Svarttrostveien 29

Påkostet terrasseleilighet (oppr. 4-roms) nær marka. Panoramautsikt. Stor solrik terrasse 62 kvm. 2 garasjeplasser.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 12 500 000

BRA / P-rom
142 m² / 142 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9674746366291 breddegrad, 10.6504631225611 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 12 959 744

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 12 500 000
Andel fellesgjeld kr 132 794
Omkostninger kr 326 950
Totalpris kr 12 959 744
Felleskostnader kr 4 500 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 142 m²
Bruksareal (BRA) 142 m²
Etasje 5
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Svarttrostveien 29
Kommune Oslo
Byggeår 1985
Energimerket Oransje E

Kontakt Vibeke for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Mer om boligen

Beliggenhet

Sentralt og hyggelig beliggende terrasseleilighet i veletablert boligområde på Voksenlia (mellom Voksenlia satsjon og Grindbakken skole) ved markagrensen på Holmenkollens vestside. Tilbaketrukket og usjenert beliggende i blindvei omgitt av grønne omgivelser med kort avstand til T-bane, buss og skole.

Fantastiske muligheter for friluftsliv sommer som vinter. Vinterstid starter det preparerte løypenettet på gangveien til Strømsdammen. Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg ca 1,5 km unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Flotte bakker for alpint i Oslo Vinterpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år. Sommerstid er det flotte sykkel- og turmuligheter like utenfor døren, samt gangavstand til hyggelige badevann som bl.a. Strømsdammen og Bogstadvannet. Kort vei til Bogstad golfbane og idylliske Bogstad gård med kafé og ulike kulturelle tilbud.

Flere skoler og barnehager i nærområdet. Leiligheten ligger ca. 400 m. fra Grindbakken barneskole.

Kiwi dagligvarebutikk på Bogstad som holder åpent alle dager, samt Rema 1000 ved Voksen. http://bogstadcamping.no/nyheter/forsidetop/oppgraderinger-er-i-gang Servicetilbud og forretninger på Slemdal, samt et bredt servicetilbud i Røa sentrum med bl.a. kaféer, postkontor, bank, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretning, matbutikker m.m. og CC-Vest.

Gangavstand til offentlig kommunikasjon:

T-bane (Voksenlia T-banestasjon på Holmenkollbanen - fra Voksenlia stasjon til Majorstuen tar det ca 20 minutter).

Buss nr. 32 som går til Lysaker og deretter til sentrum (via Røa) og buss nr. 45 som går til Majorstuen.

Adkomst

Bygningens hovedinngang er fra gavlsiden av bygget i plan 3 (2 etasjer under leiligheten). Bilvei med varmekabler. Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Terrassebygg fra 1985 oppført i bærende konstruksjoner i betong. Utvendig spekkmurt teglsten fasade og noe bindingsverk kledd med panel. 3 lags isolerglass i vinduer fra 1985. Brann og lydklassifisert entredør: fra byggeår. Glatte dører innvendig med pynte belistning. Flislagt terrasse på 62 m² med glassrekkverk som maksimerer lys og utsikt. Utstyrt med belysning, markiser, strømuttak og varmekabler i sluk.

Innhold

Lekker leiilghet med panoramatutsikt over by og fjord. Flott beliggenhet med Marka som nærmeste nabo. Tilbaketrukket og usjenert beliggende omgitt av grønne omgivelser i blindvei med kort avstand til T-bane, buss og skole.

Leiligheten har en meget god planløsning og er opprinnelig en 4-roms som er bygd om til 3-roms hvor 2 soverom er slått sammen til et stort. Meget god standard- nyoppusset i de senere år. Det er gjennomgående høy kvalitet på materialvalg og håndverksmessig utførelse. Downlights på bad og kjøkken. Eik 1 stav parkettgulv i stue og kjøkken fra 2016. Fliser i entre/gang, gang og vaskerom fra 2016. Parkettgulv på begge soverom fra 2015. Fliser på toalettrom fra 2016.

Leiligheten har en endeplassering med store vindusflater på 2 sider. Adkomst fra felles oppgang i 3. etasje (2 etg under leiligheten). Store vindusflater og stor skyvedør som gir fantastiske lys og utsiktsforhold hele året.

Gang med snekkerbygd skapinnredning.

Lekkert gjestetoalett med vegghengt wc og servantskap. Nye gulvfliser i 2016.

Opprinnelig 3 soverom hvorav 2 er slått sammen til ett stort med romslig skyvedørsgarderobe.

Hovedsoverommet har utgang til egen balkong og adkomst til lekkert bad fra 2018 med varmekabler. Vegghengt wc dusj i hjørne med glassdør og servant med skuffer under, heldekkende Corian benkeplate.

Stue og kjøkken i åpen løsning med elegant kjøkkeninnredning fra Poliform med kjøkkenøy fra 2016. Kompositt benkeplate og overbenk, ventilator vifte, underlimt kum. Hvitevarer fra Miele. Integrert komfyr, induksjon platetopp, mikroovn, oppvaskmaskin, benkekjøleskap og kjøl/frys. Ekstra sone med oppbevaring ved spiseplassen. Speil som gir ekstra god utsikt.

Stuen har peisinnsats med dører. Stuen er spesielt stor noe som gir mange møbleringsmuligheter med god plass til sofagruppe og stort spisebord.

Vaskerom med sluk, men uten membran. Ved omgjøring til dusjbad anbefales etablering av membran på gulv og vegg. Snekkerbygd skap innredninger, utslagskum, vaskemaskin og tørketrommel fra Miele + tørkeskap. Varmtvannsbereder 120 l, montert i vaskerom.

Stor flislagt solrik terrasse på 62 kvm med glassrekkverk som maksimerer lys og utsikt. Utstyrt med belysning, markiser, strømuttak og varmekabler i sluk.

2 boder- 5 og 5,5 kvm. 2 felles boder.

2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg, hvorav 1 med el bil uttak.

Port telefon, kabel tv.

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven samti vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan lastes ned fra finn og/eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

I forbindelse med oppussing er det fordelingstavle med automatiske vippebrytere- nytt i 2016. Tilstand er ikke vurdert, da ansvarlig megler ikke har kompetanse på EL tilsyn.

Integrerte hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin, tørketrommel, tørkeskap på vaskerom og pengeskap på gjesterom/kontor medfølger boligen.

Areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis i stue. Varmekabler på bad.

Tomten

Eiet tomt på 4580 kvm. Tomten er pent opparbeidet med prydbusker og diverse beplantning. Asfaltert kjøreadkomst med snøsmelteanlegg.

Parkering

Seksjonen disponerer 2 garasjeplasser i felles oppvarmet garasjeanlegg. 1 plass med elbil-lader.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Forretningsfører

Knut Karlsen

Sameiet

Leiligheten er en del av boligsameiet Svarttrostveien 29, gnr 33, bnr 2204 i Oslo. Sameiet består av 11 boligseksjoner og 1 felles garasjeseksjon. Sameiebrøk: 230/2903. Sameiet har fra starten i 1986 praktisert en fordelingsbrøk av fellesutgfitene som avviker fra ovennevnte brøk. Se sameiets vedtekter som følger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon. Ansvarlig megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som er fremlagt på visning og kan lastes ned fra finn og utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler. Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.

Styregodkjennelse

Det er ingen forkjøpsrett i sameiet og det kreves heller ingen styregodkjennelse av ny eier.

Konsesjon

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Forsikring

Sameiets eiendom er forsikret i Gjensidige forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 2 166 398,-
Som sekundærbolig: kr 7 799 031,-

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2019 utgjør kr. 6 997,-.
Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Felleskostnader

Kr 4.500,- pr måned. Dette inkluderer varmekabler i oppkjørsel, snørydding, drift/vedlikehold og renhold av fellesarealer, forsikring, kommunale avgifter og nedbetaling av andel fellesgjeld. Fellesutgiftene betales akonto og faktureres forskuddsvis per kvartal. I tillegg kommer kr 200,- pr måned dersom man benytter seg av elbillading. Fellesutgiftene betale akonto og faktureres forskuddsvis per kvartal.

Lånevilkår

Selskapet har 3 lån i Handelsbanken med total lånesaldo kr 1 676 693,-
2 av lånene har siste termin: 30.10.2027 og det siste lånet 30.06.2033.
Rentesats: 5,85%
Andel av saldo: kr 132.794,- pr 31.12.2018.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 6.02.1987. Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Det foreligger ingen begrensing om utleie av hele boligen som bruksenhet. I henhold til vedtektenes § 6 plikter den enkelte seksjonseier å melde skriftlig til styret ved fremleie av boligseksjonen.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
Tinglyst 17.10.1983, dagboknr. 30775.
- Bestemmelse om adkomstrett.
Tinglyst 13.09.1985, dagboknr. 55899
- Erklæring/avtale. Panterett til sameiet for NOK
15 000.
Tinglyst 11.10.1985, dagboknr. 62391
-Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse
om garasje/parkering.

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser. De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av
sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

12 500 000,- (Prisantydning)
132 794,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
12 632 794,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
315 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 12 632 794,-))
--------------------------------------------------------
326 950,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 959 744,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (01.11.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Oppdragsnummer

701190192