St. Olavs gate 16D

Meget flott enderekkehus fra 2015 med barnevennlig- og sentral beliggenhet, solrik hage, balkong, garasje og IN-ordning!

Velkommen til visning!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 780 000

BRA / P-rom
111 m² / 108 m²

Boligtype
Rekkehus/småhus

Kart sentrert på geolokasjonen 60.7966489957452 breddegrad, 11.0789788321208 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 787 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 780 000
Andel fellesgjeld kr 992 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 4 787 385
Felleskostnader kr 7 846 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 108 m²
Bruksareal (BRA) 111 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus/småhus
Adresse St. Olavs gate 16D
Kommune Hamar
Byggeår 2015
Energimerket Grønn B

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, St. Olavs gate 16D

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

På taket til CC Stadion ligger dette enderekkehuset som en av femten i Stadionparken borettslag. Borettslaget er et av de mest sentrale rekkehuslaget i Hamar med sin plassering kun 5 min gange fra Østre torg, 6 min fra Strandgata og 10 min gange fra Stortorget og kulturhuset. For adkomst til kjøpesentret er det bare å gå over parken og ta en trapp ned. Da er man i Hamar's største kjøpesenter med rikelig utvalg av forretninger og servicetilbud som f.eks spisesteder, frisør, treningssenter etc.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte betongsåler, støpt gulv på grunn. Antatt kultet og markisolert etter byggeårets forskrifter. Antatt radonsperre under støp. og støpt plate på mark. Antatt jord og morenemasser. Støpt gulv på grunn. Antatt kultet og markisolert etter byggeårets forskrifter. Antatt radonsperre under støp. Etasjeskiller utført med trebjelkelag. Antatt isolert med mineralull. Yttervegger er utført i trebindingsverk, antatt isolert med 20- 25 cm mineralull. Boligen er kledd utvendig med stående trepanel i beiset/ malt utførelse. Vindsperre med vindsperreduk. Luftet ytterkledning. Vinduer og terrassedør med 3-lags isolerglass og trekarmer produsert i 2013. Hvitlakkerte vinduskarmer. Flat takkonstruksjon i tre, utført med plassbygde taksperrer. Takkonstruksjon antatt isolert med mineralull. Taket er tekket med helsveiset takpapp/ folie.

Innhold

1.etasje:

Hage/uteplasss
Takoverbygd utelass i tilknytning til inngangspartiet med morgensol. Stor og solrik hage med morgen- og ettermiddagssol. Praktisk isolert utebod på ca. 5 kvm.

Entre
Romslig og praktisk entré med skyvedørsgarderobe.

Bad/vaskerom 1.etasje:
Pent flislag bad med plass for vaskemaskin og tørketrommel. Inneholder servant, veggmontert wc, dusj m/singbare dusjdører og innredning med benkeplate.

Kjøkken
Flott kjøkken med spiseplass. Innredning i laminerte skrog, laminat benkeplate, oppvaskkum, over og underskap i profilerte og hvitlakkert utførelse, skapmontert ventilator, integrert stekeovn og induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/ fryseskap og fliser over kjøkkenbenk.

Stue
Romslig stue med god plass for salong. Utgang fra stue til vestvendt balkong.

Balkong:
Vestvendt balkong på ca.16 kvm. Balkongen er delvis takoverbyd og det er montert terrassemarkise. Det er benyttet Møre Rolyal terrassebod og rekkverk i aluminium og glass.

2.etasje:

Gang:
Lys og romslig gang med koselig lesekrok.

Soverom
Tre gode soverom med tilgang til praktisk walk-in closet ett rom, de øvrige rommene er utstyrt med garderobeskap.

Bad 2.etasje:
Lekkert flislagt bad med baderomsinnredning, servant, veggmontert dusj, dusjvegger i herdet glass og veggmontert wc.

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 111 kvm

Standard

Meget flott enderekkehus fra 2015 med rolig, tilbaketrukket og svært sentral beliggenhet. Huset har god standard og framstår med lyse moderne fargevalg samt gode materialvalg. I tillegg til å ha en sentral beliggenhet, er det også meget barnevennlig med egen inngjerdet hage og fine friarealer rett utenfor med lekeplass for barna. Er man på jakt etter en enkel tilværelse med "alt" i en armlengdes avstand er dette boligen for deg!

Overflate:
Gulv: Leiligheten har gulvflater med parkett og keramiske fliser.
Vegger: Malte sparklede flater og keramiske fliser. Diverse overflatebehandling er utført i senere tid.
Himling: Malte flater. Innfelte downlights i baderomshimling.

Oppvarming

Boligen er tilknyttet fjernvarme via radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Tomten

Felles eiet tom på ca. 19.264 kvm som deles mellom borettslagene Stadionparken BRL, Stadionsvingen BRL og Centrumsgården AS. Tomten er pent opparbeidet med gress, lekearealer og asfalterte internveier.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass med adkomst via heis fra parkeringskjeller til stadioparken.

Vei/vann/avløp

Offenltig

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

22.09.2020

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Felleskostnader

7 846,- pr Mnd
kabel-TV, internett, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, garsje, forretningsførsel m.m. (herav a-konto fyring kr 352,-, felleskostnader kr 3.953,-, a-konto vann/avløp kr 350,- og kapitalkostnader kr 3.191,-)

Lånevilkår

Restgjeld: 992.000,- pr. 01.09.20
Rente: 1,78% flytende
Restløpetid: 34 år og 9mnd.
Type: Annuitet
Kapitalkostnader: kr 3.191,-
IN:ordning: Mulighet for innfrielse av fellesgjeld, ved full innfrielse av gjelden vil husleien reduseres med kr 3.191,- pr. mnd.

Kjøper forutsettes å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Det er montert solskjerming på vinduer i 2.etasje mot vest.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

3 780 000,- (Prisantydning)
992 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 772 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 787 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200155