Stålverkskroken 4

Lekker 3-roms i nyere bygg fra 2017 | Balkong | Flott beliggenhet | Gode solforhold | Heis | Garasjeplass | Bør sees!

Velkommen til Stålverkskroken 4!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 5 400 000

BRA / P-rom
66 m² / 63 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9166895660109 breddegrad, 10.789851989248 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 5 546 570

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 5 400 000
Omkostninger kr 146 570
Totalpris kr 5 546 570
Felleskostnader kr 2 812 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 63 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Etasje 3
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Stålverkskroken 4
Kommune Oslo
Byggeår 2017
Energimerket Grønn C

Kontakt Mats for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Stålverkskroken 4

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

I Stålverkskroken 4 finner du en delikat og moderne 3-roms i et nyere bygg fra 2017. Leiligheten er holdt i tidsriktige farger og gir et meget godt inntrykk med blant annet pent kjøkken, eikeparkett på gulv og lekkert flislagt baderom.

Leiligheten ligger flott til som hjørneleilighet i 3.etg. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på ca.10 kvm med fint og fritt utsyn og gode solforhold.

Entré: Med mulighet for oppheng og oppbevaring av sko og yttertøy. Eikeparkett på gulv og nymalte slette vegger.

Stue: Lys og tiltalende stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Mulighet for både sofa og spisebord i stuen. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger. Fra stuen det er utgang til sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Kjøkken: Meget pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator. Integrert oppvaskmaskin, kjøl-/fryseselskap, stekeovn og induksjonskoketopp. Eikeparkett på gulv og malte slette vegger.

Baderom: Delikat, flislagt bad/WC med varmekabler, downlights og opplegg for vaskemaskin. Badet består av dusjvegger, servant med underskap, overskap med speilfronter, wc og automatisk avtrekksvifte.

Soverom 1: Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Rommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter. Eikeparkett på gulv og nymalte slette vegger.

Soverom 2: Et fint rom som egner seg ypperlig som barnerom, hjemmekontor eller gjesterom. I tilknytning til soverom 2 er det romslig bod på ca. 3 kvm. Eikeparkett på gulv og nymalte slette vegger.

Balkong: Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på ca.10 kvm med fint utsyn og gode solforhold. Her er det fin plass til utemøbelement og grill. Balkongen er utstyrt med tregulv og belysning.

Annet:
* Leiligheten har 1 kjellerbod på ca. 5,2 kvm.
* Garasjeplass i felles garasjeanlegg.
* GET er leverandør av kabel-TV og internett til sameiet.
* Automatsikringer i sikringsskap.
* Personheis i felles oppgang.
* Flott felles takterrasse i nabobygg.
* Balansert ventilasjon i leiligheten.

Beliggenhet

Boligen har flott beliggenhet som hjørneleilighet i 3.etg med utgang fra stuen til flott sydvestvendt balkong med gode solforhold. Leiligheten ligger på Ensjø, 4 km øst for Oslo sentrum. Ensjø er et område i utvikling og har blitt meget populært.

Dette er et svært sentralt område med et godt utbygget kollektivt transporttilbud. Fra leiligheten er det kun et par minutters gange til Ensjø T-banestasjon, hvorfra man kommer seg til sentrum på ca. 5 minutter. I tillegg til T-banens fire forskjellige linjer med hyppige avganger, finnes det bussholdeplass med bl.a. buss nr. 21 og 28 i nærområdet. Fra leiligheten er det 2 minutters gange til flybussen som går fra Ensjø t-bane til Gardermoen.

Bilister har enkel adkomst ut på Ring 3 ved Økern, Østre Aker vei og E6 i retning Gardermoen og sentrum.

I Gladengveien nedenfor blokken finner du Rema 1000 med søndagsåpen butikk, Kiwi, apotek, frisør, Fresh Fitness og koselig gastrobar.

Man er også kun en kort spasertur unna Hasle Torg hvor det finnes et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud, deriblant Coop Mega, Vinmonopol, Baker Hansen, apotek, treningssenteret Fitness Xpress, frisørsalong og Hasle Sushi Bar.

Turelskerne finner flotte tur- og rekreasjonsområder ved Valle Hovin, Jordal, Vålerenga og Kampen. Det finnes flere skoler og barnehager i området, bl.a. Teglverket skole - en helt ny grunnskole med plass til 800 elever som sto klar til skolestart 2015. Nærområdet byr også på et godt treningstilbud for store og små gjennom flere treningssentre, idrettslag, Jordal, Valle Hovin og Valhall idrettsanlegg.

Ensjøbyen gjennomgår en renessanse; området har gått fra å være en bydel dominert av bilforhandlere til et knutepunkt hvor det er planlagt 7 000 nye leiligheter, 150 forretninger, 42 grøntområder, 450 barnehageplasser, ny grunnskole og seks kilometer med tur- og sykkelstier. Det skal utformes flere parker og bilfrie avenyer i området og Hovinbekken renner nå hele veien fra Hasle T-banestasjon til Ensjø T-banestasjon.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm

Standard

Samtlige punkter har fått TG1 i tilstandsrapport av Petter
Schanke Eikum.

Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger ikke dersom annet ikke er avtalt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer fra fjernvarmeanlegg og elektriske varmekabler på bad/wc. Sameiet har avtale med Techem AS om leveranse av energiservicetjenester. Dette innebærer måling og avlesing varme og vannforbruk i den enkelte leilighet. Fjernvarme er levert av Hafslund. A-konto oppvarming kr. 179,- er inkludert i felleskostnadene. Forbruket måles individuelt.

Tomten

Andel i 2 640,2 kvm eiet tomt felles for sameiet. Fellesarealene er pent opparbeidet med beplantning, asfalterte gangarealer og sitteplasser.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av sameiets dyreholdserklæring. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten (4xligningsverdi). Eiendomsskattegrunnlaget er 70 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er 3 promille av dette beløpet.

Felleskostnader

2 812,-
Garasjeplass, a konto oppvarming, TV/bredbånd, trappevask, felles forsikring og kommunale avgifter.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 22.02.2018.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig, bevertning, forretning, industri og allmennyttig formål, se vedlagt reguleringsplan. Ensjø er et område i stadig utvikling og det pågår og er planlagt flere byggeprosjekter i området. Blant annet er tomten sydøst (på andre siden av Gladengveien) og Stålverkshallen (rød hall) nord for blokken regulert til boligformål.

Totale kostnader

5 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-))
--------------------------------------------------------
146 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 546 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæring, tilstandsrapport, nabolagsprofil, reguleringskart, energiattest forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Oppdragsnummer

718200085