellenes Sogn

Oppdragsnummer

712210014

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål