St. Olavs gate 24, Stadionsvingen 3007

Hamar Stadion - Innbydende vestvendt 5-roms leilighet i 5. etg. fra 2014 - Garasjeplass

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 6 750 000

BRA / P-rom
125 m² / 104 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.7956467578396 breddegrad, 11.0786841298353 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 6 765 247

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 6 750 000
Omkostninger kr 15 247
Totalpris kr 6 765 247
Felleskostnader kr 5 706 per måned
Antall rom 5
Antall soverom 4
Primærrom (P-rom) 104 m²
Bruksareal (BRA) 125 m²
Etasje 5
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse St. Olavs gate 24, Stadionsvingen 3007
Kommune Hamar
Byggeår 2014
Energimerket Grønn C

Nabolagsprofil, St. Olavs gate 24, Stadionsvingen 3007

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

På CC Hamar / Hamar stadion selger vi en fin, vestvendt leilighet i 5. etasje. Leiligheten har flott utsikt til Hamar sentrum og Mjøsa og har svært gode solforhold. Her kan man bo lettvint med alt på ett plan, heis direkte ned til parkeringskjeller og ikke minst en kort heistur ned til Hamars største kjøpesenter med et rikt utvalg av butikker og spiseplasser. Vil man gå en tur i gågata eller Strandgata er dette kun 5 min. gange unna.

Leiligheten har en god planløsning som gir god romfølelse.
Store vindusflater som gir godt innfall av dagslys.
Stor innglasset balkong.
Den har et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.
Fire soverom

På CC Hamar og med Stadionparken som nærmeste nabo, ligger leiligheten som en av 38 i Stadionsvingen borettslag. Borettslaget ligger svært sentralt med sin plassering kun 5 min. gange fra Østre torg, 6 min. fra Strandgata og 10 min. gange fra Stortorget og kulturhuset. Skal man handle trenger man strengt tatt bare ta heisen ned. Da er man i Hamars største kjøpesenter med mange forskjellige butikker, serveringssteder, treningssenter og selvsagt matbutikk.

https://cc.no/hamar/

Følg trappa opp i Stadionparken fra øvre inngangen til CC Hamar, mot sentrum. Inngangen er den som er nærmest utetrappen. Det blir merket med Obos visningsskilt til visningen.

P-rom: Entré, fire soverom, wc, bad, stue og kjøkken.
S-rom: Innvendig bod og innglasset balkong med bod.

Bod i kjeller sammen med garasjeanlegget.

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Innbydende 5-roms leilighet på Hamar Stadion med innglasset balkong med gode solforhold. Leiligheten har nylig blitt malt i lyse og moderne farger.

Entré: Stor og romslig entré med plass til garderobeløsning. Fra gangen er det adkomst til soverom og bod/teknisk rom.

Soverom: Lyse og fine soverom som alle vender mot nord-øst. Fra soverommene ser man ut over takparken. Leiligheten har totalt 4 soverom.

Badet har lyse fliser (40x20 cm) på vegg og grå fliser på gulv (20x20 cm). Pen innredning med slette fronter og nedfelt servant, høyskap og speil med lys. Ellers er det vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med innfellbare dører.

Toalett med grå fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Vegghengt toalett og enkel servant.

Kjøkken i åpen løsning med god plass til spisebord. Klassisk innredning fra HTH med lyse profilerte fronter med fliser i benkerygg og laminert benkeplate. Integrert kjøleskap, stekeovn med tilhørende steketopp og oppvaskmaskin.

Romslig, lys stue med store vindusflater som slipper inn godt med lys og gir mulighet til å se den fine utsikten mot sentrum og Mjøsa fra sofaen. Stua kan innredes med både sofakrok og stuebord, samt plass til spisebord. Fra stua er det utgang til en stor, innglasset balkong der man virkelig kan nyte sola, utsikten og det gode liv.

Balkong: Innglasset balkong med flott usikt mot byen.

Utstyr
Kabel-tv og internett fra Canal Digital.
Porttelefon.
Hvitevarer som komfyr, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkken.
Hyller i bod på terrasse, teknisk rom og i kjeller medfølger.
Det er montert screens på vinduene både på stue og begge soverommene, samt egen solskjerming på den innglassede balkongen.
Luft-til-luft varmepumpe som gir jevn varme på vinteren og avkjøling på sommeren.

Vannbåren varme til radiatorer. Gulvvarme på bad. På stuen er det luft-til-luft varmepumpe.

Felles eiet tomt med asfalterte gangveger. Borettslaget grenser til stadionparken, et felles parkanlegg på taket av CC Hamar.

Det medfølger en parkeringsplass i parkeringskjelleren. Plassen er merket med leilighetsnummeret. Parkeringsplassene er fysisk adskilt fra parkeringsplassene tilhørende kjøpesenteret med separat innkjøring via elektrisk port.

Offentlig.

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Megler har kopi av selskapets husordensregler, vedtekter, budsjett og siste års regnskap. Dette kan interessenter få oversendt på forespørsel. Spørsmål vedr. dyrehold rettes til megler.

Borettslaget består av 38 boligseksjoner, og er en del av Seksjonssameiet Hamar Stadion, der borettslaget er seksjonseier. Seksjonssameiet Hamar Stadion består av totalt 75 seksjoner, hvorav 38 seksjoner utgjør Stadionsvingen Borettslag, 15 utgjør Stadionparken Borettslag, 21 utgjør studioleiligheter og en næringsseksjon som inneholder et kjøpesenter, samt et parkeringsanlegg på plan U1.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Borettslaget er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring med polisenr. 868449. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Som primærbolig kr 1 065 842,-
Som sekundærbolig kr 3 837 029,-

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 706,- pr. mnd.
Herav:
A-konto oppvarming kr 880,-
Felleskostnader kr 4 526,-
A-konto vann/avløp kr 300,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tjenester, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renhold fellesarealer, á konto brensel, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

Boligen har ingen fellesgjeld.

På denne boligen er all fellesgjeld nedbetalt.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Det foreligger ferdigattest.

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Fuglesethtomta som ligger foran CC Hamar mot sentrum benyttes i dag som parkeringsplass, men er regulert til forretning, kontor, bolig og parkering. Det er sannsynlig at tomten en gang i fremtiden vil bli bebygd. Byggehøyder og utforming er ikke kjent. Reguleringskart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.

Eiendommen/området er regulert til bolig og næring.

6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 765 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs at man ikke blir ansvarlig for "naboen"sin evt manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 03.10.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energimerke
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Moe

715190276